ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Innkjøp :

NEW IN / Cardigan med skinndetaljer

02.03.2014 // kl.13:13 // Innkjøp // 6 kommentarer

Fant denne herlige jakken på H&M her om dagen. Synes den var så fin og elsker skinndetaljene.
Ser for meg denne hadde passet perfekt over en sort kjole for eksempel. 
Et nytt basic-plagg som kan kobineres med masse forskjellig.  #newin #HM #cardigan #mote #antrekk #kontrast 

DETAILS

17.11.2012 // kl.14:44 // Innkjøp // 3 kommentarer

I går kom den fine kjolen min fra Nelly i posten. Falt helt pladask for den når jeg så den på nettet, og gleder meg masse til å bruke den på julebordet med Notabene om noen uker. 
Tenkte å vise dere noen detaljer, men selve kjolen velger jeg å spare til jeg kan vise dere den i et fullstendig antrekk. Nå skal jeg snart ordne meg og i kveld blir det date med min kjære. Så koselig det blir! Gleder meg også veldig til å se Twilight! 

Q: Noen som har sett den alt?

NY KLOKKE

29.10.2012 // kl.12:16 // Innkjøp // 10 kommentarer

Våknet opp til vinter ute i dag. Blir med litt blandede følelser jeg drar på langkjøring etterpå, har aldri kjørt på snø før! Men da er det kanskje greit å få testet det sammen med en flink kjørelærer. 

Fikk en superfin klokke av morfar i går. Skulle få klokke av han til bursdagen min (11. juni) men jeg er ikke den som bestemmer seg lettest, og når jeg helst ønsket et stort herreur var ikke det det enkleste når remen nesten kunne gå to runder rundt håndleddet mitt.. Men i går fikk jeg en superfin Tissot som jeg likte kjempegodt!  
Superfornøyd! Tusen takk morfar ♥

Q: Hva synes du om klokken? Hvordan er været hos deg?

NEW IN: call me maybe...

24.10.2012 // kl.18:31 // Innkjøp // 19 kommentarer

Dette kule telefonrøret og en rekke andre farger kom inn på Notabene i går. Utrolig kult synes jeg, og kanskje ingen bombe måtte jeg ha et i rosa! 

Når man sitter lenge å snakker i telefonen er det deilig å ha et ordentlig telefonrør å holde i, i tillegg til at man unngår strålingen man blir utsatt for når man snakker direkte i mobilen. 

Fin, praktisk og rimelig. 149 ,- på Notabene.  

Ny BIL!!

19.09.2012 // kl.21:58 // Innkjøp // 9 kommentarer

Nå er jeg en lykkelig bileier! Den er så fin; rød, liten og supersøt! En helt perfekt liten hverdagsbil! Var så deilig å gå inn på Finn å se det stå SOLGT på bilen MIN!! Tihi! 

Apropo Finn.. Det fikk meg til å tenke. Hva gjorde vi før vi fikk finn.no?
Jeg mener, om det så gjelder leilighet, bil eller jobb er det alltid finn jeg ser på. Så hvor fant vi slikt før? I avisa?  


NETTSHOPPING

15.09.2012 // kl.16:12 // Innkjøp // 4 kommentarer

Følte for å feire gårsdagens gode nyhet med litt nettshopping. 


Skjorte HER // Genser HER // Pannebånd HER // Veske HER 

Den fantastiske vesken var det Silje som tipset om. En sort, enkel veske med plass til både macen og litt ekstra har jeg vært på utkikk etter til en stund, og denne var jo perfekt og ikke minst rimelig.  
Jeg har jo en veldig fin brun Mulberry, men den er ikke så stor også er det heller ikke alt som passer til brunt.  

Q: Hva synes du om tingene? 

NEW SHOES

08.09.2012 // kl.17:28 // Innkjøp // 10 kommentarer

I dag har vi vært ute og handlet. Eline har bursdag i morgen så da ble det gavejakt! Veldig fornøyd med det vi fant og håper hun blir fornøyd. Kan vise dere etter feiringen i morgen. 

Ellers ente jeg ikke opp tomhendt jeg heller! Jeg har lenge ønsket meg et par sorte Jeffrey Campbell, men jeg synes 1500 kr er litt mye for et par sko. I dag fant vi derimot et par fra merket Chilli som er nesten like, men med en mye vennligere prislapp.. (700 ,-) 

Det ente opp med at jeg fikk de av min kjære, siden jeg ikke har fått bursdagsgave enda.. De er så fine! Jeg har verdens beste elskling!!
Q: Hva synes du om skoene? 

hits