ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

MomChallenge #2 - Barnets favoritt

11.08.2016 // kl.18:06 // Barn // 3 kommentarer

Da er vi i gang med den 2. MomChallengenMomsCollective,
og denne ukens tema er "Barnets favoritt". 

Liam Andrés har egentlig ingen klar favoritt når det kommer til leker, bamser eller liknende. Det meste kan lekes med og en brusflaske kan være like så spennende som de flotteste leker. Det som derimot alltid er like fasinerende er Kokos - hunden vår. 

Om vi nevner Kokos begynner Liam Andrés å lete rundt i rommet med blikket, setter vi han ned på gulvet krabber han i hundre mot Kokos, og om vi f.eks skal gi han mat og Kokos er i nærheten er ikke maten særlig spennende mer. Nå har han også lært seg å si Kokos, så når han hører klørne treffer gulvet begynner han å kikke seg rundt å si "Kookoos, Kookoos..." - Hihi så søtt å høre på ♥ 

Kokos er jo verdens snilleste, men vi er nødt til å skille de litt siden Liam Andrés kan bli litt hardhendt. Han blir derimot flinkere og flinkere til å klappe og ikke lugge. Så det blir spennende å se fremover. Jeg er helt sikker på at de to kommer til å få mye glede av hverandre. Vi ser jo allerede at Kokos også er veldig nyskjerrig på Liam Andrés. 

Nå er jeg spent! Hva er barnet ditt sin favoritt? 
Delta gjerne i ukens challenge du også ved å svare på spørsmålet i et innlegg og merk det med #momchallenge, eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no


#mammablogg #mamma #barn #baby #hund #hundogbarn #momscollective #momchallenge #familie

3 kommentarer

Marianne

11.08.2016 kl.22:17

Åh, så utrolig herlig <3

Monika

14.08.2016 kl.20:06

Så søt. Barn som er oppvokst med rolig hund, vil alltid elske de når de vokser opp. Selv er jeg oppvokst med hund og det var helt utrolig. Men da tiden var inne for å si farvell, var en veldig tung tid. I etter tid har vi alltid snakket om å skaffe en hund igjen, men helsemessig, økonomisk og tids messig må det klaffe alle steder. I mellomtiden nøyer jeg meg med to hester og en dverghamster.

kristinerosok

14.08.2016 kl.21:49

Så koselig innlegg! :)

Skriv en ny kommentar

hits