ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Blogg :

RELANSERING: MomsCollective

13.01.2017 // kl.20:55 // Blogg // Ingen kommentarer

På mandag relanserte vi bloggmagasinet vårt MomsCollective. Det har fått helt nytt design og nytt konsept med faste spalter hver uke. Håper dere vil ta turen innom MomsCollectiveVi vil også fremover ha en #MomChallenge i måneden og denne måneden ser vi tilbake på 2016 og frem i 2017. Denne uken var det jeg som skulle svare på månedens utfordring og innlegget kan du lese HER

PS! Delta gjerne i månedens #MomChallenge du også - så kanskje vi deler innlegget ditt!


 

Q: Hva synes du om MomsCollective? Noe du ønsker at vi skal skrive om? 


#blogg #mammablogg #momscollective #bloggmagasin #utfordring #bloggutfordring #mammautfordring #foreldre #barn #familie #bloggdesign 

EN SPENNENDE BLOGGNYHET

28.07.2016 // kl.11:24 // Blogg // 1 kommentarSom jeg nevnte for noen dager siden har jeg flyttet tilbake til blogg.no og nå kan jeg fortelle dere hvorfor.

Jeg har den siste tiden jobbet med et spennende prosjekt sammen med fire flotte mammaer. Sammen har vi startet bloggmagasinet MomsCollective, hvor vi vil dele vår hverdag, interesser og tanker rundt mammarollen. Forsiden vil vise de nyeste mammarelaterte-innleggene fra alle, og i menyen på toppen vil du kunne hoppe fra blogg til blogg.

Håper du vil ta en titt på MomsCollective HER og følg gjerne siden vår på Facebook HER.

Om dere har ønsker til noen temaer vi skal skrive om så rop ut!

 

#blogg #mammablogg #bloggmagasin #mamma #barn #hverdag 

Forandringer på bloggen

21.10.2012 // kl.21:12 // Blogg // 3 kommentarer

Kanskje noen av dere har lagt merke til den nye menyen øverst på bloggen? Før jeg startet denne bloggen blogget jeg på NCity.blogg.no som jeg driver sammen med 4 venner.
Nå har vi bestemt oss for at alle i Ncity skal ha egne blogger som vi har koblet sammen med en felles hovedside - NCity - som viser det nyeste innlegget fra hver enkelt.

Denne toppmenyen vil da ligge på hovedsiden og alle våre blogger som binder oss sammen. Tror dette kan bli veldig spennende og gleder meg til å følge alle de forskjellige bloggene. Foreløpig er det kun min og Espen sin blogg som er oppe, men de andre er ikke langt unna.  

Q: Hva synes du om det nye konseptet?

FÅ INSTAGRAM PÅ BLOGGEN

16.08.2012 // kl.20:12 // Blogg // 20 kommentarer

Kom over en veldig smart instagram "plug-in" til blogger som jeg tenkte å tipse dere om.
Denne gjør at du kan få instagram bildene dine på bloggen, enten om du vil legge det i sidemenyen eller i et innlegg.
Du kan også bestemme størrelsen på hvert bilde og hvor mange bilder du ønsker i bredden og høyden. Det vil si at du kan tilpasse tabellen akkurat til den plassen du ønsker å plassere den på.

Her er to forskjellige måter jeg har brukt denne "plug-in´en" på bloggen. Den første har jeg fast i sidespalten min, den andre ligger i innlegget Instagram:


♦ INSTAGRAM "PLUG-IN´EN" FINNER DU HER 

HVA VIL DU VINNE?

31.07.2012 // kl.14:02 // Blogg // 8 kommentarer

Tenkte det var på tide med noen nye konkurranser og kåringer her på bloggen, men vil gjerne høre litt fra dere hva dere ønsker.
Derfor ville jeg satt pris på om du ville legge igjen en stemme i pollene under. 

Det er lov å krysse av flere alternativer, men hver snill å velg kun de du virkelig ønsker, slik at jeg får en ærlig oversikt.
Kom gjerne også med flere forslag i kommentarfeltet om du ikke finner ønsket ditt i pollene! 

 

VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG!

09.07.2012 // kl.11:32 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei og velkommen til min nye blogg!
Jeg heter Julie Husvær, er 22 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen.
Jeg er nylig Bachelorutdannet innen grafisk design, webdesign og foto, og har bodd i Notodden i tre år mens jeg studerte på Høgskolen der.
Nå har jeg flyttet tilbake til Drammensområdet, rettere sagt Mjøndalen, sammen med min forlovede, Jonathan. Her har vi flyttet inn i en ny, fantastisk leilighet som jeg bruker dagene på å innrede.

På denne bloggen kan du følge meg i min hverdag, men bloggen vil også inneholde en god dose foto, design og mote.
Jeg vil også ha konkurranser hvor du kan vinne blant annet bloggdesign, headere og mulig photoshoot. Jeg vil også dele tips innen blant annet bildebehandling, foto og design.

Kom gjerne med forslag til konkurranser og om du har noen ønsker til hva jeg skal tipse om, eller andre ting dere ønsker.

Håper du vil følge bloggen min videre!
- Julie <3

 PS! Jeg blogger også på NCITY.blogg.no sammen med mine fire beste venner fra Notodden. Denne bloggen har vi drevet siden vi studerte i Notodden og inneholder masse morsomt fra studentlivet.  

hits