ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Hverdag :

Den hektiske hverdagen

17.09.2016 // kl.10:29 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hei og god lørdag! Her har morgenen allerede startet for tre timer siden, Nickelodeon jr. snurrer på tv-en, og lillegutt suser rundt i stua med baby-gymmen sin som han har begynt å bruke som gå-vogn. Han er ekstremt ivrig på å gå om dagen, men har ikke helt turt å slippe seg enda. 

Den siste tiden har vært veldig hektisk her i huset. Det er ikke en hemmelighet at barnehagehverdagen fører med seg sykdommer, og det har vi virkelig fått kjenne på den siste tiden. Forrige mandag ble jeg ringt etter fra barnehagen om at vi måtte hente Liam Andrés siden han var blitt syk. Først onsdagen en og halv uke senere var han tilbake i barnehagen, og i mellomtiden hadde han smittet både meg, bestemoren, tanta og oldemoren sin. Så vi har vært ganske slått ut den siste tiden. Heldigvis har lærer-pappaen hans tydeligvis et godt immunforsvar, så vi har i hvert fall hatt en fungerende foreldre i hus. 

Det skal sies at å være skikkelig syk selv og samtidig skulle ta seg av en ettåring har vært en stor utfordring, men nå er vi heldigvis friske igjen alle sammen.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Er så fornøyd med den nye almanakken min som dumpet ned i postkassen her om dagen. Den er bestilt hos personligalmanakk og designet har jeg laget selv -
 

I tillegg til sykdom har jeg også begynt i ny jobb som Grafisk designer og Markedskoordinator, og jeg stortrives. Jeg elsker virkelig å få være kreativ, og den delen av meg får jeg virkelig brukt, utfordret og utviklet i den nye jobben. Jeg er også så heldig at vi har kontor bare 5 minutter hjemmefra og 1. minutt fra barnehagen, så i tillegg til utrolig spennende arbeidsoppgaver er det også fantastisk praktisk. 

Nå skal jeg lage litt lunsj til Liam Andrés også er det snart tid for en dupp i vogna. Etterpå skal vi på 90års lag til farfaren min også drar vi en tur til Porsgrunn i morgen. Ønsker dere en fin helg! 

Q: Har dere noen spennende planer?


#mamma #mammablogg #sykdom #barnehage #barn #familie #hverdag

DATENIGHT

31.07.2016 // kl.12:00 // Hverdag // 6 kommentarer

I går dro Jonathan og jeg en tur til Drammen, mens Liam Andrés koste seg noen timer hos bestemor. Godt å bare være kjærester innimellom, selv om vi ikke alltid har lyst å gi han fra oss. 

Vi koste oss med en god middag på Pigen, en rusletur i byen og avsluttet med en kinofilm. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHerlighet - i dag er min siste dag hjemme med gutta mine, og i morgen skal jeg tilbake på jobb! Det er uvirkelig at jeg allerede har vært hjemme i over ett år. 
Dagen i dag skal ihvertfall nytes til det fulle med masse, masse kos ♥

 

#date #kjærester #mamma #mammablogg #pappa #familie #barn #permisjon #mammapermisjon

ET SOMMERPARADIS

26.07.2016 // kl.10:30 // Hverdag // 4 kommentarer

Forrige uke hadde noen nydelige dager i Porsgrunn.
Været var fantastisk så vi fikk oss både en strandtur med foreldrene til Jonathan og et besøk på hytta til tanta og onkelen hans. Hytta deres ligger på en øy helt ned til havet, og er virkelig et sommerparadis. Her koste vi oss i mange timer med soling, bading fra båtene, krabber, scampi og masse annet godt.

Liam Andrés storkoste seg også med masse oppmerksomhet og en liten date med jenta i nabohytta, som bare var en måned eldre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

#sommer #familie #Porsgrunn #sommerparadis #hytte #barn #mamma #mammablogg #sommerferie

EN NY HVERDAG

31.08.2015 // kl.19:17 // Hverdag // 15 kommentarer

Nå har det gått noen dager siden jeg sist skrev på bloggen, rett og slett fordi vi har fått en ny sjef i huset ♥

Torsdag 20. august klokken 06.05 kom vår vakre prins Liam Andrés til verden - så nå styres dagene av han. Når han er våken kaster vi alt vi har i hendene og konsentrerer oss om han, og når han sover prøver vi å rekke og spise, dusje, rydde og kanskje sove litt. Jeg har ikke sovet lenger enn 3 timer i strekk siden han kom til verden, men vi gjør alt med den største glede til tross for noen tunge øyne til tider.  

Nå begynner det å komme lyder fra nestet ved siden av meg - så da er det nok snart tid for et nytt skift og litt mat. Ha en fin kveld, og om det er noe du lurer på eller har ønsker til hva jeg skal skrive om er det bare å legge det igjen i kommentarfeltet. 

 

#nyfødt #baby #mamma #nest #babynest #lilleverden #foreldre #familie

 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4810141041"

BY THE RIVER

24.07.2015 // kl.22:03 // Hverdag // 4 kommentarer

I dag har vi hatt en fin sommerdag! Først med en tur ned til elven også avsluttet vi dagen med skalldyr til middag ♥

Herlighet så dårlig kondis jeg har nå forresten! Er ikke lange turen som skal nå om dagen - merker godt at jeg er over 36 uker på vei.. Jonathan bare lo av den pesende kona si. Men en herlig dag har vi ihvertfall hatt og det var godt å komme seg ut! #tur #hund #eurasier #skalldyr #hokksund #trening #gravid #graviditet #36uker #foreldre

BABYBLUE

15.09.2014 // kl.18:56 // Hverdag // 7 kommentarer

På torsdag hentet vi hjem en stor pakke fra Nelly. Denne genseren var blant tingene jeg hadde bestilt og jeg synes den er så fin. Elsker fargen! 

Nå ligger endelig Kokos og slapper av - det er virkelig utfordrende å være "alene mor"..
Vi har gått en lang tur og nå er det på tide med litt middag.  

#genser #nelly #blå #babyblue #blue 

SAVNER MANNEN MIN

14.09.2014 // kl.21:31 // Hverdag // 3 kommentarer

I dag har jeg hatt besøk av pappa og vi har gått en fin tur med Kokos ned til elven, skravlet masse også lagde jeg wok til middag. Etterpå kom Eline og Lasse en tur innom på vei hjem til Hønefoss.

Nå er jeg og Kokos alene igjen, og jeg merker det er ganske tomt uten Jonathan.
Savner han allerede - så satser på at de kommende dagene går fort.
Heldigvis begynte det "the last song" på FEM, så da kan jeg se på den før det er tid for å sove.


Et par mimrebilder fra en nydelige dagen vår, som nesten allerede er en måned siden!

Håper dere har hatt en fin helg!  
Q: Gjort noe gøy? 

LONER

13.09.2014 // kl.13:54 // Hverdag // 4 kommentarer

God lørdag! Håper dere har en fin dag!
Jeg har foreløpig hatt en rolig dag på sofaen med macen på fanget og gamle episoder av 90210 på tven i bakgrunnen. 

Kokos har endelig roet seg og sovnet. Jeg er nemlig alene med han, og som nevnt tidligere kan det være en utfordring. Nå skal vi faktisk være alene helt til onsdag - så det kan bli spennende.
Jonathan dro til Heistadmoen på rep-øvelse på morgen i dag og jeg må innrømme seg synes det var litt trist. Jeg kommer til å savne mannen min masse disse dagene, men det er jo litt sunt å savne hverandre også ♥I går startet bokfestivalen i Oslo, og vi i Notabene deltok med eget telt for første gang.
Det ble supervellykket, med mange fornøyde kunder og besøk av både Hank von Hell, Anne Kat Hærland og Sarah Natasha Melbye. Det ble en lang dag på beina i går, så jeg var sikkelig sliten når jeg kom hjem.
Jeg dro faktisk hjemmefra før klokka 6 på morgenen og var ikke hjemme før 23...
I dag er det også superspennende program i teltet vårt, men jeg har dessverre ikke anledning til å være med. Det ville blitt alt for mange timer for Kokos alene hjemme. 
Men satser på at dagen i dag blir minst like bra som i går.

Om du er i Oslo-sentrum burde du absoultt ta turen innom bokfestivalen og teltet vårt.
Her er dagens program hos oss 

Q: Noen spennende planer for helgen da? Har du vært eller skal på bokfestivalen?

#hverdag #alene #bokfestival #bokfestivalen #oslo #oslobokfestival 

BURSDAG @ HØNEFOSS

07.09.2014 // kl.20:03 // Hverdag // 2 kommentarer

I går var vi i bursdagsselskap til Eline. Tenk at "lille" lillesøstra mi allerede er 20 år! 

Eline og kjæresten, Lasse, har flyttet til Hønefoss for og studere, så da var det selskap i den nye leiligheten deres. De hadde fått det så fint!  #hønefoss #bursdag #student  

HØST

05.09.2014 // kl.18:38 // Hverdag // 3 kommentarer

Nå er vi inne i den tiden hvor morgenene er kjørlige, og når man våkner har man bare lyst å kle seg i varme gensere, skjerf og støvletter... Mens utover dagen skinner solen, og ut i fra temperaturen kunne det like godt vært midt i juli. 
Egentlig en veldig koselig tid. Høsten er flott og høstmoten fantastisk! Nå skal jeg straks kjøre Jonathan på guttekveld, mens jeg får besøk av mamman min i kveld. Hun har vært en uke i syden og dro en dag før vi kom hjem fra Kypros - så det er jo to uker siden vi har sett hverandre nå.
Så det blir veldig koselig å ha en mamma og Julie skravlekveld!

Ha en flott fredag og start på helgen!
Q: Skal noe gøy denne helgen da?

#høst #mote #antrekk #skjerf 
 

Tilbake til hverdagen

01.09.2014 // kl.19:11 // Hverdag // 3 kommentarer

Da var ferien over og i dag var det tilbake på jobb.. Var veldig koselig å se alle igjen og ganske deilig å komme igang igjen, samt få gått igjennom de titalls mailene som har lyst mot meg hver gang jeg har gått inn på telefonen den siste uken. 

