ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

3 ting du ikke visste om meg...

10.11.2016 // kl.21:07 // Tanker / Meninger / Følelser // 3 kommentarer

Det meste på denne bloggen handler for tiden om barn og mammarollen, men i dag tenkte jeg å la dere bli litt bedre kjent med meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Briller
... Jeg er nærsynt og bruker briller mer eller mindre fast. Det begynte med at jeg kun brukte briller når jeg kjørte bil, men jeg har blitt mer og mer avhengig av det og nå går jeg nesten alltid med briller. Jeg har derimot nesten ingen bilder av meg selv med briller fordi jeg pleier å ta de av før jeg tar bilder.

Planlegger
... Jeg er veldig dårlig på å være spontan og trives best når jeg har full kontroll. Jeg er ikke typen som kaster meg på første fly eller drar på langtur uten å planlegge det på forhånd. Jeg kan derfor i noen tilfeller virke litt negativ med en gang jeg får en forespørsel, men det er bare fordi jeg liker å la det synke inn før jeg svarer. Kort tid etterpå kan jeg bli superengasjert og det er ikke sjeldent jeg går inn i en organiseringsrolle.

Dårlig tålmodlighet
... Jeg har i mange tilfeller skikkelig dårlig tålmodighet. Når macen henger seg eller Liam Andrés slår skjea med grøt ut av hånda mi for 5. gang, da kjenner jeg at jeg lett blir irritert. En annen ting som virkelig irriterer meg er når folk ikke kan blinke eller lese trafikken. Bare vis hvor du skal så går alt så mye lettere...

Q: Noe du ikke visste eller noe du kjenner deg igjen i?

 

#hverdag #mamma #mammablogg #brille #briller #personlig #blogg

3 kommentarer

Christina Lægreid

10.11.2016 kl.21:12

Digger innlegget! Kjente meg igjen på det å være kontroll "freak" hahahah <3

lisarorvik

10.11.2016 kl.21:15

Så koselig å bli Bedre kjent med deg, så utrolig vaker du er med briller.

Marie Oma

11.11.2016 kl.15:16

Kjenner meg veldig igjen på planleggingen :) Nydelig bilde av deg!

Skriv en ny kommentar

hits