ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

5 ting jeg vil savne med permisjonstiden

01.08.2016 // kl.19:25 // Barn // 4 kommentarer

I dag har jeg hatt min første dag tilbake på jobb og permisjonstiden er offisielt over. Med det er det en del ting jeg innser at jeg kommer til å savne. I dette innlegget har jeg samlet 5 ting jeg kommer til å savne med permisjonstiden.


♥ MORGENSTUND
Jeg elsker morgenstundene med Liam Andrés. En trøtt liten gutt som sitter rolig i fanget til mammaen sin og koser. Disse rolige morgenstundene kommer jeg til å savne nå når morgenene vil bli litt mer hektiske fremover.


♥ MILEPÆLER
Frem til nå har jeg vært sammen med Liam Andrés hver dag siden han ble født, mange timer om dagen. Jeg har opplevd hans første ord, se han snu seg, sette seg, reise seg - ja alle milepælene. Nå vil jeg derimot være borte fra han over 8 timer om dagen, og det er ikke til å skyve under stol at jeg vil gå glipp av mye fremover. Kanskje han til og med vil ta sine første skritt i barnehagen...


♥ RO
Å være hjemme når andre er på jobb betyr at man kan velge å dra ut når det er lite folk. Vi har derfor hatt mange koselige turer på senterne mens det er rolig og lite folk. Ruslet rundt, sett i butikker og spist mange gode lunsjer.


♥ FAMILIETID
Rolige morgner, trilleturer, lekestunder og null stress. Det har ikke vært mye å rekke dette året og vi har hatt masse tid sammen. Vi har også vært så heldige at Jonathan har vært hjemme med oss siden mai - så vi har hatt masse koselig familietid sammen.


♥ LILLEGUTT
At permisjonstiden er ferdig betyr ikke bare at jeg skal tilbake på jobb, men også at lillegutt begynner å bli en stor gutt. Babytiden er over og vi har snart en ettåring i hus! En fantastisk blid og sjarmerende godgutt, men det er rart at jeg ikke lenger har en liten baby.


 

Selv om det er mye jeg vil savne er det også masse spennende å se frem i mot. Det var utrolig koselig å være tilbake på jobben og deilig å gjøre litt annet igjen. Permisjonstiden har vært fantastisk, men det er også godt å komme ut av boblen og tilbake til hverdagen.

 

Q: Hva kommer du til å savne / hva savner du med permisjonstiden?

 

#permisjon #permisjonstid #blogg #mammablogg #mamma #familie #jobb #hverdag #baby #barn

4 kommentarer

Marianne

01.08.2016 kl.20:06

Åå, ja det er masse av dette jeg også savner med permisjonen! Permisjonstiden fløy alt for fort! Kjenner jeg gleder meg veldig til en neste gang, samtidig som jeg synes det er godt å være tilbake til hverdagen også :P

Annelinsta

02.08.2016 kl.11:09

Ææh, gruer meg til permisjonstiden er over.. Trives alt for godt hjemme med lille, hihi... En ting jeg lurte på forresten, er hvordan du redigerer bildene dine og hvordan du stiller inn kameraet ditt? Jeg har selv 50mm objektiv til kameraet mitt, men føler ikke jeg får til porttrett bilder så bra med det.. Ha en fortsatt fin dag <3

Julie Husvær Madsen

02.08.2016 kl.22:23

Annelinsta: Hei :) Jeg bruker også ofte 50mm objektiv, ellers bruker jeg også standardobjektivet om jeg ikke kan være så "nært". Jeg pleier å stille inn kameraet slik at jeg slipper inn mest mulig lys: Blender så lavt tall som mulig, lukkertid så lang som mulig uten at det blir bevegelser i bilder (1/80 som regel) og deretter stiller jeg ISO-verdien så høy jeg må for å få nok lys (men ikke høyere enn nødvendig da det kan bli kornete).
Ellers redigerer jeg alltid bildene mine i photoshop ved å forsterke farger og justere på kurver - gjør ofte bildet noe kaldere :)
Ha en fin dag du også <3

Annelinsta

02.08.2016 kl.23:36

Takk for svar! :-) <3

Skriv en ny kommentar

hits