ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

februar 2014 :

Bryllupsboble

28.02.2014 // kl.22:55 // Bryllup // 2 kommentarer

Sovnet alt for sent i går - tok med meg denne flotte boka opp på senga og ble sittende lenge å se. Naturlignok falt fokuset mitt på sidene med tema bryllup.
Den har også tips om alle andre fester man opplever å skulle arrangere opp gjennom livet; barnedåp, konfirmasjon mm. Gleder meg til å lese mer og få gode tips til forberedelser og annet man må huske på. Om du skal gifte deg burde du sette opp ønskeliste hos Tilbords så får du denne flotte boken i gave. 

#bryllup #planlegging #inspirasjon #tilbords #ønskeliste #gave #bok

DAGENS

27.02.2014 // kl.21:15 // Antrekk // 18 kommentarer

I dag har jeg hatt hjemmekontor. Fikk vite i går at kontoret mitt skulle bygges om i dag, da synes jeg det var greiere å jobbe hjemme fra enn å være i veien for snekkerne. Blir spennende å komme på jobb i morgen og se endringene. 

Ellers tok Jonathan og jeg en tur på senteret i stad, og jeg fikk fylt posen med masse flotte nye plagg. Lenge siden jeg har kjøpt meg noe nytt nå, så det følte jeg var på tide. 
Vi var også innom Tilbords og førte opp litt nytt på bryllupsønskelisten og hentet den fantastisk flotte boken man får når man registrerer ønskeliste der. Nå gleder jeg meg masse til å dykke enda dypere ned i bryllupsboblen - for denne boken er vist full av gode tips!

Jeg er så glad i denne jakken, så elegant og enkelt - og jeg elsker å bruke den utenpå tynne bluser. 
Jakke  og sko: H&M  /  Bukse og bluse: PM (Tro det eller ei, men de beste jeansene finner man her - WonderJeans)  /  Klokke: Tissot

#antrekk #outfit #bryllup #H&M #PM #Mote #Tissot 

Sommer

26.02.2014 // kl.22:49 // Tanker / Meninger / Følelser // 4 kommentarer

Brune ben, solbriller, sand, varme, sandaler, solskinn, shorts, sandaler.. Jeg gleder meg til sommeren og krysser fingrene for at den blir varm og solfylt! ♥#sommer #sol #minner #mimring #positiv 

Blogg, blogg, blogg

25.02.2014 // kl.22:25 // Tanker / Meninger / Følelser // 1 kommentar

Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal starte, jeg har nesten glemt hvordan man blogger - sånn føles det, men samtidig har jeg savnet det. 
Jeg savner det overfladiske i hverdagen, den ekstra grunnen til å pynte seg litt. Ta bilder og legge ut, og motta masse positivt fra skjønne folk. Egoboost.Blogging er et merkelig fenomen, men så avhengighetsskapende.
I det siste har jeg vært mer en bloggleser enn en blogger, for jeg må fortsatt innom de faste bloggene minimum engang om dagen - men gjerne flere.
Blogging er deilig - man kan drømme seg bort i andres hverdag på en "ekte" måte. Jeg skriver "ekte" for når sant skal sier har blogging forandret seg fryktelig mye de siste årene.
Når jeg startet å blogge var det langt i fra så populært som nå og man leste og kommenterte andres blogger på en helt annen og en mye mer genuin måte. Kommentarene innehold for eksempel aldri setninger som "besøk gjerne bloggen min" eller "kommenter gjerne tilbake". Den gang var det mer en selvfølge at man besøkte bloggen til den man fikk kommentar fra - ikke fordi man ble bedt om det, men fordi man hadde lyst. Itillegg handlet produkttipsene om produkter bloggeren hadde testet av fri vilje og var så fornøyd med at man ønsket å dele det videre, ingen viste den gang hva en Affiliate-link var

Nei nå roter jeg meg bort - dette var på ingen måte ment som et negativ innlegg om blogging, poenget er at jeg savner det. Jeg savner den lille, rosa drømmeboblen i hverdagen hvor jeg kan dele akkurat det jeg ønsker, og motta tilbakemeldinger på ting som interesserer meg.

Så det jeg prøver å si er  at jeg ønsker å gi bloggen en ny sjanse og håper jeg klarer å komme inn i bloggrytmen igjen!

Om du vil hjelpe meg litt på veien og har noe spesielt du ønsker jeg skal blogge om er det bare å rope ut!

#blogg #blogging #blog #egoboost #selvtillit #hverdag #tanker #bloggrytme

hits