Planen var egentlig å dra på en BodyPump time etter jobben, har ikke trent på mange måneder, men jeg har blitt så utrolig forkjølet i syden så når klokken bikket 15 var hodet så tungt som bly at jeg måtte pakke sammen og dra hjem.Krysser fingrene for at formen er bedre i morgen.  

HOME

30.08.2014 // kl.10:46 // Hverdag // 4 kommentarer

Nå har jeg hoppet i den gode, rosa velurdressen og listet med ned i den litt kjørlige stua.
Jonathan ligger fortsatt og sover godt i den myke senga under den varme dyna. 

Det var herlig å sove i sin egen seng i natt.
Vi har hatt det helt fantastisk og uken har bare flydd av gårde. Skulle gjerne hatt noen dager til,
men når vi rullet koffertene ut av rommet i går var det faktisk helt greit å dra hjem. 

Akkurat nå sitter jeg bare og tenker over hvor fantastisk heldig jeg er! Som bor i det flotte huset vårt, sammen med verdens beste mann! Min mann - hvor rart er ikke det?
For akkurat to uker siden nå var jeg ikke like rolig - da var det bare noen timer til alt skulle starte
- og jeg ante ikke hvor mange følelser dagen jeg hadde foran meg skulle bringe.  

Nå har vi vært gift i to uker og det har vært to fantastiske uker - og vi har allerede rekt å tilbringe en herlig uke sammen på Kypros.. 
Etterpå skal vi begynne å se igjennom de sju søplesekkene med bryllupsgaver vi har oppe.. Sju søplesekker!! Vi må jo ha verdens snilleste venner og familie  ♥Senere i dag skal vi på bursdag til pappa og i morgen går turen til Porsgrunn for å hente hjem babyen vår - blir koselig å se igjen godbamsen etter over en uke borte fra han!

Ha en flott lørdag! 
Hva er dine planer for helgen? 

 

#kypros #brylupsreise #kjærlighet #takknemlighet #bryllup #ekteskap

 

FREDAGSKOS

25.07.2014 // kl.20:42 // Hverdag // 2 kommentarer

I dag har jeg hatt en kort og delig dag på jobben; avspaserte fra kl. 12 fordi vi hadde en avtale med Kirken, men den hadde de glemt bort så vi kom til låst dør. 
Veldig kjedelig med tanke på at jeg allerede hatt tatt fri fra jobben, men det var uansett delig med en kort dag. 

PS! Om 3 uker nå holder vi på med de siste forberedelsene til bryllupet! Wiiiiii ♥
(Ja ensporet tankegang om dagen - I Know)

Nå har jeg kost meg sammen med mine kjære og grillet. 
Ingenting slår grillmat om sommeren; og min favoritt er marinert Flintstek. 

Tenkte også jeg skulle komme med et tips eller oppfordring. Ananas i salat er helt fantastisk godt. 
Nå i det siste har jeg opplevd å "omvende" flere som tror det ikke er godt, men når jeg tvinger de til å smake ender det med at de sier at det er så mye bedre med ananas i!  
Så neste gang du skal ha salat, smak med ananas i! 

Nå skal vi kose oss videre med tv-serier og krysser fingrene for soldag i morgen! 

#sol #bryllup #kirke #eurasier #grilling #sommer #hokksund 

HERLIG SOLDAG

29.05.2014 // kl.20:53 // Hverdag // 3 kommentarer

I dag har vi nytt fridagen og det fantastiske været på Sundhaugen, en flott badeplass i Vestfossen,
sammen med mamma, Eline og pappa. 

Her koste vi oss i mange timer med sol, bading og avsluttet med grilling. Når været er så herlig som det har vært i dag trenger man ikke dra til syden - da er det ingenting som slår fantastiske Norge ♥ 


Strandveske fra NotabeneQ: Hva har du gjort på denne fine fridagen?

#sommer #norge #norsksommer #sundhaugen #vestfossen #eurasier #notabene #familie #strandveske #sol 

Deilig avslutning på påsken

21.04.2014 // kl.23:01 // Hverdag // 4 kommentarer

Da er det straks tid for å hoppe til sengs, i morgen begynner hverdagen igjen og vi har en herlig påske bak oss. 
Dette må jo ha vært den mest fantastiske påsken med mer eller mindre strålende vær, hver eneste dag.

Nå skal det bli god å komme tilbake til hverdagsrutinene; bytte ut Kvikk Lunsjen med sunnere matvarer, og komme i gang med trening og jobb igjen.  
Men om litt over to uker drar jeg faktisk til Kreta - så det blir faktisk ikke så veldig mange hverdagene før det er ferie igjen. Da går turen til Platanias med mamma og Eline - blir koselig med en jentetur ♥

I dag har vi avsluttet påsken med en koselig tur i skogen. Fordelen med å bo på bygda er de fantastiske turområdene rett uten for døra.Q: Har du hatt en fin påske? Gjort noe gøy?

#påske #ferie #eurasier #hokksund #tur #kreta #platanias 

Dobbel søndags date

30.03.2014 // kl.21:17 // Hverdag // 5 kommentarer

I dag startet jeg dagen med en time på verandaen i sola. Elsker været som har vært i det siste og håper det fortsetter slik! Helt utrolig å ligge i bikini i slutten av mars! 

Etterpå ordnet jeg meg og dro og møtte Mari i Hokksund og tok en kaffe på Sanden Hotell i sola. Var helt fantastisk å sitte her ved elven, skravle, kose oss og nyte varmen. 

Deretter dro jeg videre til Drammen for å møte Charlotte og Kristin. Kristin studerer i Praha og var hjemme en kort tur. Så da møttes vi på Pigen, og som alltid bestilte jeg Club Sandwich. 
Om du er på Pigen - bestill den. Det er den beste Club Sandwichen som finnes! Helt fantastisk god. 


Charlotte og meg


Kristin

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med min kjære - som forresten får ny bil i morgen og ikke snakker om noe annet.. 

Ha en fin søndagskveld!

#hokksund #drammen #venner #sandenhotell #pigen #ClubSandwich #Cafe

Hektisk uke

15.03.2014 // kl.15:13 // Hverdag // 1 kommentar

Dette har vært en hektisk uke med fult program noe som har gått ut over både bloggen og trening, men det har også vært en utrolig spennende uke. 
Nå var det herlig med helg og å la vekkeklokken få hvile et par dager. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og blogger, med god hjelp fra denne kjekkasen. Denne uken har, som jeg nevnte, hatt ett tettpakket program.
Tirsdag og onsdag var jeg på butikksjefsamling på Scandic Fornebu. Et stort arrangement med ca. 120 personer og spennende program, som jeg hadde hovedansvaret for å arrangere. Samlingen ble veldig vellykket med besøk av både Jan Thomas og kjente forfattere. I går var jeg og Charlotte på besøk hos Kristin. Hun studerer i Spania og var hjemme på en liten snarvisitt,
så det måtte utnyttes. Hun hadde laget fantastisk god middag; Squash lasagne.
Kristin studerer ernæring og er utrolig flink når det kommer til å lage sunne middager og annet innen helse og ernæring. Hun har akkurat opprettet en blogg med dette temaet som jeg anbefaler deg å sjekke ut.
BLOGGEN HENNES KAN DU SE HEREllers må jeg også nevne det fantastiske været vi har om dagen! Jeg blir så lykkelig av å kjenne solen varme, bare veier og behagelig temperatur. Nå kan sommeren bare komme! 


 

Etterpå får vi besøk av kusina mi Marianne og hennes kjære Thomas, så jeg får hoppe i dusjen, komme meg på butikken og få shina over huset. Dette blir en koselig kveld!  

#hverdan #rødløper #redcarpet #notabene #scandicfornebu #scandic #fornebu #ernæring #helse #mat #sunnhet #trening #eurasier #hund #tur

 

DAGENS

13.10.2013 // kl.21:33 // Hverdag // 21 kommentarer

Dette har vært en herlig helg som vi har tilbragt med masse familie både i dag og i går. 
I dag har vi vært på bursdag til bessa og i går hadde vi en liten feiring for Jonathan. 

Ellers har vi kost oss på flere turer ned til elva. Vi er så heldig å ha flotte turområder rett nedenfor huset. Det er fordelen med å bo litt ute på landet at vi kan gå turer hvor det ikke er andre, slik at vi kan slippe løs Kokos. Da har vi en lykkelig valp som løper over alle hauger. Veldig kjekt for oss også at han kan få ut masse energi slik at han er litt mer rolig inne.  
I dag tok vi også med kameraet og knipset litt bilder.

Håper dere har hatt en fin helg!! 

5 måneder

03.10.2013 // kl.13:53 // Hverdag // 6 kommentarer

Herlighet som tiden flyr! Vi er allerede i oktober! 
Det skjer så mye om dagen at jeg ikke rekker å reagere, føles som om uken kun har mandager og fredager..
Ny uke og vips så var det helg igjen. 
Godt å ha en hektisk hverdag også, men denne uken nyter jeg med en mye roligere intensitet; for jeg har høstferie! 

I dag står interiørshopping på menyen; gardiner, persienner, puter, kurver og slike ting som jeg merker trengs nå. 
Vi har faktisk bodd i huset vårt i over 3 måneder allerede! På tide å få opp gardiner ja! 

Og appropo at tiden flyr! Babyen vår blir allerede 5 månder i dag! 
Bare se så stor han har blitt:


Kokos 10 uker - Kokos nesten 5 mnd 


Nå skal jeg gjøre meg klar og dra ut å handle før vi tar turen på bursdag til Oldemor..
Oldemor blir faktisk 100 år! Kongen, finn frem penn og papir...  
 

PS! Jeg vet at bloggen er veldig rolig om dagen, men jeg har slått meg til ro med at jeg ikke er en "Hverdags-blogger" lenger, men kommer heller med et innlegg i ny og ne.. Da unngår vi ihvertfall innlegg med null poeng..

Om du ønkser å lettere få med deg når jeg legger ut nye innlegg følg gjerne SIDEN MIN PÅ FACEBOOK.
Her legger jeg ut link til innlegg så fort de er ute..
 

