ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Barneutstyr :

MOMSCHALLENGE #8 - VINTERTIPS!

02.11.2016 // kl.20:57 // Barneutstyr // Ingen kommentarer

Hei og god onsdagskveld!
Jeg vet det er skikkelig klisjé, men herlighet som tiden flyr! Nå er vi i gang med ny #MomChallengeMomsCollective og denne uken deler vi våre vintertips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liam Andrés sover ute i vogna si hver dag i barnehagen og hjemme i helgene. Nå som det begynner å bli kaldere er det viktig at han har det varmt og godt. I vogna har vi derfor et skinn i bunn også ligger han i en god voksi - dunpose. En ting å være obs på er at selene i vogna kan bli for korte når man fyller den med skinn og pose. Vi har derfor kjøpt løse seler som vi har byttet til, slik at han ligger godt i vogna samtidig som han er festet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under har jeg samlet noen av tingene vi har kjøpt til Liam Andrés til vinteren.
 
1) Vattert jakke fra H&M. 2) Klø-fritt ullundertøy fra Cubus. Jeg vet med meg selv hvor mye jeg hater ull som klør, derfor er jeg veldig kresen når jeg kjøper ull til Liam Andrés - men dette settet er så myk. 3) "posesko" fra H&M foret med fleece. De er ikke laget for å gå ute med, men er veldig kjekke å ha i vogna eller i bilen. 4) Sett med lue og votter fra H&M. Foret med fleece. 5) Fleece votter fra Reflex (Barnas hus). Veldig behagelige votter som han bruker daglig i barnehagen både til å sove med og til å leke med. Veldig kjekke høst-votter. 6) "Posesko" fra Reima. Disse er tette slik at de kan brukes ute og vi bruker de hver dag til og fra barnehagen. Veldig kjekt å "dra på". 7) Hals foret med fleece 8) Superfine og varme vinterstøvler fra H&M. Disse brukes ikke i barnehagen eller til utelek, men mer til pent. 9) Fleece-sett fra Stormberg. Disse settene er vi utrolig fornøyd med og de koster bare 99,- pr. del. 10) Superfin fleecejakke fra H&M (gave fra fadder Charlotte) 11) Forede votter fra Reima

I tillegg til produktene under har vi invistert i et par gode, vanntette vinterstøvler og en god vinterdress.

Det var noen av våre vintertips. Nå vil jeg gjerne høre dine! 
Delta gjerne i ukens challenge du også! Bruk #momchallenge eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no

 

#mamma #mammablogg #barneutstyr #vinter #vinterutstyr #vogn #emmaljunga #voksi #Reima #familie #foreldre #barn #baby

MOMCHALLENGE #4 - I STELLEVESKEN

03.09.2016 // kl.12:12 // Barneutstyr // 2 kommentarer

Hei og god lørdag! Nå har akkurat gutta kjørt til Porsgrunn for å besøke familien der, mens mor er hjemme og skal faktisk ut på byen i kveld! Det er ikke hverdagskost, men det skal bli veldig hyggelig å få kost seg skikkelig med gode venninner. Nå har jeg mange timer for meg selv til å bare gjøre akkurat hva jeg vil, ta en lang dusj og bruke lang tid på klær, hår og sminke, før jeg skal til ei venninne å spise middag og drikke litt vin. Skal bli herlig ♥ 

Uansett, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Nå nærmer vi oss slutten på ukens #MomchallengeMomscollective, og denne gangen tar vi for oss stellevesken. Så i dag skal jeg vise dere hva vi pleier å ha med i stellevesken til Liam Andrés. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STELLEPRODUKTER: Stellematte, bleier, pudder, våtservietter og bleieposer er selvfølgelig et must. Stellematten fulgte med stellevesken fra Emma Ljunga. Bleiene fra Rema1000 har blitt en stor favoritt, så billige og bra. Natusan våtservietter bruker vi alltid, sinksalven deres styrer vi unna da vi har hatt dårlig erfaring med den, men pudderet liker vi veldig godt. Bleieposer bruker vi også alltid, veldig kjekt å samle alt i den etterhvert som man steller, også liker jeg ikke å etterlate meg brukte bleier i andres søppelbøtte, så jeg tar alltid med meg posen og kaster den ute i søppelkassen før vi drar. 

SKIFTETØY: Ekstra bukse og body er alltid kjekt å ha med.

SMEKKER: Liam Andrés er storforbruker av smekker så en 2-4 smekker er alltid med i stellevesken. 

MAT & SNACKS: Mais-snacks og smoothie er en stor favoritt og er alltid med. Om vi skal være borte lenge tar vi også med middagsglass eller grøt, plastskål og skje. En liten termos med varmt vann kan også være kjekt i mange tilfeller, slik at man ikke er avhengig av å være et sted hvor man kan få dette. Vannflasken er også alltid med, men den har jeg glemt på bildet ser jeg.

BAMSE / LEKE: En leke, bok, bamse eller liknende må også være med. 

Det var hva vi pleier å ha med til Liam Andrés.  
Nå vil jeg gjerne høre; hva har dere med i stellevesken? 
Husk at du også kan delta i ukens challenge så kanskje innlegget ditt blir delt på MomsCollective.blogg.no - bare merk innlegget ditt med #momchallenge eller send det til momscollective@hotmail.com. 
 

