ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

mars 2013 :

TIME FOR AFRICA...

22.03.2013 // kl.21:24 // Fest / Hendelser // 16 kommentarer

Da gjenstår det bare å pakke de siste tingene, lade opp kameraet og ordne litt i leiligheten, så går turen til Afrika! Helt utrolig hvor fort det har gått, og det har vel faktisk ikke gått opp for meg enda at vi i morgen er i Tanzania.. Men vi gleder oss masse, og om kun 5 timer går turen mot Gardermoen. 

Har forresten ikke fått fortalt dere om helga enda, (har vært litt hektiske dager den siste uka) men jeg var jo i Notodden som jeg skrev i forrige innlegg. Hadde det helt fantastisk med verdens beste gjeng! 
Startet lørdagen med en shoppingrunde, før vi tok turen på Felicia (vår "stam-cafe" i Notodden) og deretter dro vi tilbake til Karoline for pynting, vorsing og photoshoot. Og sist men ikke minst dro vi ut på StuA - var helt ufattelig koselig å være tilbake.. Gikk bare rundt i min egen verden og klemte alle...
Uansett.. En superbra helg, og her er et bildedryss, som ikke ble så lite jeg hadde planer om..
Men hvem liker vel ikke bilder?Da får jeg fortsette med pakkingen. Ønsker dere en fantastisk påske! 
Q: Noen planer for påsken??

Glede

14.03.2013 // kl.20:06 // Hverdag // 6 kommentarer

Nå nærmer Afrika-turen seg med stormskritt og vi gleder oss utrolig masse til en kjempe spennende tur! 

Jeg vet det er utrolig kjedelig her om dagen, men er ikke alltid så lett å prioritere å sette seg ned å redigere bilder og skrive innlegg etter en lang dag på jobb med bilderedigering og tekstskriving. Jeg er jo så utrolig heldig at min største hobby har blitt jobben min, og da er det ikke alltid like lett å fortsette å "jobbe" når man kommer hjem.

Uansett.. Til helga skal jeg til Notodden og jeg gleder meg kjempemasse! Bli så utrolig koselig å være sammen med Mari, Espen, Karoline og Viil igjen; å dra ut på StuA, dra på Cafe.. Rett og slett få litt av studielivet tilbake for en helg! Det blir så fantastisk bra! Hele NCity-gjengen sammen igjen! Da kan jeg ihvertfall love bilder. For vi er ikke så sjenerte for kameraet når vi er samlet. Blir nok både outfitbilder og pose på "handikappen"..  

Det blir bra!  

hits