Kick-off

08.09.2013 // kl.10:15 // Hverdag // 2 kommentarer

Har vært noen hektiske dager den siste tiden med planlegging til butikksjef Kick-Off på Scandic Fronebu.
På torsdag gikk startskuddet og vi samlet oss 120 personer til to spennende dager med tett program. 

Var utrolig koselig å hilse på de jeg til daglig kun mailer eller snakker i telefonen med. Masse flinke og koselige folk! 


1. Meg før middagen, 2. Antrekket mitt for disse to dagene, 3. Notabene-gjengen

Nå skal vi gjøre oss klar og dra på hundeutstilling i Drammen. Blir moro å se igjen søskenene til Kokos!

Ha en fin søndag!

Q: Har du gjort noe spennende i helga?
 

Herlig sommerdag

23.07.2013 // kl.20:50 // Hverdag // 5 kommentarer

For en herlig dag! Jeg tok meg fri fra jobben i dag og har tilbrakt dagen med masse sol, bading og kos. 

Etter en tur til dyrlegen, på 12 ukers kontroll med Kokos, dro Jonathan og jeg til Sundhaugen og møtte mamma og Eline. 
Tilfeldigvis møtte vi på pappa også etterhvert, så da koste vi oss alle 5, med soling og grilling.
Årets første bad i Norge fikk vi også tatt. Litt kaldt med utrolig herlig! 
Når det er fint vær i Norge er det ingen grunn til å dra utenlands. Så fantastisk herlig vi har det her!! 

Kokos koste seg masse i dag han også. Latsabben fant seg en skyggeplass hvor han slang seg rett ut og sov.
Prøvde seg på litt bading, men det var ikke særlig populært - skyggen var mye bedre... 
Krysser fingrene for at knallværet holder seg lenge, for i morgen er det jobb igjen for meg.  

Q: Er det fint vær hos deg? Hva har du brukt denne herlige dagen til?? 

NYTT HUS, VALP & GRILLING

14.07.2013 // kl.10:06 // Hverdag // 32 kommentarer

Nå har vi bodd i det nye huset i en uke.
For to uker siden i dag mottok vi nøkkelen, og siden da har det vært intensiv jobbing med å få alt på plass. 

Utrolig takknemlig for all hjelpen vi har fått! Vi har virkelig verdens beste familie!

Nå er alt på plass; veggene malt og møbler skrudd til den store gullmedaljen, men så har det jo blitt fint også.
Vi er superfornøyd og stortrives i eget hus med mye bedre plass! 

Her er et par (dårlige mobilbilder) bilder av stua, kjøkkenet og badet. Nå gjenstår kun litt pynt på veggene, gardiner osv.Og midt opp i all flytting, oppussing og montering har vi også hentet hjem en liten baby - Kokos. 
Herlige, lille gladbamsen vår som svinser rundt; enten hyper som et uvær eller sovenes i en krok. 


Eline og Kokos

Vi har også rekt å få testet grillen.
På fredag for første gang sammen med pappa, Eline og Lasse. Og i går med Charlotte og Thomas. Perfekt uteplass vi har fått! Elsker den store verandaen og elsker å ha plass til masse besøk!! ♥

Bare noen få timer igjen

29.06.2013 // kl.17:51 // Hverdag // 8 kommentarer

Overtagelsen har blitt fremskyndet til i morgen kl. 15, og vi gleder oss så masse! Under et døgn til vi overtar vår egen bolig!


 
Nå er det kaos i leiligheten med pappesker og søplesekker over alt. Flyttekaos!
Ellers har vi vært en tur på senteret i dag og plukket ut maling til stue, spisestue og kjøkken. Som vi gleder oss til å begynne oppussingen til mandag! 

Nå skal vi fortsette med pakkingen! 
Håper dere har en fin helg ♥ 

NEDTELLING

26.06.2013 // kl.00:11 // Hverdag // 14 kommentarer

Til mandag overtar vi de nye huset vårt, og vi gleder oss helt utrolig mye!
Bloggen har ikke blitt prioritert i det siste da jeg verken har hatt noe å dele eller tid. Her har det for det meste gått i jobb, eller husplaner. Tiden fremover blir helt fantastisk! Neste uke tar jeg ferie fra jobben og uken skal brukes til oppussing av det nye huset før møblene flyttes helga etter. 

Har også en annen nyhet jeg ikke har delt med dere her på bloggen.
10. juli drar vi og henter hjem vår nye, lille, firbente baby - Kokos ♥


Verdens fineste! Rasen er Eurasier ♥

Hus, hund, itillegg til at vi også har startet å snuse på noen andre planer. Men disse holder vi for oss selv litt til.

Har en følelse av at jeg kommer til å få litt mer å dele fremover med både interiør, hundeprat og annen prat!
Gøy dere fortsatt henger med meg, og denne veldig lite aktive bloggen. Så satser vi på at det snart blir mer aktivitet her igjen!

♥ Sommerklemmer ♥

PS! Følte for å gi bloggen et lite ansiktsløft. Likte du den nye headeren?

Kjøpt hus!!

15.05.2013 // kl.18:13 // Hverdag // 7 kommentarer

I dag har vært en utrolig spennende dag. I går var vi på visning på en kjempefin bolig og la inn første bud på huset (vet ikke helt hva vi skal kalle det siden det er en del av en tomannsbolig). I dag har det gått mange telefoner frem og tilbake, også kom lykkemeldingen fra Jonathan; vi fikk det!! En utrolig herlig følelse! Så i morgen kan jeg dra til Kreta med verdens beste godfølelse og mamma <3

Mer av huset kan ses her: https://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=41461213&areaId=20123

Ps! Dette innlegget er blogget fra IPaden, tester ut blogg.no sin "nye" app. Virker veldig bra foreløpig ihvertfall

DateNight

11.05.2013 // kl.11:14 // Hverdag // 2 kommentarer

Den siste tiden har jeg vært i min egen lille finn.no transe og jeg gleder meg så utrolig mye til vi finner den perfekte boligen for oss! Veldig rart og fantastisk å tenke på at vi innen kort tid kommer til å eie vår egen bolig! Jeg er så spent, og mulig vi faktisk har funnet den. Så den kommende tiden blir ufattelig spennende! Tanken på å kunne male og dekorere akkurat slik man vil får meg til å hoppe av glede. Jeg er en person som ikke alltid har så god tålmodlighet når det kommer til ting jeg vil, og ville helst flyttet inn i går.. Sånn har jeg alltid vært - veldig drømmende og utålmodig! Kan sitte i timesvis og se på møbler, farger og interiør, og har allerede innredet og malt om hele boligen!

Har vært en litt stressende og krevende periode for oss med fryktelig mye tanker og ting som må ordnes og prates om, så forrige søndag tok vi oss en "Datenight" hvor vi spiste på Pigen og dro på Kino. Utrolig koselig å komme seg litt ut en gang i blant og bare være kjærester. 


Aldri i tvil om hva jeg skal bestille på Pigen. Verdens beste Club Sandwich!
1. mai

01.05.2013 // kl.13:58 // Hverdag // 3 kommentarer

Herlig med en fridag midt i uka! Den kunne ikke kommet på et mer perfekt tidspunkt! 

Har skjedd så mye den siste tiden; Jonathan har fått fastjobb, vi har fått finansieringsbevis fra banken, leiligheten er sagt opp, og i løpet av tre måneder bør vi være på plass i egen bolig! Og alt dette har skjedd på under en uke. Kan si hjernen har knaket de siste dagene!  
Men for en spennende tid! Og jeg gleder meg masse! 

Ellers skal jeg snart til Kreta med mamma! Vi drar 16. mai, bare to uker til. Det blir utrolig herlig - en uke med masse sol, varme, bading og avslapping! 

Håper å komme mer tilbake til bloggen, savner det, men har rett og slett manglet både blogginspirasjon, tid og ork til å sette meg ved macen å skrive noe fornuftig. 
Men etterpå tenkte jeg å starte med bloggdesign anbefalingene som jeg har skrevet om tidligere.  

Håper dere har en fin fridag!! 

 

DAGENS

09.04.2013 // kl.21:04 // Hverdag // 14 kommentarer

Hvor herlig er det ikke å våkne til sol, kunne droppe parkaen og heller ta på en tynnere jakke. Jeg elsker at vi går mot sommer og den beste tiden av året ligger foran oss! 

Har hatt en herlig dag på jobb med masse fotografering og redigering, rett og slett kost meg masse! 
Nå er forresten Notabene på Instagram. Følg @NYENOTABENE, også er vi på facebook, men der har vi vært lenge - følg siden HER.
Mange gode tilbud som kommer ut, samt en rekke nyheter. Er masse spennende produkter som kommer fremover, så det kan lønne seg å følge med!  

Glede

14.03.2013 // kl.20:06 // Hverdag // 6 kommentarer

Nå nærmer Afrika-turen seg med stormskritt og vi gleder oss utrolig masse til en kjempe spennende tur! 

Jeg vet det er utrolig kjedelig her om dagen, men er ikke alltid så lett å prioritere å sette seg ned å redigere bilder og skrive innlegg etter en lang dag på jobb med bilderedigering og tekstskriving. Jeg er jo så utrolig heldig at min største hobby har blitt jobben min, og da er det ikke alltid like lett å fortsette å "jobbe" når man kommer hjem.

Uansett.. Til helga skal jeg til Notodden og jeg gleder meg kjempemasse! Bli så utrolig koselig å være sammen med Mari, Espen, Karoline og Viil igjen; å dra ut på StuA, dra på Cafe.. Rett og slett få litt av studielivet tilbake for en helg! Det blir så fantastisk bra! Hele NCity-gjengen sammen igjen! Da kan jeg ihvertfall love bilder. For vi er ikke så sjenerte for kameraet når vi er samlet. Blir nok både outfitbilder og pose på "handikappen"..  

Det blir bra!  

VIL DU HA DESIGNANBEFALING?

