ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Den hektiske hverdagen

17.09.2016 // kl.10:29 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hei og god lørdag! Her har morgenen allerede startet for tre timer siden, Nickelodeon jr. snurrer på tv-en, og lillegutt suser rundt i stua med baby-gymmen sin som han har begynt å bruke som gå-vogn. Han er ekstremt ivrig på å gå om dagen, men har ikke helt turt å slippe seg enda. 

Den siste tiden har vært veldig hektisk her i huset. Det er ikke en hemmelighet at barnehagehverdagen fører med seg sykdommer, og det har vi virkelig fått kjenne på den siste tiden. Forrige mandag ble jeg ringt etter fra barnehagen om at vi måtte hente Liam Andrés siden han var blitt syk. Først onsdagen en og halv uke senere var han tilbake i barnehagen, og i mellomtiden hadde han smittet både meg, bestemoren, tanta og oldemoren sin. Så vi har vært ganske slått ut den siste tiden. Heldigvis har lærer-pappaen hans tydeligvis et godt immunforsvar, så vi har i hvert fall hatt en fungerende foreldre i hus. 

Det skal sies at å være skikkelig syk selv og samtidig skulle ta seg av en ettåring har vært en stor utfordring, men nå er vi heldigvis friske igjen alle sammen.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Er så fornøyd med den nye almanakken min som dumpet ned i postkassen her om dagen. Den er bestilt hos personligalmanakk og designet har jeg laget selv -
 

I tillegg til sykdom har jeg også begynt i ny jobb som Grafisk designer og Markedskoordinator, og jeg stortrives. Jeg elsker virkelig å få være kreativ, og den delen av meg får jeg virkelig brukt, utfordret og utviklet i den nye jobben. Jeg er også så heldig at vi har kontor bare 5 minutter hjemmefra og 1. minutt fra barnehagen, så i tillegg til utrolig spennende arbeidsoppgaver er det også fantastisk praktisk. 

Nå skal jeg lage litt lunsj til Liam Andrés også er det snart tid for en dupp i vogna. Etterpå skal vi på 90års lag til farfaren min også drar vi en tur til Porsgrunn i morgen. Ønsker dere en fin helg! 

Q: Har dere noen spennende planer?


#mamma #mammablogg #sykdom #barnehage #barn #familie #hverdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits