ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

LAGER BLOGGDESIGN IGJEN

04.05.2013 // kl.18:04 // Bloggdesign // 10 kommentarer

Får fortsatt utrolig mange forespørsler om bloggedesign og hjelp til forskjellig innenfor dette, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Har hatt en periode hvor jeg har følt at jeg har hatt nok med jobb. Men nå har jeg bestemt meg for å åpne opp for designbestillinger igjen.

HER ER EN OVERSIKT OVER HVA JEG KAN TILBY OG PRISER: 
PS! Om du ikke ønsker å bruke penger på design finner du mine gratisdesign HER som du fritt kan benytte deg av. 

1. Oppsetting av gratisdesign på bloggen din: 100,-
Dette innebærer at jeg får profilbilde, header, tekster med mer av deg og jeg legger det inn i ønsket gratisdesign på bloggen din.

2. Design av header: 250,-

3. Design bygget på gratisdesign u/header: 200,- *Se punkt 7,5
Gratisdesign brukes som basis til design, men tilpasset etter dine ønsker; farger, bredde i innlegg med mer.

4. Design bygget på gratisdesign m/header: 400,- *Se punkt 7,5
Gratisdesign brukes som basis til design, men tilpasset etter dine ønsker; farger, bredde i innlegg med mer, samt design av header.

5. Personlig design u/ header: 400,- *Se punkt 7,5
Design bygget etter dine ønsker

6. Personlig design m/ header: 600,- *Se punkt 7,5
Design bygget etter dine ønsker, samt design av header

7. Alternativt design til mindre skjermer: 200,-
Jeg bygger opp et alternativt design som vil vises på bloggen din når den leses fra mobil. Dette innebærer i de fleste tilfeller et smalere design uten sidemeny, større fonter med mer. Rett og slett en mer lesbar blogg for mobil - selvfølgelig i samme stil som ditt vanlige design.

*7.5 Disse tilbudene kan bygges på med alternativt design til mindre skjermer for 100,- ekstra

Eksempel på et design jeg tidligere har laget med alternativt design til mindre skjermer: 

HVORDAN BESTILLE:
Send en mail til mail@juliehusvaer.com merket "Design bestilling" 
Her skriver du hvilket av tilbudene du ønsker og litt om hvordan du ønsker det skal se ut.

INFO OM BETALING:
Betalingen må skje over nettbank, jeg vil ikke godta penger i posten og lignende.

 

NOEN DESIGN JEG HAR LAGET:

           

10 kommentarer

rebekka heggen <3

04.05.2013 kl.18:13

såå fine design :)

Jenny Matilde

04.05.2013 kl.18:29

Ha en fin lørdag !

Karoline Johannesen

08.05.2013 kl.20:46

Hei. Lager du design ut fra "tegninger" for å kalle det det? Jeg vet hvordan jeg vil ha designet mitt. Lager headr og bilder selv, men vet ikke hvordan å få laget det om til et blogg design. Så om jeg tegner opp nøyaktig hvordan jeg vil ha det. Har du mulighet til å gjøre det om til et blog design og fortelle meg hvilke koder jeg skal forandre bare for å forandre farger på de forskjellige tingene. Og, hvor mye i så fall vil det koste?

Julie Husvær Madsen

09.05.2013 kl.11:02

Trollkaro: Hei! Ja det skal ikke være noe problem. Tar vanligvis 400 kr for å lage et design helt fra bunn. Men send meg tegningene og ønskene dine på mail så ser jeg hvor komplisert og tidskrevende det er, så kan jeg gi deg et prisforslag :) mail@juliehusvaer.com

Karoline Johannesen

09.05.2013 kl.21:41

Fant ut at jeg hadde for mange ideer til å klare å få det ut i et design, og ikke tid nok til å få det til å fungere. så tenker nå istede å bestille et fullt design. men er kresen og bestemt i veien. Har allerede spurt en annen om å lage. men hun skriver på bloggen at det er 2-6 uker ventetid. Vet ikke om du kanskje har kortere ventetid? :)

Julie Husvær Madsen

11.05.2013 kl.15:19

Trollkaro: Jeg har kortere ventetid ja. Kan få til et design i løpet av helgen. Tilbyr design både med egen header eller header laget av meg.

Maren

21.06.2013 kl.19:10

Hei! Lurte på hvor mye det kommer til å koste om du satte inn ett av gratisdesignene, men fikset sånn at man ikke trenger header? eller må du lage fra bunnen av? :)

Julie Husvær Madsen

22.06.2013 kl.12:18

Maren: Hei om jeg skal bare skal legge inn designet med de målene, fargene osv det allerede har (ikke noe problem å fjerne header) tar jeg 100,- for denne jobben. Om du ønsker flere endringer i designet enn dette koster det 200,- :)

spiseforstyrret gutt

06.09.2013 kl.03:55

Heisann Julie!

Syntes bloggen din er spennede og nydelig. Arbeidet du utfører for deg selv og andre er førsteklasses. Fortsett med dette og de gode designene dine.

Jeg har lyst til å blogge, men klarer ikke dette med design o.s.v. har du noen tips eller kan du være behjelpelig med dette? Jeg skal bruke bloggen som terapi for meg selv og er veldig viktig at jeg kommer i gang så fort som mulig. Helsen er ikke på topp både fysisk og mentalt, så betyr utrolig mye for meg å komme i gang med dette. Bloggen er laget men designet er elendig og lite bruke vennlig. Den er laget på blogg.no. samme som din. Eller er det kanskje jeg som er lite brukevennlig og elendig?

Jeg sliter med å få laget sidene/linkene hvor det står - OM MEG, KONTAKT MEG, HOVEDSIDE osv. Hvordan får jeg endret dette eller lagt inn min egen info uten at sidene blir linken til din blogg når jeg trykker på dem?

Energien strekker ikke til, men vil gjøre et siste forsøk for å få det til. Vis ikke håper jeg på hjelp. Kan regne med ca over 5k daglige leser på bloggen pga instagram bruker med over 90k følgere hvor de fleste er fra Norden.

Lykke til! fortsett med det du gjør:)

Hilsen en fast leser på bloggen din..

21.01.2014 kl.17:04

Heisann! styrer på med en av dine gratis design no! :D

Men det eg ikkje får til er å få laga meg en skikkelig header.. hvilket bilde program bruker du?

Mvh Vanessa :)

barek85.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits