ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Våre morgenrutiner

24.08.2016 // kl.21:10 // Barn // 5 kommentarer

I går fikk Liam Andrés vaksine igjen, og han våknet derfor i dag med feber - noe som ikke var så uventet etter han hadde fått vaksine. Derfor ble det hjemmedag på Liam Andrés og meg i dag. Vi prøvde oss en tur innom jobben i håp om at han kanskje skulle ta seg en dupp i vogna si, mens jeg fikk gjort unna noen hastesaker, men det var ikke lillegutt enig i. Etter mange trillerunder på parkeringsplassen måtte vi bare gi opp og dra hjem. Nå sover han i hvert fall i senga si, og vi krysser fingrene for å våkne til en fornøyd og feberfri gutt i morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå er vi halvveis inn i 3. barnehageuke og vi har ganske raskt kommet oss inn i nye morgenrutiner. Derfor tenkte jeg å dele våre morgenrutiner med dere, så dere kan få ett innblikk i hvordan vi har valgt å fordele oppgavene på morgenen, og kanskje du kan plukke opp noen tips også...?

06:00: Vekkeklokken min ringer og etter et par slumre-runder står jeg opp og ordner meg. Jeg prøver å dusje på kvelden, i hvert fall om jeg skal vaske håret, så jeg slipper å bruke masse tid til det på morgenen.

06:15 - 07:00: Liam Andrés våkner som regel en gang mellom denne tiden. Jonathan står opp når Liam Andrés våkner og de legger seg på sofaen og koser.

07:00: Jeg er ferdig ordnet, og tar med meg Liam Andrés på badet og steller han for dagen. Jonathan setter ut Kokos, ordner seg og smører nister.

07:20: Liam Andrés er ferdig stelt, jeg setter han i stolen sin og han koser seg med Nickelodeon jr på tven, mens jeg ser over barnehagesekken hans og pakker de siste tingene våre.

07:30: Kjører til barnehagen. Jeg leverer han som oftest på morgenen og Jonathan henter han på ettermiddagen.

Det var en typisk morgen hos oss. Det jeg synes er så utrolig deilig med denne løsningen er at jeg alltid får den tiden jeg trenger til å ordne meg selv, uavhengig av om Liam Andrés våkner før eller senere enn vanlig. Derfor trenger jeg kun å tilpasse tiden min til at jeg skal være ferdig med meg selv til kl. 7, og ikke ta hensyn til at Liam Andrés kan våkne tidligere enn han pleier. Det er også veldig deilig for guttene å få en rolig start på morgenen med kos på sofaen.
 

Q: Hvordan er deres morgenrutiner? Hva er viktig for deg/dere for å få en fin start på dagen?

 

#hverdag #mamma #mammablogg #familie #barn #morgen #morgenrutine #morgenrutiner #rutiner #tips #baby #barnehage 

5 kommentarer

Ida Kristine

24.08.2016 kl.21:15

det var et veldig spennende innlegg :)

utrolig smart å lage, alltid spennende å se hvordan andre gjør ting og har det :)

ha en fin kveld

Pernille

24.08.2016 kl.21:41

Er viktig å ha noen faste rutiner for barna. Og ikke minst for våres egen del :)

detkanfortgaagreit

24.08.2016 kl.23:26

gode rutiner er bra prioritering :)

god bedring til minsten =)

og ønsker dere en fortsatt fin kveld

Mariannelm

25.08.2016 kl.09:52

Åh, det høres ut som en veldig god løsning! Rutiner er gull verdt for barna! Det har vi merket godt her hvertfall :) Her er jo Andreas enda i pappaperm, så vi har i grunnen ikke noen spesielle rutiner sånn sett på morgenen.. Jeg gjør mitt om jeg skal på skole eller jobb, og han tar Emma Oline. Jeg er veeeldig spent på hvordan det blir når hun begynner i bhg og han skal på jobb igjen :P han jobber nemlig skift, annenhver uke dag og kveld, så det blir spennende! Regner med vi finner en løsning på det! :)

Premiere Vague

04.09.2016 kl.02:17

It's great to start a day with your best morning routine.

Anna - www.premierevague.com

Skriv en ny kommentar

hits