#mammablogg #mamma #stelleveske #momscollective #familie #barn #baby #hverdag #barneprodukter #babyprodukter #stelleveske #emmeljunga 

NYTT TIL BARNEHAGEN

30.07.2016 // kl.09:50 // Barneutstyr // 2 kommentarer

Nå er det bare litt over en uke til Liam Andrés begynner i barnehagen, og vi begynner heldigvis å komme i mål med alt utstyret han trenger. 
Siden jeg begynner på jobb igjen på mandag vil jeg gjerne få ordnet det meste nå, samt starte den store jobben med å merke alle klærne hans. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har vært heldige å finne mye på salg både i fysiske butikker og på nett. Produktene over er fra Stormberg, Babyshop, Barnashus, Lindex, Cubus og Notabene. Q: Noen fler som snart har barnehagebarn? Har dere alt på plass?


#barn #familie #mamma #mammablogg #hverdag #barnehage #barnehagestart #barneutstyr #babyutsyr #barneklær #babyklær #nike 

ANBEFALING: BÆRESELE - ERGOBABY 360

18.07.2016 // kl.13:48 // Barneutstyr // Ingen kommentarer

- TIRSDAG, 10 NOVEMBER, 2015, 19:22 -

I dag har vi utnyttet det fine været og gått en tur. I det siste har vi begynt å bruke bæreselen mer fremfor vogna. Liam Andrés er veldig avhengig av nærhet og er mye mer fornøyd når han får være inntil mammaen sin fremfor å ligge i vogna, i tillegg må nok mammaen innrømme at hun synes det er veldig koselig også. ​Bæresele var ikke noe jeg hadde tenkt så mye over før lille ble født, men det har absolutt blitt ett av mine favorittprodukter til Liam Andrés.

I den forbindelse tenkte jeg å tipse dere om den fantastiske bæreselen Ergobaby 360. Vi vurderte først en fra Babybjørn, men vi ble anbefalt denne i butikken og har ikke angret. Den er utrolig behagelig å bruke, og lille sitter trygt og godt i selen. Nå bruker vi den i innovervendt posisjon, men den kan også benyttes slik at han sitter utovervendt, på ryggen eller hoften. Siden han er så liten har vi også et eget spedbarnsinnlegg som gjør at han sitter høyere og får ekstra støtte til nakken.#barn #baby #bæresele #ergobaby #ergobaby360 #tur #familie #mammablogg #mamma 
 

DEN FINESTE BARNEHAGESEKKEN

08.08.2015 // kl.15:51 // Barneutstyr // 4 kommentarer

Jeg har vært forelsket i denne sekken i over ett og et halvt år, og jeg har visst at den dagen jeg skulle få barn så måtte vi ha en slik sekk. Nå turte jeg rett og slett ikke ta sjansen på å vente lenger, og å risikere at den ble utsolgt eller går ut av produksjon.
Så nå henger den på veggen på barnerommet og der må den nok henge i ett år til, men den er så fin og pynter opp rommet, så det gjør ingenting.

Sekken er fra Beckmann og fåes kjøpt hos blant annet Notabene i blå og rosa.

#gravid #baby #uke38 #mamma #familie #foreldre #snartmamma #utstyr #barehage #sekk #beckmann #notabene #retro #barnehagesekk #blå

BABYUTSTYR: VOGN & TILBEHØR

05.08.2015 // kl.22:31 // Barneutstyr // 4 kommentarer

Jeg er så utrolig fornøyd med vognen vår. Det er en veldig solid og stor vogn,
men samtidig er den en drøm å trille på grunn av de svingbare hulene.
Modellen heter Emma Ljunga Mondial Duo og vi har den i fargen Anthrazit, en superfin gråfarge.
I følge Emma Ljunga`s nettside ser det faktisk ut som dette er en farge som ikke lenger blir produsert - så vi hadde superflaks med tiden vi bestilte denne.

Det følger også med en sportsdel til vognen som vi kan bytte til når lille blir litt større,
men denne har vi foreløpig ikke pakket opp. 
Itillegg har den innebygd insektsnetting og solskerming, samt at det følger med regntrekk. 

STELLEVESKE:
Vi kjøpte også matchende stelleveske til vognen. Nå må jeg bare finne noen kroker å feste på vognen som holder stellevesken, for slik den er festet nå sklir den lett ned.
Si gjerne i fra om du vet hvor jeg kan finne slike kroker!

ADAPTER TIL BILSTOL:
Til vognen kjøpte vi også en supersmart adapter som gjør at vi kan feste bilsetet direkte på vognens understell. Utrolig smart om man f.eks bare skal en tur i butikken og ikke har behov for den store baggen.

SEBRA VOGNLENKE:
Den superfine vognlenken er fra merket Sebra. I denne vente-tiden har jeg forelsket meg helt i det merket. De har så mange flotte tepper, leker og pynt til barnerommet - og alt i duse farger og materialer som treverk og heklet garn.
 

#gravid #graviditet #interiør #interior #barnevogn #Emmaljunga #MondialDuo #Anthrazit #vogn #maxicosi #sebra #vognlenke #stelleveske #mamma #familie

hits