26.02.2013 // kl.20:54 // Hverdag // 11 kommentarer

Lørdagen var utrolig koselig med stor familiesamling først på Egon og spiste, og deretter dro vi på Bowling! Ellers har jeg tenkt på en annen ting for å kanskje gjøre bloggen litt mer spennende. Jeg vurderer å starte med designanbefalinger.
Det vil si at istedenfor å skrive anbefalinger av blogger slik som mange gjør kommer det til å handle kun om design. 

Jeg kommer til å skrive helt ærlige anbefalinger ut i fra mine meninger om hva jeg synes utgjør et bra design. Kanskje også tips til ting jeg ville hatt annerledes. 

Q: Synes du jeg skal begynne med designanbefalinger? 
Legg igjen din stemme i pollen under, og utdyp gjerne i kommentarfeltet! 
 

Body Pump

23.02.2013 // kl.17:18 // Hverdag // 6 kommentarer

Nå skal jeg snart dra til Sandvika for å møte en del av min herlige familie til middag på Egon. Blir kjempekoselig å se igjen alle sammen! 

Som jeg nevnte i forrige innlegg skulle jeg prøve med på Body Pump denne uka, noe jeg har gjort og likte kjempegodt. Utrolig slitsomt, men samtidig kjempemotiverende med en engasjert trener.
Har faktisk vært støl hele uka, og i går var jeg med på timen for andre gang. Denne gangen fikk jeg med meg pappa, som også synes det var kjempe bra!
Målet å prøve å fortsette med dette to ganger i uka, og samtidig prøve å legge inn en økt til, ihvertfall når jeg blir litt mindre støl.  

Merker at jeg endelig har fått treningsmotivasjonen på plass, og ser det ikke bare som et ork!
Det er jo faktisk ganske gøy!

Q: Er du flink å trene? Hvilken treningsform er din favoritt? 

SØNDAG

17.02.2013 // kl.22:38 // Hverdag // 5 kommentarer

Da var det søndagskvelden og vi har akkurat sett nyeste episode av Glee og Hart of Dixie på Bliss, vår faste søndagstradisjon. 
Ellers har vi hatt en koselig helg i Porsgrunn hos foreldrene til Jonathan.

Merker jeg hater å legge ut slike "meningsløse" innlegg, men føler jeg skylder dere som titter innom her noen ord. Så håper dere holder ut med meg litt til, frem til jeg finner tilbake til kreativiteten. 

Jeg har også bestemt meg for å gjøre en endring i treningsvanene mine nå.  
Planen innebærer i første omgang å komme inn i en god treningsrytme og trives med trening, noe som vil si to - tre økter i uka. For meg gjelder det å ikke overdrive, for da vet jeg at jeg blir lei og slutter før første måned.
Har gått på den smellen en del ganger nå. 
I morgen skal jeg teste ut gruppetimer for første gang også - BodyPump, noe jeg faktisk gleder meg til. 
Jeg skal jo snart finne frem sommerklærne også, for vi har en fantastisk spennende tur foran oss. Men det fortjener sitt eget innlegg som jeg lover å dele med dere snart.

Håper dere har hatt en flott helg og er klar for en ny og spennende uke!

LEVER FORTSATT...

30.01.2013 // kl.17:53 // Hverdag // 14 kommentarer

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, har nesten glemt hvordan det er å blogge.. To uker har gått siden forrige innlegg. 
Dere er jo helt utrolige som fortsatt gidder å titte innom denne kjedelige bloggen. Men jeg er fryktelig takknemmelig!
Håper jeg skal klare å komme meg tilbake og få litt mer inspirasjon til innlegg nå fremover. Det at vi går mot varmere tider er jo heller ikke en ulempe i forhold til det. 

Nå skal jeg straks lage litt middag, og senere skal jeg kose meg med ny episode av både Pretty Little Liars og The Lying Game. Om du ikke har sett det før burde du virkelig gjøre det. Så utrolig spennende!! 

PS! Kom gjerne med tips og ønsker til innlegg, og gi meg litt inspirasjon ♥

Julie og mamma helg

06.01.2013 // kl.20:00 // Hverdag // 11 kommentarer

I helga har jeg vært sammen med mammaen min. Sov hos henne fra i går til i dag; og vi har kost oss med film, god mat og masse godt! Hun har forresten bursdag i dag! Gratulerer med dagen verdens beste mamma! 


- Meg i går -

Q: Hva har dere gjort i helga da?

Ønsker dere en flott nyttårsfeiring!

31.12.2012 // kl.17:04 // Hverdag // 6 kommentarer

Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en koselig nyttårsfeiring sammen med søsteren min Eline, kjæresten hennes Lasse, kusina mi Marianne og hennes kjære Thomas, også min kjære da selvfølgelig! 
Kameraet blir med, så om jeg er flink blir det noen bilder her i morgen! Håper dere får en flott feiring!

Q: Hva er planene for kvelden?  

I Posten

17.12.2012 // kl.21:14 // Hverdag // 14 kommentarer

I dag når jeg åpnet opp postkassen lå en liten konvolutt med mitt navn på - Førerkortet mitt hadde kommet!
Var herlig å få det, og så fort det gikk! Under en uke etter oppkjøring..Ellers har jeg hatt en superfin dag; startet med møte på jobben og etterpå var det førjul-kos med grøt, Mølje og rebusgaver hos Bessa. En superkoselig tradisjon!

DOBBELDATE

16.12.2012 // kl.20:03 // Hverdag // 4 kommentarer

Var superkoselig på bowling i går med Mari og Sigbjørn. Vi koste oss med tre runder bowling og avsluttet med litt diverse andre spill. Var veldig gøy å bowle igjen. For min del begynte det helt forferdelig dårlig, men tok seg opp etterhvert. 

Siste runde ente veldig jevnt! Men vinneren ble til slutt Jonathan, AKA Bernt.. 

Lørdag

15.12.2012 // kl.17:22 // Hverdag // 7 kommentarer

For et vær! Var ikke så veldig høy i hatten når jeg skulle ut å kjøre - første gang med så mye snø!
Hadde heldigvis med meg Jonathan noe som var veldig betryggende. I dag har vi brukt dagen på julegaveshopping og nå skal jeg straks lage middag; biffsnadder blir det i dag, før vi skal dra å møte Mari og Sigbjørn. Vi tenkte oss en tur på Bowling noe som blir moro! Lenge siden jeg har bowlet! 

Q: Hva er dine planer for denne lørdagen? Hva synes du om å kjøre på dette føret? 

Etter en lang pause..

12.12.2012 // kl.22:13 // Hverdag // 5 kommentarer

Tror jeg har hatt den lengste bloggpausen på lenge.. Var ikke planlagt, men det bare ble slik. 

Den siste tiden har vært veldig hektisk og følelsesfull; både positivt og negativt. Men nå velger jeg å fokusere på det positive og oppsummere litt av den siste tiden.

Må begynne med min store lykke!! I GÅR BESTOD JEG OPPKJØRING!!! 
For en fantastisk følelse når sensor gav den gode nyheten. 
Så i dag har jeg hatt første arbeidsdag hvor jeg kunne kjøre selv! Herlig å kunne slippe å være så avhengig av andre hele tiden!  Ellers går dagene mine til jobbing, og jeg stortrives fortsatt med både spennende oppgaver og superhyggelige kollegaer! 
Nå har vi blant annet opprettet >> Blogg << og blitt mer aktive på >> Facebook <<-- så ta en titt innom og klikk gjerne LIKER!

Var på julebord med Notabene fredag 7. desember, og det var så koselig! 

Antrekket ble den nye kjolen som jeg viste dere noen smådetaljer fra for litt siden, men antrekksbildene ble det fryktelig dårlig med.
Hadde liten tid, og de bildene jeg fikk tatt var feilfokusert eller så fikk jeg med kun halve meg..
Men disse bildene viser litt hvordan jeg så ut ihvertfall;Ellers var jeg på bursdag til Guri på lørdag...


 

.. Og i Oslo på julelunsj med Mari, Espen og Viil på søndag!  Q: Hva har dere gjort den siste tiden da kjære lesere??

 

1. Desember

01.12.2012 // kl.22:02 // Hverdag // 6 kommentarer

Og plutselig var det 1. desember! Har faktisk ikke tenkt over det før jeg våknet og gikk inn på facebook, da var det jo selvfølgelig det som fylte 99% av wallpostene i mer eller mindre grad.
Jeg har faktisk verken skrapt første luke eller fått kjøpt sjokoladekalenderen enda, men det må jeg få gjort. En vanlig sjokoladekalender og Flax-skrapekalender må jeg har vært år, men i år kom 1. desember litt for fort til at jeg rakk å få det med meg.. 

Men så skal det sies at når jeg først skjønte at det var 1. desember så lagde vi jo litt julestemning her hjemme.. 
Det søte treet er kjøpt hos Clas Ohlson (må se ut som jeg kjøper alt hos Clas Ohlson, men jeg elsker billig og morsomt)  

Q: Hvordan har din 1. desember vært? Hvordan kalender har du i år?

Snart helg

15.11.2012 // kl.22:21 // Hverdag // 9 kommentarer

Da var nesten min 2. arbeidsuke på Notabene over.
Gleder meg veldig til lørdag; først ut å spise med min kjære og deretter skal vi på kino å se Twilight.
Blir jo mye at vi spiser foran Tven, så blir veldig koselig med litt ordentlig kjærestetid!

 I dag har jeg vært flink å fått ryddet opp litt i kleshaugen som har gått rundt nå den siste uka..
Jeg blir så lat på vinteren at det er helt utrolig!  

Q: Flere som skal se Twilight i helga?
Tilbake

12.11.2012 // kl.21:40 // Hverdag // 8 kommentarer

For en kjedelig blogg jeg har om dagen! Har ikke tatt noen bilder i det siste og blogginnlegg uten bilder er så kjedelig at det gidder jeg ikke legge ut. 
Lover at det ikke skal fortsette sånn, er bare litt tom for inspirasjon og mest av alt, tid!

Nå har jeg hatt min første uke på Notabene og jeg stortrives. Spennende jobb og utrolig koselige folk!
Jeg føler meg virkelig godt tatt i mot!
Skal prøve å gjøre det litt mer spennende her fremover, men de siste dagene har bare gått i ett. 
I helga var vi i Porsgrunn og i dag har jeg vært i møte hele dagen. 

