ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Hverdagen

22.11.2016 // kl.20:48 // Barn // 2 kommentarer

Hei og god tirsdagskveld! Her kommer et lite livstegn fra oss. Jeg har kommet helt ut av bloggingen og jeg merker det er vanskelig å komme i gang igjen, men nå tenkte jeg og dele noen ord med dere. 

Jeg vet det er skikkelig klisjé, men dagene flyr. Lillegutt er allerede 15 måneder, han går, babler som en foss, gjør bevegelser til forskjellige sanger, stråler som en sol, sjarmerer alle og er en bestemt liten gutt. Han stortrives i barnehagen og jeg på jobb. Hverdagen er hektisk, men samtidig så fin!
Hverdagen er i stor grad preget av rutiner og det er selvfølgelig rart at vi ser lillegutt så få timer om dagen, men allikevel vet jeg at han har det så utrolig bra i barnehagen. Jeg vet at han blir tatt godt vare på, han får utviklet seg og lekt masse med andre barn. Han opplever så mye mer enn jeg kunne tilbydd han hjemme - så jeg er storfan av barnehagehverdagen. Også bruker vi helgene og kveldene til masse kos og lek sammen.  Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffemocca og om en liten time er det tid for siste episode av "gift ved første blikk", som jeg gleder meg til. 

#hverdag #mamma #mammablogg #barnehage #foreldre #familie #rutiner #barn #baby

 

 

2 kommentarer

Marie Oma

22.11.2016 kl.23:27

Aww,nydelig bilde! <3

Marianne

26.11.2016 kl.21:51

Åh, han er så fin! <3

Jeg er også fan av barnehagehverdagen, synes det er helt topp! Hun storkoser seg, får lekt masse med andre barn og utviklet seg på en måte hun ikke får muligheten til hjemme. Hadde jeg skulle hatt hun hjemme hadde hun lett blitt rastløs, og vi merker at i helgen må det skje noe for at hun ikke skal bli utålmodig og lei :P

Skriv en ny kommentar

hits