ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Graviditet :

EN DONUT TIL FLODHESTEN...

10.08.2015 // kl.22:07 // Graviditet // 4 kommentarer

Nå tar vi virkelig dagene med ro.
Sover lenge, slapper av og venter på at lille skal komme å hilse på oss.

Nå er det faktisk under 2 uker til termin og jeg har den siste tiden, av min kjære, kun gått under navnene "flodhesten" eller "tjukka". Det er ikke så brutalt som det høres ut, for han sier det med verdens fineste smil og det er veldig tydelig at han også gleder seg veldig nå til vi skal få hilse på mini.

I morgen har vi time hos Jordmor, så det blir spennende å høre om hun kan si noe om når hun tror han kommer. For vår del kan han gjerne bare komme nå!#gravid #baby #uke38 #mamma #familie #foreldre #snartmamma #ventetid

VENTETID...

06.08.2015 // kl.18:00 // Graviditet // 6 kommentarer

Jeg er ikke en veldig spontan person, og trives aller best når jeg vet både når, hvor og hva jeg skal  - helst plottet inn i kalenderen en god stund på forhånd. Da får jeg ro, ro til å planlegge.  

Akkurat nå derimot føler jeg ikke en slik ro. Jeg skal snart oppleve det største jeg hittil har opplevd i livet, men når... Det kan skje nå, eller om fem uker.
Jeg må innrømme jeg gjerne skulle plottet dette inn i kalenderen også, slik at jeg hadde visst akkurat når alt må være pakket og klart.

Når skjer det? Hvordan skjer det? Hvor fort? Har jeg husket alt vi trenger?

Jeg har egentlig vært veldig rolig gjennom hele graviditeten, men jeg begynner jo å innse at det nærmer seg helt ekstremt! Jeg kan når som helst bli en mamma! Det er stort og vanskelig å forstå, men helt fantastisk.

Uansett hvor nervøs og usikker jeg føler meg har jeg absolutt mest positive, spente følelser.
Jeg gleder meg egentlig bare ekstremt mye til å se han, holde han.

En mini-Jonathan, det må jo bare bli den skjønneste lille babyen i verden ♥


#gravid #baby #uke38 #mamma #familie #foreldre #forventninger #fødsel #tanker #snartmamma

THE BUMP: 36+5

28.07.2015 // kl.22:16 // Graviditet // 6 kommentarer

Jeg har ikke vært så ivrig på å ta masse magebilder, men i dag innså vi at det faktisk er under 4 uker igjen til termin - og at magen når som helst faktisk kan bli byttet ut med en liten gutt.
Derfor tok vi i dag et nytt silhuett-bilde. Var gøy å se det sammen med bildet jeg tok i uke 23.Nå har vi fått det aller meste i hus og i dag har jeg sett igjennom diverse utstyrslister i forhold til hva vi bør ha i hus før babyen kommer. Her er oversikten over hva vi har og hva som fortsatt gjenstår:

Ser du noe jeg har glemt?

#gravid #baby #babyutstyr #utstyr #uke36 #mamma #familie #EmmaLjunga #MaxiCosi #Stokke #tripptrapp 

BABYROMMET

24.07.2015 // kl.00:13 // Graviditet // 11 kommentarer

I dag er det akkurat en måned igjen til termin. Tiden har gått utrolig fort og jeg kan ikke forstå at vi om kun en liten måned kanskje har en liten gutt her hos oss.

Det har skjedd store endinger her hjemme den siste tiden. Spillerommet til Jonathan / gjesterommet har blitt gjort om til babyrom, og 2. etasje er bygd om slik at vi har fått et lite gjesterom/ spillerom der i stedet.
Det meste begynner nå å bli klart for å ta i mot lillegutt - og det er en ganske bra følelse for han kan jo faktisk komme når som helst, selv om vi ønsker at han venter noen uker til.

Nå står det bare igjen noen småting samt å vaske massevis av små bodyer, gensere, bukser og andre nusselige klær.

Her er noen bilder fra babyrommet: 


 

#gravid #graviditet #barnerom #babyrom #gutt #interiør #interior #møbler #36uker #foreldre

BABYSHOWER

05.07.2015 // kl.21:22 // Graviditet // 5 kommentarer

Det er helt uvirkelig. Telleren på mobilen viser i dag at det kun er 49 dager igjen til termin, og jeg har allerede hatt min første ferieuke.

På fredag ble jeg rundlurt... 
Etter en handletur kommer jeg hjem og finner stuen fylt med blå ballonger, kaker, gaver, masse god mat og verdens beste venner. Jeg fikk umiddelbart flashback til utdrikningslaget mitt for bare et år siden - de hadde klart det IGJEN!

Jeg er verdens heldigste jente, og vi kommer utvilsomt til å få en veldig heldig liten gutt, med så mange fantastiske folk som gleder seg til å møte han! For ikke å snakke om alle de flotte gavene vi fikk til han ♥

Tusen takk for en fantastisk flott og vellykket babyshower - jeg har de beste vennene i verden! ♥

 

#babyshower #baby #gravid #graviditet #gutt #venner #fest #bleiekake #gaver #sommer #tapas #jordbær #foreldre

INSPIRASJON: BABYROM

15.05.2015 // kl.18:43 // Graviditet // 5 kommentarer

Herlighet som tiden flyr! I dag er det akkurat 100 dager igjen til termin.
I dag har jeg hatt fri fra jobben, så vi har fått en skikkelig langhelg - så godt å roe ned.
Merker stor forskjell på energinivået om dagen, også sliter jeg litt med kvalme og halsbrann.
Jeg har egentlig hatt en veldig fin graviditet så langt, med få plager - men i det siste har jeg vært mye kvalm. Noe som er ganske unormalt så langt ut i graviditeten, men alle er forskjellige.

I dag har vi vært på en handlerunde og bestilt barnevogn, stelleveske og adapter til bilstolen.
Vi har lenge visst hvilken modell vi skulle ha - så da var det like greit å bestille.
Vi gikk for Emmaljunga Mondial Duo Combi Anthrazit med svingbare hjul - viser dere bilder når vi får den i begynnelsen av juli.

Etter hvert skal vi også bygge om litt her hjemme slik at vi kan frigi gjesterommet og lage barnerom. Så da har jeg samlet en del  inspirasjon på Pinterest: #gravid #graviditet #barnerom #babyrom #gutt #interiør #interior #barnevogn #Emmaljunga #MondialDuo #Anthrazit #møbler #26uker #100dager

DETTE BLIR EN SPENNENDE HØST!

26.04.2015 // kl.14:45 // Graviditet // 5 kommentarer

Det er så uvirkelig, spennende, skremmende og fantastisk på en gang.

Det er under fire måneder igjen til vi er foreldre til en liten gutt - om han da ikke bestemmer seg for å vente litt lenger enn vi håper...
Tiden har gått utrolig fort og vi gleder oss masse! 


Tankene mine er ganske ensformig om dagen, og tiden foran macen går mest til å titte på babyutstyr, samle inspirasjon på Pinterest til barnerommet og lagre masse linker.

Vi har allerede gjort noen innkjøp og fått mange flotte gaver, så vi har et par bæreposer stående med klær og leker. De større innkjøpene får vi gjøre etter hvert. 


#gravid #graviditet #baby #gutt #mamma #familie #bump #babymage
 

hits