Men sier som jeg har sagt før: Rop ut om dere har noen ønsker til innlegg! Sundays guilty pleasure

04.11.2012 // kl.21:18 // Hverdag // 9 kommentarer

Og vips, var det noen dager siden jeg har vært innom å lagt igjen noen ord til dere fantastiske lesere! Unnskyld! 
De siste dagene har gått litt i ett. Kom hjem fra kjøpesenterkonferanse i tolvtiden på fredag, og sliten og trøtt kollapset jeg på sofaen. Resten av dagen tilbrakte sammen med min kjære og TVen. 
I går farta jeg rundt med mamma hele dagen og øvelseskjørte masse. Oppkjøring nærmer seg med stormskitt! På kvelden var jeg og Jonathan på 30 års lag til en på jobben hans, og i dag har vi tatt det helt med ro; sovet lenge og slappet av. Sånn søndager skal være. 

Før festaften på Kjøpesenter konferansen // Prisutdeling og festaftenJonathan vurderer å anlegge bart? Movember... 

Over til overskriften. Noen fler enn meg som har fått dilla på Tigerstaden? 
Perfekt uanstrengt underholdning på søndager! LOVE IT! Nå skal vi kose oss med en ny episode av Hart of Dixie.
I morgen er min første arbeidsdag! Spennende! 

Q: Har dere hatt en fin helg da fininger? 

Dag to på kjøpesenterkonferansen

01.11.2012 // kl.17:21 // Hverdag // 2 kommentarer

Her går det i ett! Nå ligger jeg i senga og slapper av litt med en softis (hotellet har gratis softismaskin!). Snart må jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til kvelden med festaften og prisutdeling.

I går var det bli-kjent kveld, noe som var utrolig hyggelig! Hodet mitt derimot var ikke like hyggelig når vekkeklokka ringte klokka sju i morges. Føltes som det veide et tonn, men en god hotellfrokost gjorde susen. Ellers har det vært et tettpakket program med foredrag innen markedsføring, sosiale medier og annet.

@ EXPO

31.10.2012 // kl.18:45 // Hverdag // 3 kommentarer

Nå sitter jeg her på hotellrommet mitt på Quality Hotel ExpoKjøpesenterkonferansen. 
Nå skal jeg gjøre meg klar og gå ned å møte de andre til middag og Bli-kjent  kveld. Må raske på litt nå, men skal nok få oppdatert dere litt mer etter hvert. 

Ha en fin kveld!  

DAGENS

26.10.2012 // kl.20:23 // Hverdag // 4 kommentarer

I dag har jeg hatt min siste dag på Notabene på Åmot og er nå ferdig med opplæring i butikk. Har kost meg masse, men nå gleder jeg meg veldig til å begynne på hovedkontoret. Er så spent! Bare litt over en uke igjen! 
Til uka får jeg en liten smakebit da jeg skal være med på kjøpesenterkonferansen. Gleder meg! 

Føler jeg har vært litt utenfor omverdenen i det siste. Bare levd i min egen lille boble med jobb og øvelseskjøring. Får snart sprekke boblen og komme meg ut i det sosiale livet igjen, men nå er jeg sliten og skal slappe av med min kjære og tv resten av kvelden.
Får håpe blogginspirasjonen også kommer tilbake snart, for jeg skjønner godt at det er litt kjedelig her om dagen.
Vet jeg ikke er den eneste som føler det sånn! Er noe med oss nordmenn når det går mot vinter - dvalemodus... 


Kaldt ute = gode jakker, skjerf og Uggs.. Behagelig! 

Q: Har du hatt en fin fredag? Noen morsomme planer for helgen?

TYRA, DIN HERMEGÅS...

25.10.2012 // kl.21:28 // Hverdag // 2 kommentarer

Satt å så igjennom Instagram og hva får jeg se?!! Tyra Banks har hermet etter bildene mine.. Makan.. 

Leseløvene

23.10.2012 // kl.17:32 // Hverdag // 1 kommentar

Jeg har aldri vært noen stor lesehest, mye på grunn av at jeg har sammenlignet det å lese med skole og noe man "må". Nå derimot merker jeg at interessen vokser og den blir ikke akkurat mindre av at jeg har begynt å jobbe i Notabene. Er så mange bøker som virker spennende! I går kjøpte jeg boka "Alltid Alice", som jeg gleder meg til å fortsette på! Nå skal jeg straks lage middag, og etterpå skal jeg vise dere noe morsomt jeg har kjøpt i dag! 
EDIT: Viser dere i morgen...  

Stay tuned.. 

Mitt nyeste design

22.10.2012 // kl.19:04 // Hverdag // 3 kommentarer

Nå lukter det så godt i hele leilighet og magen rumler! I dag blir jeg bortskjemt av kjekken som lager middag til meg.
Å som jeg gleder meg! 

Har hatt min første dag på Notabene på Toget Vest i dag hvor jeg skal være 2 dager etterfulgt av noen dager på Notabene i Åmot. Nå er det heller ikke lenge til jeg begynner på hovedkontoret i stillingen som Webansvarlig, noe jeg gleder meg veldig til! Tror det blir utrolig spennende!  5. November begynner jeg der. 

 " Nå var jeg forresten bortom å smugtittet på middagen, gleder meg ikke noe mindre nå!
Men i det jeg tok frem gaffelen for å ta en liten prøvesmak tok Jonathan den fra meg å dyttet meg tilbake i sofaen..
Jaja, får vel bare vente tålmodig! "

Men over til design. Jeg har laget et nytt design nå til Espen. Viste dere bloggen i går, men uansett. Nå har han kommet ordentlig i gang med bloggingen og vi kan se frem til både flotte antrekk, mote, musikktips og mye annet spennende!Tenkte jeg snart skulle ha en ny konkurranse hvor dere kan vinne design. 
Q: Høres det bra ut? 

Får mange mailer og kommentarer om at dere ønsker design, så da tenkte jeg det var på tide med en ny konkurranse!  

Et Skilt

20.10.2012 // kl.13:40 // Hverdag // 2 kommentarer

I dag stod jeg opp tidlig for å dra på langkjøring. Godt det er en stund igjen til oppkjøring, for dette var ikke mye å skryte av! Stressa i trafikken, det er meg... 
Nå skal jeg straks til mamma og være sammen med henne ♥ 

Må bare vise dere denne filmen. Ylvis-gutta er så flinke. Elsker ironien deres!  


Q: Hva er dine planer for helga? Har du sett filmen før? 

Ekte ROSABLOGGER

18.10.2012 // kl.20:03 // Hverdag // 6 kommentarer

I dag er jeg ekte rosablogger! Har vært veldig underholdende på Buskerud Storsenter i dag med mange kreative butikker og kostymer. Vi var kledd i rosa parykker, så har fått mange blikk i dag. Men tror de fleste synes det var veldig gøy! 

Fortsatt to dager igjen av de rosa dagene, så du har fortsatt muligheten til å ta en titt! Sliten jente

12.10.2012 // kl.21:06 // Hverdag // 4 kommentarer

Er veldig koselig å jobbe på Notabene om dagen med superkoselige folk, men fy så slitsomt det er!
Man skal ikke kimse av butikkfolk. Så flinke de er! Lover deg det tar på å gå rundt hele dagen, bære varer og flytte rundt. Men samtidig er det jo kjempegøy!
Jeg stortrives og er så stolt og glad for den nye jobben min at jeg går rundt i lykkerus! Nå har virkelig alt falt på plass!

Dette fikk jeg merket skikkelig her om dagen. Vet ikke om det er vanlig, men jeg har i hvert fall hørt at når klokken er for eksempel 22.22 eller 10.10 osv, altså like tall, kan man ønske seg noe.
Her om dagen la jeg i hvert fall merke til at klokken var 20.20, men når jeg skulle ønske kom jeg ikke på noe!
For en utrolig merkelig, men samtidig herlig følelse! 


I går før jeg gikk på jobb - Bilder i heisen som vanlig... (skal få til noen ordentlige antrekksbilder etterhvert) 

Forresten, se hva jeg har fått. Lov å være litt stolt over å ha fått sine første visittkort og med en så kul stilling!
Barnslig, kanskje - lykkelig JA! I morgen skal jeg tidlig opp å rydde og vaske, vi skal nemmelig ha en  liten familiebursdag for Jonathan! Må jo feire at gutten er blitt 25! I stad tok vi forresten vår første kjøretur med meg bak rattet! 

Q: Hva er dine planer for helgen?

Bursdags morgen

11.10.2012 // kl.08:05 // Hverdag // 5 kommentarer

I dag blir verdens beste 25 år!! Da hører det selvfølgelig med kake, gave og bursdagssang på senga!

Gavene han fikk av meg. 25 år = endelig kan han øvelseskjøre med meg! 

Gratulerer masse masse med 25års dagen Jonathan! Jeg elsker deg ♥

---------

Nå skal jeg gjøre meg klar for dag 2 på Notabene står for tur.
Er på Buskerud storsenter nå om dagen. Skal være i noen forskjellige Notabene butikker et par uker for å lære meg om Notabene og alle produktene.
Hadde min første dag i går og det var veldig hyggelig. Er god trim å jobbe i butikk altså! Var så sliten i beina når jeg kom hjem at jeg nesten ikke klarte gå! haha huff.. Noen som må trene litt mer skjønner jeg!

Glattkjøring og SPØRSMÅLSRUNDE

08.10.2012 // kl.22:32 // Hverdag // 4 kommentarer

Må bare si tusen takk for at dere er så gode og fortsatt er innom her selv om jeg ikke er så veldig kreativ på bloggfronten om dagen. Lover at det skal ta seg opp igjen snart! 
Er så utrolig koselig at jeg begynner å få en del faste lesere og det setter jeg utrolig stor pris på! 

I dag har jeg vært på glattkjøring. Var så heldig at jeg fikk det sammen med søsteren min, Eline. Vi kjører på forskjellige kjøreskoler så det var helt tilfeldig. Men det gjorde det mye hyggeligere at vi kunne være sammen i pauser og under teori-delene. 
Nå er det ikke så lenge igjen til jeg får lappen, og det blir så bra!

