ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

MOMCHALLENGE #4 - I STELLEVESKEN

03.09.2016 // kl.12:12 // Barneutstyr // 2 kommentarer

Hei og god lørdag! Nå har akkurat gutta kjørt til Porsgrunn for å besøke familien der, mens mor er hjemme og skal faktisk ut på byen i kveld! Det er ikke hverdagskost, men det skal bli veldig hyggelig å få kost seg skikkelig med gode venninner. Nå har jeg mange timer for meg selv til å bare gjøre akkurat hva jeg vil, ta en lang dusj og bruke lang tid på klær, hår og sminke, før jeg skal til ei venninne å spise middag og drikke litt vin. Skal bli herlig ♥ 

Uansett, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Nå nærmer vi oss slutten på ukens #MomchallengeMomscollective, og denne gangen tar vi for oss stellevesken. Så i dag skal jeg vise dere hva vi pleier å ha med i stellevesken til Liam Andrés. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STELLEPRODUKTER: Stellematte, bleier, pudder, våtservietter og bleieposer er selvfølgelig et must. Stellematten fulgte med stellevesken fra Emma Ljunga. Bleiene fra Rema1000 har blitt en stor favoritt, så billige og bra. Natusan våtservietter bruker vi alltid, sinksalven deres styrer vi unna da vi har hatt dårlig erfaring med den, men pudderet liker vi veldig godt. Bleieposer bruker vi også alltid, veldig kjekt å samle alt i den etterhvert som man steller, også liker jeg ikke å etterlate meg brukte bleier i andres søppelbøtte, så jeg tar alltid med meg posen og kaster den ute i søppelkassen før vi drar. 

SKIFTETØY: Ekstra bukse og body er alltid kjekt å ha med.

SMEKKER: Liam Andrés er storforbruker av smekker så en 2-4 smekker er alltid med i stellevesken. 

MAT & SNACKS: Mais-snacks og smoothie er en stor favoritt og er alltid med. Om vi skal være borte lenge tar vi også med middagsglass eller grøt, plastskål og skje. En liten termos med varmt vann kan også være kjekt i mange tilfeller, slik at man ikke er avhengig av å være et sted hvor man kan få dette. Vannflasken er også alltid med, men den har jeg glemt på bildet ser jeg.

BAMSE / LEKE: En leke, bok, bamse eller liknende må også være med. 

Det var hva vi pleier å ha med til Liam Andrés.  
Nå vil jeg gjerne høre; hva har dere med i stellevesken? 
Husk at du også kan delta i ukens challenge så kanskje innlegget ditt blir delt på MomsCollective.blogg.no - bare merk innlegget ditt med #momchallenge eller send det til momscollective@hotmail.com. 
 

#mammablogg #mamma #stelleveske #momscollective #familie #barn #baby #hverdag #barneprodukter #babyprodukter #stelleveske #emmeljunga 

2 kommentarer

viviann

03.09.2016 kl.15:48

genialt innlegg :) jeg trengte noen tips til hva jeg skal ha i min stelleveske :)

ønsker deg en fin lørdag :)

Premiere Vague

12.09.2016 kl.21:33

Nice blog, interesting posts.

www.premierevague.com

Skriv en ny kommentar

hits