ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Designanbefaling #1

02.05.2013 // kl.19:10 // Bloggdesign // 6 kommentarer

Da har jeg kommet frem til to bloggdesign jeg har valgt å bedømme i første omgang, så får vi se om det blir noen flere runder etter hvert. Det er viktig å husker at smaken er forskjellig og at jeg i disse anbefalingene går helt ut i fra min smak og mening.

Første designet jeg har valgt å bedømme er intrige.blogg.no.
Fikk veldig lyst å komme med noen tilbakemeldinger på dette designet, med tanke på at hun har laget designet helt selv uten noe gratisdesign i bunnen.Jeg synes hun har vært veldig flink til å bygge opp designet sitt ut i fra headeren og fargene i den, noe jeg alltid synes er et veldig godt utgangspunkt. Det skal også sies at headeren er veldig kul! Og at designet er litt annerledes enn alle andre! 

Det er derimot en del småpirk jeg er nødt til å nevne som ville løftet designet mye om det hadde blitt forbedret.
Jeg ville for det første gjort innleggsfeltet litt bredere, samt flyttet det mer mot venstre, og flyttet sidemenyen mer mot høyre slik at disse to feltene hadde fått samme bredde som headeren.
Jeg synes også det hadde vært fint med litt mer luft i designet, og en mer konsekvent bruk av dette; med tanke på at sidemenyen er inntil headeren mens innleggsfeltet har luft over.
Jeg synes også at fargebruken er litt i mørkeste laget og svekker litt av lesbarheten. Overskiftene kunne med fordel hatt en større størrelse og en lysere farge med tanke på at den er plassert på en så mørk lilla bakgrunn. Det kunne også vært fint om det hvite innleggsfeltet gikk rundt overskriften og på den måten både gjorde overskriften tydeligere og gitt den en mer tilhørighet til innlegget.
Når det kommer til luft ville jeg også lagt inn mer av dette i sidemenyen da det blir veldig tett mellom tekster, linker og overskifter.

Alt i alt synes jeg designet er veldig fint, og med litt oppryddig ville det blitt topp.
Jeg er nok i hovedsak mer glad i litt lysere design, og ville derfor i dette tilfellet brukt mye mer luft for å tilføre mer hvitt i designet, noe som ville gjort det mye mer behagelig å lese bloggen.

Neste design jeg vil trekke frem er martineakvam.blogg.no, som jeg synes var helt perfekt!Det er enkelt og gjennomført, og med de flotte bildene hun legger ut i innleggene passer det helt perfekt at designet er såpass enkelt, lyst, luftig og ikke tar oppmerksomheten bort i fra de flotte innleggene! Det som i tillegg gjør prikken over i-en er at bildene i alle innlegg er i samme størrelse som skaper en tydelig og ryddig helhet i bloggen, og gjør den veldig behagelig lese! 

Har rett og slett ikke noe mer å si enn at det var utrolig fint!

Q: Hva synes du om designene og bedømmingen? Enig / Uenig? Del gjerne dine meninger!
Er dette noe dere vil ha mer av?

6 kommentarer

Head Butcher

02.05.2013 kl.19:15

Jeg må si meg enig i at det var vel gjennomførte design.

Intrige

02.05.2013 kl.19:22

Hhaa for en positiv overraskelse!!

Vel jeg kan vel si meg litt enig i dette med innleggsbredden. Men når det gjelder fargen på overskriften har det seg nemlig slik, dessverre at tekstfargene i sidemenyen og den i overskriften henger sammen. Så for at begge i det hele tatt skal synes må jeg rett og slett ha bakgrunnsfargen mørk. Med mindre jeg gjør alt helt omvendt selvfølgelig, med hvit tekst og svart bakgrunn.

Men jeg er glad du likte designet mitt! Det tok mange dager husker jeg. Og headeren ble fotografert av min bestevenninne, men fikset og trikset på av meg. Hun er kjempeflink!

Men takk for anbefalingen da! Veldig koselig!

Martine Kvam Asp

02.05.2013 kl.19:48

Åhh, så utrolig koselig! Tusen takk :-)

achieve

02.05.2013 kl.20:22

Jeg har brukt et av gratisdesignene dine, syns de var kjempe fine! :)

Josefine<3

03.05.2013 kl.18:40

Super fin blogg, ta gjerne en tur innom min blogg! Har en sykt bra musikkvideo der BTW hvis du vil se♥♥

smr123

20.06.2013 kl.15:30

Utrolig fine og enkelte deisgn! :)

Skriv en ny kommentar

hits