Forresten! Siste sjanse til å legge igjen spørsmål i SPØRSMÅLSRUNDEN min HER. Svarer på spørsmålene i morgen!  Gleder meg!

07.10.2012 // kl.23:35 // Hverdag // 7 kommentarer

Bare litt over en måned igjen!! 

Q: Skal du se den? 

Glasögon

04.10.2012 // kl.20:53 // Hverdag // 10 kommentarer

I dag har vi vært å hentet brillene mine. Jeg fikk jo beskjed når jeg tok bilteorien at jeg måtte ta en synstest fordi hun var litt usikker på om langsynet mitt var godt nok. Ble ikke så veldig overrasket da både Mari, Karoline og Jonathan har kommentert det samme lenge.. Men uansett. Synet mitt er godt nok til å kjøre bil, men optikeren mente uansett at jeg ville få det bedre i slike situasjoner med briller. Så da bestilte jeg et par. 

For en rar følelse det var å ta på brillene! Jeg har alltid trodd at jeg så helt normalt, men når jeg tok på de nye brillene mine føltes det ut som om noen hadde puttet verden inn i Photoshop og klikket på sharpen
Så synet mitt er kanskje ikke tipp topp allikevel! 

Q: Så, hva synes du? Kledde jeg briller? 

In my car

30.09.2012 // kl.17:56 // Hverdag // 8 kommentarer

For litt siden kom jeg hjem fra en kjøretur med mamma i bilen min! Som jeg gleder meg til jeg får lappen og kan kjøre den når jeg vil. 
Den er veldig annerledes enn andre biler jeg har kjørt, så jeg trenger en del trening. Men jeg er så fornøyd med den søte, lille, røde bilen min! 

Ellers har jeg brukt søndagen veldig fornuftig. Startet storrydding og rengjøring med en gang jeg våknet i dag, så nå er det veldig fint i leiligheten. Deilig å få litt orden og så mye hyggeligere.

PS! Ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN min HER! 

Nintendo 64

28.09.2012 // kl.18:25 // Hverdag // 8 kommentarer

I dag har jeg vært hjemme hos mamma og Eline. Koste oss først med en film og etterpå fant vi frem Nintendo 64.
Jeg er egentlig ikke noe glad i tv-spill, men den gamle gode Nintendo 64 er morsom med både Tetris, Bubble Trouble og Mario Kart. 

Nå er jeg hjemme igjen og Jonathan har kjøpt seg Fifa 13, det derimot bryr jeg meg ikke noe om.


Q: Har du / husker du Nintendo 64? Er du glad i tv-spill? 

PS! Beklager for dårlig blogging om dagen, er bare litt tom for inspirasjon og har mange andre tanker i hodet...
Håper dere holder ut med meg, er utrolig glad for at dere leser bloggen min! 

Om dere har noen ønsker eller tips til blogginnlegg må dere bare rope ut! 

Brikkene faller på plass..

26.09.2012 // kl.15:28 // Hverdag // 14 kommentarer

Det har vært forholdsvis stille fra meg på bloggen i det siste, samtidig som jeg har vært så lykkelig at jeg ikke har vist hvor jeg skulle gjøre av meg. Alt faller på plass for tiden og jeg er så glad. Det har bare vært en del ting som jeg ikke har villet dele offentlig før alt var helt sikkert. Men nå kan jeg endelig dele det med dere.

For et par uker siden var jeg i jobbintervju hos Notabene til stillingen som webansvarlig, og kort tid etterpå fikk jeg beskjeden om at jeg fikk jobben! Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte i telefonen.
Jeg bestod også bilteorien med kun 1 feil her om dagen, og om ikke så lenge skal jeg kjøre opp.

Alt har bare falt på plass om dagen! Jeg har kjøpt min egen lille bil og om ikke lenge kan jeg kjøre den til drømmejobben som webansvarlig for Notabene, og arbeidsplassen ligger under 10 minutter unna... Kunne ting vært mer perfekt! 


I dag før jeg dro til Notabene for å skrive under kontrakten og snakke om stillingen.. 

Nå skal jeg snart ut med min kjære mor. Først skal vi til optikeren fordi jeg må ta synstest, (Jeg bestod ikke langsynstesten før teoritesten, så da må jeg kanskje ha kjørebriller..) også skal vi øvelseskjøre litt etterpå.
Med min fine bil, selvfølgelig!

FRIHELG

24.09.2012 // kl.11:54 // Hverdag // 2 kommentarer

Denne helga har jeg latt både mac og kamera ligge, og bare kost oss masse i Porsgrunn uten å tenke på blogging. Deilig å ha litt fri noen ganger. 
På lørdag var vi på bursdagsfest. Superhyggelig! Glemte selvfølgelig å ta bilder, bortsett fra dette ene av Anniken og meg. 

Håper dere har hatt en fin helg! 
Om noen av dere savner 10 Kjappe fra i går er det helt rett. Den ble også en del av frihelgen, men til onsdag er det på´n igjen. 

Frokostkopp

21.09.2012 // kl.10:50 // Hverdag // 7 kommentarer

Nå sitter jeg her med frokosten min - Coco pops i den fine koppen jeg fikk av Peer Gynt når jeg sluttet.. Videobloggen jeg nevnte i går holder faktisk på å laste opp nå.. Men jeg har fortsatt veldig blandede følelser.  
For det første er den filmet med kameraet på Macen, så fargene er utrolig dårlige.. Men men. 

Etterpå går turen til Porsgrunn for helga :) 

Q: Hva er dine planer for helga? 

 

Pakken har kommet

19.09.2012 // kl.16:19 // Hverdag // 9 kommentarer

Jippi, i dag kom pakken fra gina Tricot som jeg har gledet meg til. Mye fint, og noe som må sendes tilbake
- Viser dere i morgen. Nå skal vi straks til Oslo å se på bil til meg! Krysser fingrene for at den er så perfekt som jeg tror!

Ha en fin onsdags kveld! 

Hjemme lørdag

15.09.2012 // kl.20:16 // Hverdag // 1 kommentar

I dag bare koser jeg meg hjemme med min kjære. Deilig å bare slappe av sammen med en film og god mat. 

Her er to bilder fra Oslo i går, som Maria la ut på facebook i stad. Måtte bare dele de med dere. 
Fantastisk gjeng! ♥ Q: Hva gjør du denne lørdagen?

Fredagskos

15.09.2012 // kl.13:27 // Hverdag // 2 kommentarer

I går var vi i Oslo hos Maria og Thomas, sammen med Marianne, Thomas, Eline og Lasse.
En skikkelig kusine med menn kveld. Var utrolig koselig! Koste oss med pizza, is, godt, skravling og spill. 


Eline, Lasse, Thomas, Marianne


Jonathan, meg, Eline og Lasse


Maria og Thomas


Pappi

Q: Hva gjorde du på fredagskvelden?

LYKKEDAG!

14.09.2012 // kl.16:25 // Hverdag // 6 kommentarerFy, for en fantastisk dag! Jeg har ikke ord. Verdens beste lykkefølelse akkurat nå! Gleder meg til å dele noen gode nyheter med dere etter hvert! 

Nå går turen snart til Oslo for en koselig kusine + menn - kveld!

Ha en fantastisk fredag!

LYKKE!

07.09.2012 // kl.12:00 // Hverdag // 13 kommentarer

Nå har jeg akkurat klart å roe meg ned. Har danset og hoppet rundt i leiligheten som en tulling!
Fikk for litt siden den beste beskjeden jeg kunne fått, og jeg er så glad!! 
Nå gjelder det bare og krysse fingre, tær og alt som kan!

Nå skal jeg straks av gårde for å jobbe noen timer hos Sufra. 

Ha en fin dag! Håper deres dag er like lykkelig som min!! ♥

SURPRISE!

06.09.2012 // kl.23:00 // Hverdag // 5 kommentarer

I dag har jeg hatt besøk av min skjønne kusine, Marianne. Vi koste oss først med litt lunsj og skavling hos meg før vi tok turen og besøkte farmor.
Deretter bestemte vi oss for å overraske Eline på 18 års dagen. Vi dro og kjøpte pizza, kake, ballonger og lys, også trappet vi opp utenfor døren med bursdagssang! Hun ble veldig glad og overrasket! Superkoselig!! 

Søta var egentlig fryktelig fornærmet på storesøster som "ikke hadde tid" til å komme på dagen hennes. Vel der tok hun feil! Og på en ganske morsom måte!  Q: Har du overrasket noen på dagen sin før? Hva gjorde du?

Gratulerer med dagen!

06.09.2012 // kl.08:52 // Hverdag // 3 kommentarer

Min vakre lillesøster blir 18 i dag!!Ville bare benytte anledningen til å vise dere disse flotte bildene av henne! Ikke sant hun er nydelig? Er ikke i tvil om at hun ville gjort det bra som modell! Håper du får en fantastisk dag i dag snuppa! ♥

Home

02.09.2012 // kl.22:37 // Hverdag // 6 kommentarer

Nå er jeg hjemme hos min kjære igjen! Ikke lenge før jeg skal legge meg under dyna for merker øynene er sååå tunge! Alltid slik på lange reisedager, i tillegg til at jeg nå er vant til at klokken er en time mer enn den er her. Blir også fantastisk å sove i min myke, gode seng med dyne og verdens fineste ved siden av! 

Hjemreisen i dag gikk veldig fint og med både bok, film og BubbleJewles på IPhonen gikk tiden fort.. Eller spillet kapret mamma mye av tiden, for hun fikk litt dilla. Men det er ikke rart, er faktisk et veldig morsomt tidsfordriv. Kan lastes den ned gratis på App-store. Skal lage noen flere innlegg til dere om Rhodos, for har masse bilder, men det må bli en annen dag.  

God natt!! 

