ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Foto :

BURSDAGSGAVE: NYTT OBJEKTIV

12.06.2014 // kl.22:43 // Foto // 14 kommentarer

I går var det bursdagen min og jeg ble 24år. Heldige meg kom hjem til verdens snilleste kjæreste som hadde ordnet med middag og sjokoladekake, samt et superromantisk kort ♥

I dag fikk jeg gaven min. Nytt objektiv! Et 50mm fastobjektiv med mulighet for veldig stor blender. Den går helt til 1.4 - noe som betyr lyse bilder med uklar bakgrunn. Akkurat slik jeg liker det!

I tillegg blir det mye enklere å ta flotte bilder i dårlig lys. Stor blender slipper inn mer lys, noe som gjør at jeg ikke må ha så høy ISO - som igjen gir kornete bilder - eller at objektene må sitte superstille fordi lukkeren blir så lang..
Vel nok foto-teori.. 

Til nå har jeg brukt et 35mm objektiv med blender opp til 1.8. Jeg har vært veldig fornøyd med det også, men etter å ha teste ut dette nye ser jeg stor forskjell, og gleder meg til å fange mange flotte øyeblikk fremover!  

Her er noen bilder jeg har tatt med det nye objektivet. Som du ser har jeg et favorittobjekt - som ikke er lett å ta bilder av, men med det nye objektivet ble bildene veldig flotte. Til tross for en virrete modell... #foto #objektiv #modell #f1.4 #50mm #nikon #nikkor #nikonnikkor #eurasier #fototeori

Wintershoot - Part 2

03.01.2013 // kl.22:49 // Foto // 11 kommentarer

Her er den 2. delen av photoshooten med Eline, som jeg lovte å vise dere. 

Modell: Eline Husvær
Foto: Meg 
 

Q: Hva synes du om bildene?

WINTER BIKINI SHOOT

29.12.2012 // kl.20:24 // Foto // 14 kommentarer

I dag har jeg hatt en kald photoshoot med min søster.
Hun er en fantastisk modell og det er alltid veldig gøy å ta bilder av henne! 

Vi tok noen andre bilder også, de skal jeg vise i et senere innlegg. 

Q: Hva synes du om bildene?

hits