ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Winter wonderland

03.01.2017 // kl.22:29 // Fest / Hendelser // 3 kommentarer

Hei og godt nytt år! Da var julen pakket bort, og hverdagen med jobb og barnehage igang igjen. Vi har hatt en deilig ferie og ladet batteriene før det nye året smalt inn og farget himmelen med nydelige raketter. 

Etter jobb på torsdag pakket vi bilen og kjørte til hytta på Rauland, hvor vi hadde noen flotte dager sammen med foreldrene og brødrene til Jonathan. Utrolig deilig å ha en hytte å reise til og å koble helt av. Jeg er ikke vokst opp med hytte selv så det er ikke noe jeg er vant til, men jeg merker allerede hvor mye jeg setter pris på det og hvor fantastisk det blir for Liam Andrés å vokse opp med et flott feriested, og å få gode opplevelser med fjell, natur, snø og ski. 

Været var dessverre ikke på vår side denne helgen så både langrenn- og slalåmskiene fikk hvilt seg, men Liam Andrés fikk i hvert fall testet det nye akebrettet fra farmor og farfar. Q: Har dere hatt en fin ferie? Gjort noe gøy?


#mamma #mammablogg #familie #jul #juleferie #nyttårsaften #feiring #familie #foreldre #hytte #rauland #ski #vinter

3 kommentarer

Bessa

03.01.2017 kl.22:39

Så flotte bilder. Det er to flotte gutter du har, både den store og den lille

Sandra Marie

03.01.2017 kl.22:52

hatt en fin ferie ja, stille og rolig:)

Marianne

04.01.2017 kl.22:51

Åh, så koselig! Og for noen fine bilder :D

Vi har hatt en koselig julefeiring med svigers, og i romjulen var vi på middag hos mine foreldre, var litt med venner og så var lillegull syk i to dager.. Nyttår feiret vi sammen med et vennepar av oss :D i grunnen en veldig fin ferie! :)

Skriv en ny kommentar

hits