Bare noen timer igjen

25.08.2012 // kl.14:54 // Hverdag // 5 kommentarer

Det har virkelig ikke gått opp for meg at vi drar om kun noen få timer! I morgen på denne tiden er jeg varmen. I Rhodos. Det blir herlig! Nå holder jeg på å pakke og ordne. Jonathan er en tur i Porsgrunn i dag, så da styrer jeg bare rundt her alene og ordner. Han kommer heldigvis hjem før jeg drar da, må jo få sagt hade!  

Gøy at flere var interessert i historien om Mari og meg, skal få lagt den ut etter hvert!

Mac og kamera blir selvfølgelig med på tur, så håper dere vil følge meg fra varmen!  
Nå får jeg pakke videre! Ha en fin lørdag fininger!  

FIN DAG MED BESTE

24.08.2012 // kl.22:25 // Hverdag // 7 kommentarer

Var så koselig å se igjen Mari i stad! Koste oss på cafè og fikk skravlet masse. Jeg er så glad jeg har Mari! Vi har et helt utrolig vennskap, og det hele bygger faktisk på en utrolig tilfeldighet! Mye som kunne vært annerledes.. Har skrevet historien vår på NCity for lenge siden, men mulig jeg publiserer den her også.
Interessert i å høre historien om hvordan vi ble kjent? 


Gammelt, men koselig bilde 

WORKING GIRL AND SPIDERMAN

22.08.2012 // kl.21:04 // Hverdag // 4 kommentarer

I dag har jeg vært å jobbet hos pappa på Surfa, så dagen har gått til å designe brosjyre og redigere film. For et morsomt yrke jeg har valgt meg! Forresten, gjett om jeg skvatt når jeg skulle vaske hendene mine i stad? I det jeg nærmet meg vasken med hendene krabbet denne puslingen frem fra sluket! 

Jeg er egentlig ikke så redd for edderkopper, men denne var STOR!!

Q: Er du redd for edderkopper? 

Nå kom jeg akkurat på at det kom ut ny episode av Pretty Little Liars i dag, så da vet dere hva jeg skal de neste 45 minuttene!

Ha en fin kveld!! 

Lørdags kos

18.08.2012 // kl.21:49 // Hverdag // Ingen kommentarer

Denne lørdagen har jeg for det meste vært sammen med min kjære mamma.
Jonathan skulle se på fotballkamp, så da rømte jeg like godt leiligheten.. 
Jeg og mamma har kost oss med mange episoder av Pretty Little Liars og hår-fiksing.
Nå har jeg fått bort etter veksten og klippet tuppene.Nå skal jeg hive bort alle putene i sofaen og legge meg inntil verdens beste.
Rolig lørdag med romantisk film står på plakaten ♥ 

I morgen kommer forresten første 10 Kjappe! Gøy at det ble så godt tatt i mot og at mange ville være med! 10 Kjappe vil bli publisert hver søndag og onsdag. 

Q: Hva gjør du denne lørdagen?  

Morning Glory

17.08.2012 // kl.12:27 // Hverdag // 11 kommentarer

Elsker slike late morgner; sove lenge, spise god frokost, se på masse hjernedøde og morsomme serier, og jobbe med bloggen.. Får utnytte tiden jeg har nå, for forhåpentligvis er det ikke så lenge til jeg ikke kan gjøre det mer. Holder foresten på å utvikle et nytt konsept her på bloggen, som både vil være spennede og kunne gi bloggen din litt ekstra oppmerksomhet.
Håper mange liker det og vil delta!  Kommer ut på bloggen i løpet av dagen, så stay tuned... 

Utekontor

14.08.2012 // kl.16:16 // Hverdag // 8 kommentarer

Dagen i dag har i hovedsak gått til å gjøre noen ærender og jobbe litt. Jeg har jobbet hjemmefra i dag og siden været var så fint tok jeg med meg arbeidet ut i sola. 

 

Nå kom elskling hjem også, så da er det snart på tide og starte med middagen ♥ Tenkte å prøve å lure han med ut på en rusletur etterpå også, med vi får se... 

Haircut

11.08.2012 // kl.16:26 // Hverdag // 3 kommentarer

I går klipte jeg håret til Jonathan!! Tøft at han lar meg ta jobben! Det ble jo ganske bra da, selv om det alltid er litt småfeil... 

I dag har vi sust rundt på butikker, og rydda og ordnet hjemme.. Nå kommer snart gjengen, klar for første fest i den nye leiligheten! Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal ha på meg!!! 
Ha en fin lørdag søtinger!! ♥

Q: Hva er planene for denne fine lørdagen da??

FØR:


ETTER:Q: Hva synes du om mine frisør "ferdigheter"?? 

Kjærestedag

10.08.2012 // kl.00:42 // Hverdag // 3 kommentarer

Har vært borte i hele dag. Startet med at vi dro til Porsgrunn for å gjøre klar bilen til Jonathan for salg, deretter dro vi en tur til Brevik, og etterpå tilbake til foreldrene til Jonathan og så håndballkamp (fantastisk bra kamp!! Gleder meg til finale!!) og spiste middag.

Har vært en superkoselig dag! Koselig med litt kjærestetid også ♥
Så utrolig koselig det er i Brevik! Et lite, men nydelig sted. Minner om en liten sørlandsby.  


Båten til foreldrene til Jonathan
Den nye fine bilen vår!! 

Ut med Tjukk-TVen

09.08.2012 // kl.00:25 // Hverdag // 2 kommentarer

I dag har jeg jeg og Jonathan vært en tur på IKEA. Vi har vært så heldige å få en 42 tommer  faltskjerm, men da trengte vi et nytt bord til den. 


Vi hadde på forhånd sett oss ut et tv-bord, men når vi kom på IKEA hadde de et supert tilbud på et flott bord satt ned fra 1095 til 495 kr. Da det ikke kun var finere men også billigere enn det vi i utgangspunktet skulle ha var det ingen tvil!
Å få bordet var derimot ikke like enkelt, da det viste seg at bordet var utsolgt og i tillegg gått ut av produksjon, men vi var så heldige å få kjøpe utstillingsbordet til en enda bedre pris. Så med litt slit fikk vi bordet inn i bilen, og nå står det fint her i stua. Det var verdt å slite litt med å få det hjem når vi slapp styret med å sette det sammen!! 

Tusen takk for det fine tv-bordet bessa! (Vi velge oss et tv-bord i innflytningsgave av henne)

Det ble utrolig fint med det nye bordet og tven! Og nå kan vi endelig slippe å bli mobbet for at vi ENDA har kasse-tv. Jeg har faktisk ikke brydd meg så mye om det som Jonathan, men nå ser jeg hvor fint det ble med en tynnere versjon. 

En flott oppgradering!! Om noen trenger en tjukk-tv... Rop ut ;) 

 


Q: Hva synes du? Har du Tjukk-tv??

God morgen

04.08.2012 // kl.12:19 // Hverdag // Ingen kommentarerFor en nydelig dag! Sola skinner og verdens beste har endelig flyttet inn. Nå dufter det nystekte baguetter i hele leiligheten og jeg gleder meg til en god frokost.
Håper dere får en flott dag! Vi skal bruke dagen på blant annet bilvask. 

Hva er dine planer for dagen? 
 

Koselig dag

01.08.2012 // kl.20:26 // Hverdag // 8 kommentarer

I dag har jeg kost meg, først med min kjære mor og nå har jeg nettopp hatt besøk av Frida og morfar. 

PS! Jeg var flink og holdt meg kun til vannmelonen! 

Takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg! Ser ut til at det blir noen konkurranser fremover. Har også planer om å prøve meg på noen gratisdesign!! 

Hjemme

29.07.2012 // kl.21:10 // Hverdag // 5 kommentarer

Nå er jeg hjemme igjen etter en superkoselig helg i Porsgrunn. 

- Fra toget

Nå har jeg bestemt meg! Fra og med i morgen skal jeg endre kostholdet og trene.
Nå er det nok! Føler meg virkelig ikke bra med slik jeg holder på for tiden; spiser ufornuftig og rører meg nesten ikke. Det både ses og føles på kroppen. Og det gjør meg ikke lykkelig! 

Vel, nå har jeg skrevet det her, så da bør jeg følge opp ellers blir det jo bare flaut! 

Update fra Porsgrunn

29.07.2012 // kl.13:51 // Hverdag // 4 kommentarer
Jeg koser meg fortsatt masse i Porsgrunn! Blir alltid dårlig blogging når jeg er her fordi jeg aldri prioriterer å sitte på macen. Er faktisk første gangen jeg har oppe macen denne helga. Utnyttet tiden litt før han syvover´n våknet! 

I går var vi først en tur på biljakt, før vi dro på Down Town og deretter ut å spiste med noen venner av Jonathan. Superkoselig! :) 

Nå skal vi se film. 

Sunshine!!

26.07.2012 // kl.11:45 // Hverdag // 11 kommentarer

Jeg blir så glad av å se ut! Sola skinner!!
Nå skal jeg å ta med meg macen ut på verandaen og gjøre arbeidet ute i dag! Fantastisk!
Kunne ikke været vært sånn alltid!I går var jeg sammen med morfar, først var vi en tur til Oldemor.
Helt utrolig; hun er nesten 99 år og sitter i stolen sin og hekler!
Jeg fortalte at jeg hadde flyttet inn i ny leilighet så da gav hun meg en av dukene hun hadde laget.
Må si hun er utrolig spek og klar til å ikke være nesten 100år!

Etterpå dro vi å spiste lunsj / middag på Lizzies også var vi innom butikken hans for jeg skulle få velge meg en klokke i bursdagsgave! Valget falt på Calvin Klein, men vi skal se om den jeg vil ha finnes i en mindre størrelse. Det er egentlig en herreklokke så den dekker jo hele håndleddet mitt. Er jo fint at det er noe synlig rem, selv om jeg egentlig synes det er kult med store klokker.. Vi får se ;)Hva synes du? For stor eller fin?

Etterpå kommer fine Mari på besøk. Gleder meg masse til å få skravlet litt ordentlig igjen!! 

Håper dere har en fin dag i det fine været!!
Eller er det fint vær hos deg? 

Happy Thoughts

23.07.2012 // kl.22:58 // Hverdag // 10 kommentarer

Helga i Porsgunn har vært superkoselig! Nå skal jeg straks sove, i morgen er siste dag på Toyota.
Sovna rett ut på sofaen etter jobb, men det skal bli godt å sove snart uansett.

Hva fremtiden bringer er fortsatt litt usikkert, men at den blir spennende er jeg ikke i tvil om!

Happy Thoughts!! 

Sommer inspo

20.07.2012 // kl.14:06 // Hverdag // 5 kommentarer

Om kun noen få timer sitter jeg på toget på vei til Porsgrunn.. Gleder meg så mye til å se igjen verdens fineste! Er ikke bare bare å være vant til å bo sammen for så å bare se hverandre i helgene, eller enda mindre. Men nå er det heldigvis under to uker til han flytter tilbake til meg!

Ble en litt sein kveld i går med jobbing og besøk, så filmen jeg lovte blir forsinket. Har nemmelig ikke tenkt å holde på med den i kveld..

Fler enn meg som er lei av været? Litt sol og rett etterpå bøtter det ned. Noen steder i Norge har det faktisk snødd i natt! I JULI!!  
Får heller finne sommerstemningen på andre måte, som på  weheartit.. som jeg gjorde!

 

Ha en fin helg! Dere hører nok fra meg igjen i løpet av helgen, for macen og kamera er med!

Q: Har du noen planer for helgen??

@ Toyota Drammen

19.07.2012 // kl.10:37 // Hverdag // 9 kommentarer

Nå sitter jeg her på jobben med en kopp kakao. Vi har nemmelig en skummel kaffemaskin rett borte i gangen.. Skummel i den betydning at kakaoen smaker fantastisk og viljestyrken min ikke er fult så sterk.! Noe som resulterer i litt for mange kopper i løpet av dagen..  Men den er jo veldig god å ha, i hvertfall når det er så rolig som nå og øynene begynner å bli tunge.. Foreløpig går det veldig fint, men jeg skal jobbe til sju i kveld så det blir nok en del kopper til i løpet av dagen!

Ellers vil jeg bare takke for alle de koselige tilbakemeldingene jeg har fått i det siste! Utrolig koselig og gøy å se responsen og lesertallet øke!
Har laget en liten film med et photoshop-tips som kommer ut i løpet av dagen eller i morgen. Har igjen litt redigering bare :)

Var også morsomt å se at jeg fikk så hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg!  For dere som ikke så det var håret kun photoshoppet.. Men jeg synes egentlig det var ganske kult, men tviler på jeg kommer til å gjøre en så stor endring med det første..

HVA MENER DU JEG KLEDDE BEST? BLOND ELLER OMBRE?  

Like før jeg pælma´n i veggen

17.07.2012 // kl.00:33 // Hverdag // Ingen kommentarer

I dag har jeg hatt min første dag på Toyota Drammen, en litt mer avslappende dag enn forventet.
Hele nettet var nemmelig nede så alt stoppet jo opp! Helt sykt hvor avhengig vi er av nettet, uten at vi tenker over det!
Ellers var vi en tur å leverte inn IPhonen min i stad. Har hatt en del problemer noen den; bakdekselet har poppet ut og strømmen går heletiden, så de tror det er noe feil som har skjedd inni den. Helt sikkert en garantisak. Men nå er jeg uten telefonen min en stund og har fått igjen Wildfiren (som jeg ikke var langt i fra å pælme i veggen i stad..) Hadde nemmelig klart å glemme koden for å komme inn på den, og itillegg til google kontoen for å lage ny.. Så etter å ha prøvd alt mulig måtte jeg gjøre en hard reset.. Nå har jeg i hvertfall en mobil, men med verken innhold eller numre.. Gud som jeg savner IPhonen! Verdens beste! Skjønner ikke de som mener noe annet!

Ellers fikk jeg besøk av verdens beste Charlotte i stad og vi har kost oss med pizza, godt og masse sladder!

Nå er det natta og i morgen er det en ny arbeidsdag, men forhåpentligvis litt mer stabilt nett!

Søndag

15.07.2012 // kl.23:36 // Hverdag // 5 kommentarer

For noen timer siden dro min kjære, og nå er jeg alene i leiligheten igjen.. Heldigvis ikke mange ukene igjen før han skal flytte inn og ikke kun være helgegjest! 
Vi har hatt en utrolig avslappende og koselig kjærestedag! Er det ikke det søndager er til?
Ellers har jeg fått gjort litt fornuftige ting også; vasket klær, betalt noen regninger og ryddet litt.

Nå koser jeg meg med Notting Hill.. En av de nydeligste filmene jeg vet om! Også er det snart natta..
I morgen blir min første jobbdag på Toyota Drammen, og jeg gleder meg til å jobbe litt igjen!Nå har jeg trekt vinneren av Vinn header / design - konkurransen, og det ble Sandra. Jeg har sendt deg en mail. 

Til dere andre: Det kommer flere konkurranser så følg med!  

15 igjen

13.07.2012 // kl.21:31 // Hverdag // 2 kommentarer

I dag startet jeg dagen TIDLIG! Kanskje ikke for vanlige folk, men for meg som har hatt fri siden slutten av mai var det å stå opp klokken halv seks fryktelig mye tidligere enn jeg er vant til. Dette førte selvfølgelig til at jeg sovnet når jeg kom hjem, noe som har gått litt utover bloggen i dag. 
Jeg skal være 7-dagers vikar på sentralbordet på Toyota Drammen, hvor jeg jobbet fra jeg var 15 til 19, så derfor var jeg der noen timer i dag for å få litt opplæring og oppfriskning av gamle kunster.. Var veldig hyggelig å være tilbake og se igjen mange av de jeg jobbet med før. 

Ellers har jeg hatt besøk av min kjære lillesøster i dag, ikke at jeg var så godt selskap der jeg lå å sov på sofaen mye av tiden.

Nå har min kjære kommet hit for å være her i helgen og vi har kost oss med pasta. I morgen skal vi på Hippie Party, noe jeg gleder meg masse til! Kameraet blir selvfølgelig med! PS! Siste frist for å melde seg på vinn HEADER / KOMPLETT DESIGN-konkurransen.
I morgen kårer jeg vinner!

12.07.12

12.07.2012 // kl.13:28 // Hverdag // 5 kommentarer

Nå begynner det virkelig å se bra ut her!! Alt er jo ikke pakket ut enda, men det er lov å ha litt esker i boden og på gjesterommet. Bortsett fra det ser det så fint ut! Så deilig det er å bo i en helt ny og fantastisk leilighet! 

Har jeg forresten fortalt dere at jeg har heisskrekk? Eller jeg har ikke heisskrekk, men jeg liker ikke å ta heisen alene. Vel, det er jo kjempebra når vi bor i 3. etasje! 
Så jeg får litt trim om dag, men det er jo bare bra! Derfor har jeg bestemt meg for å ikke komme over frykten med det første! Jo lenger jeg ser på heisen som skummel, jo mer trim får jeg.. Smart sant! 

Jeg holder på å planlegge noen innlegg til dere. Blant annet en guide og tips til å forstå oppbyggingen av bloggdesign her på blogg.no. Har skjønt det er flere som synes det er vanskelig. Og det er jo litt komplisert, men når man begynner å forstå prinsippene så går det ganske greit!  
Q: Høres det interessant ut? 

Om dere har noen andre ønsker er det bare å rope ut!

PS! Husk at dere fortsatt kan melde dere på konkurransen hvor du kan vinne
HEADER / KOMPLETT DESIGN - HER


Håper dere har en fin dag!  

Bessadag og KONKURRANSE

10.07.2012 // kl.21:06 // Hverdag // 11 kommentarer

Har jeg kost meg med min kjære bessa i hele dag.
Begynte med at vi dro og vasket over komfyren og oppvaskmaskinen som jeg skal selge, ikke så gøy, men bessa var supersnil som ville hjelpe meg!!

Etterpå spiste vi en supergod lunsj / middag på Grua. Italiensk pizza og Lier eple ♥ Verdens beste! Deretter startet jakten på skohyller.. Leter etter de som Marthe Borge har, for de er helt perfekte! Men når vi spurte på Europris hadde han aldri sett sånne.. Så jakten får fortsette en annen dag.. 
Om du vet noe sted de selger noe liknende, rop ut!  

Men jeg fikk ihvertfall kjøpt noen smarte kleshengere som man kan henge flere plagg på, så nå gleder jeg meg til å begynne å tømme de 20 eskene og søplesekkene med klær.. 
Neida, men gleder meg ihvertfall til å få litt orden på ting. Nå er Stua, kjøkkenet og badet ihvertfall superbra! Er så fornøyd med leiligheten at jeg har ikke ord! Gleder meg til å kunne dele den med dere! Men først skal den bli strøken!

Holder forresten på å planlegge første konkurranse.. Har bare ikke bestemt meg for om det skal være kun header eller fult design som premie..

Q: Hva ønsker dere? Vinne HEADER eller KOMPLETT DESIGN? 

MCity

09.07.2012 // kl.15:36 // Hverdag // 4 kommentarer

Må sier jeg stortrives i Mjøndalen! Jeg sa jo når vi flyttet fra Notodden at nå vil jeg bo et sted hvor det skjer litt mer... Også valgte vi Mjøndalen, som forsåvidt ikke er det største stedet. Men hovedforskjellen er at jeg kun er en liten rusletur unna kjøpesenteret, og en busstur eller biltur unna Drammen. Itillegg er det helt fantastisk å bo PÅ kiwi! Leilgiheten ligger nemmelig over Kiwi. Nå har jeg nettopp vært ute å gjort noen ærender; vært i banken, posten og innom kjøreskolen, og alle lå på rekke og rad noen meter unna leiligheten min. Ja jeg liker dette!

Appropo posten. Jeg var å hentet en pakke jeg hadde fått av Espen som var for stor for postkassen..Jeg ble så glad! Se så fint! Nå står bildet plassert på hylla i stua.
Tusen takk verdens beste Espen!! ♥ 

Nå skal jeg rydde og pakke ut litt mer i leiligheten.. Langt i fra ferdig, men lover en video av leiligheten når den er ferdig innredet! 

hits