ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

mars 2014 :

ANTREKK - PRINTED PANTS

31.03.2014 // kl.17:00 // Antrekk // 18 kommentarer

Har vært litt skeptisk til mønstrete bukse - ikke på andre fordi jeg synes det er utrolig kult, men har alltid vært litt skeptisk til det selv fordi jeg synes det har så forstørrende effekt. Her om dagen bestilte jeg denne buksen fra Nelly.no og jeg synes det var overraskende kult.

Fikk også med en nydelig linselus på bildene... Q: Hva synes du om mønstrede bukser?

#bukse #mønster #haremsbukse #eurasier #antrekk #outfit #sommer #print

Dobbel søndags date

30.03.2014 // kl.21:17 // Hverdag // 5 kommentarer

I dag startet jeg dagen med en time på verandaen i sola. Elsker været som har vært i det siste og håper det fortsetter slik! Helt utrolig å ligge i bikini i slutten av mars! 

Etterpå ordnet jeg meg og dro og møtte Mari i Hokksund og tok en kaffe på Sanden Hotell i sola. Var helt fantastisk å sitte her ved elven, skravle, kose oss og nyte varmen. 

Deretter dro jeg videre til Drammen for å møte Charlotte og Kristin. Kristin studerer i Praha og var hjemme en kort tur. Så da møttes vi på Pigen, og som alltid bestilte jeg Club Sandwich. 
Om du er på Pigen - bestill den. Det er den beste Club Sandwichen som finnes! Helt fantastisk god. 


Charlotte og meg


Kristin

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med min kjære - som forresten får ny bil i morgen og ikke snakker om noe annet.. 

Ha en fin søndagskveld!

#hokksund #drammen #venner #sandenhotell #pigen #ClubSandwich #Cafe

NEW HAIR

24.03.2014 // kl.19:20 // Mote/ sminke / hår / produkter // 11 kommentarer

I går var jeg hos mamma for å få litt hjelp med håret.
Jeg er så heldig å ha en kjempeflink mamma så frisøren besøker jeg sjeldent. 

Først la vi inn noen blonde striper, deretter farget vi håret med en 7er og til slutt satt vi inn tape extension. Var så lei av det tynne håret mitt så vi satt inn 16 strimler med extension fordelt på 8 punkter. Jeg bruker extension kun for å gi fylde og det er like langt som håret mitt, noe jeg synes gir et veldig naturlig resultat.

Håret er fra Rapunzel of Sweeden og jeg synes det er av veldig god kvalitet.
Tror det er 4. gangen vi setter det inn nå og det er fortsatt fint. 
Fargen jeg har er P8/24 Strawberry Brown Mix og lengden er 50 cm  (det er en del kortere nå siden vi har klippet det litt)

Q: Hva synes du om resultatet? Bruker du extension?

#hår #extension #hairextension #tapeextension #tape #rapunzelofsweden

 

DAG 4 - FAVORITT TV-SERIER?

23.03.2014 // kl.21:54 // 16-dagers utfordring // 3 kommentarer

Tenkte det var på tide og fortsette med bloggutfordringen og dagens spørsmål er
Hva er dine favoritt tv-serier?
Jeg har hatt mange favorittserier opp igjennom, men akkurat nå er det 3 serier som topper favorittlisten min. 

PRETTY LITTLE LIARSDenne serien har jeg fulgt med på i 4-5 år og jeg synes fortsatt den er helt fantastisk. Mange serier taper seg gjerne litt fra sesong for sesong, men pretty little liars synes jeg nesten er motsatt - det blir faktisk mer og mer spennende. 

Serien handler om fire venninner som har sklidd fra hverandre etter at venninnen Alison forsvant for noen år siden. De begynner å motta skremmende meldinger fra ?A? og finner tilbake til hverandre i søken etter svar på hvem ?A? kan være.

En utrolig spennende, morsom, fin og også skremmende serie. Min absolutte favorittserie! 

 

REVOLUTIONDenne serien begynte Jonathan og jeg og se på når den hadde premiere på TvNorge for noen måneder siden og vi ble så hektet at vi måtte finne serien på streaming og i løpet av en helg hadde vi kommet oss igjennom både sesong 1 og 2. Nå er vi likt som USA og gleder oss begge to hver torsdag når ny episode er ute. 

Serien handler i korte trekk om at all teknologi forsvinner og hvordan verden har blitt uten. Via tilbakeblikk avsløres bit for bit hvordan strømmen forsvant, samt masse annet. En utrolig spennende serie!

 

REIGNDenne serien kom vi litt tilfeldig over da den begynte å vises på Bliss.
En historie fra 1500-tallet om Dronning Maria av Skottland som er forlovet med prins Francis av Frankrike. En veldig fin serie om kjærlighet, gammel historie, mørke krefter og intriger. 

Noen av disse seriene du følger med på? Hvilke er dine favorittserier?

#tv #PrettyLittleLiars #pll #Revolution #Reign #tvserier #tips #inspirasjon #MJblogchallenge #MJblogchallenge4

DAG 3 - FORANDRET DEG DE SISTE 5 ÅRENE?

16.03.2014 // kl.16:08 // 16-dagers utfordring // 5 kommentarer

Merkelig å tenke tilbake disse siste 5 årene. Det er de årene som har endret meg mest, og personen jeg var for 5 år siden i forhold til den personen jeg er i dag føler jeg ikke kan sammenliknes.
For 5 år siden bodde jeg fremdeles hjemme hos mamma, jeg var 18 år, snart russ og var inne i siste halvår av Medier og Kommunikasjon


Utseendemessig er det ikke store forandringen på 5 år?

Snart skulle jeg flytte til Notodden og starte de 3 årene som ville forandre meg totalt, og bli det største eventyret mitt så langt. De 3 mest fantastiske årene hvor jeg møtte personer som har beriket livet mitt ganger tusen, og jeg er så takknemmelig for at akkurat vi skulle studere på samme skole på akkurat samme tid. Dette hørtes da veldig filosofisk ut, men jeg har ikke ord for hvor mye godt disse personene har tilført mitt liv og forandret meg som person.  
Etter et halvt år i Notodden skulle jeg også møte en merkelig skrue av en kar som viste seg å være den mest fantastiske gutten jeg noen sinne hadde møtt, som jeg nå 4 år senere har gleden av å kalle min samboer, forlovede og snart også ektemann. 


I løpet av de siste årene har jeg blitt voksen, jeg har lært å stole på meg selv, fått bedre selvtillitt, kjøpt meg hus, fått fastjobb innen min utdannelse, fått hund og planlegger bryllup.
Så at de siste 5 årene har inneholdt mye spennende er det ingen tvil om, og de har vært de beste årene jeg opplevd. 

Man hører ofte folk snakke om hvordan man savner å være 16... 
Er det en ting som er sikkert for meg, er det at det absolutt ikke stemmer. Jeg kunne ikke vært på et bedre sted i livet enn jeg er nå - bortsett fra at jeg gjerne skulle hatt vennene mine noen mil nærmere og lagd vår egen "Frustrerte fruer gate" - hvor vi kunne vært naboer og levd lykkelig alle våre dager...♥

 

#MJblogchallenge #MJblogchallenge3 #hverdag #forandring #utvikling #utfordring #venner #kjærlighet #studie #notodden #vennskap 

Hektisk uke

15.03.2014 // kl.15:13 // Hverdag // 1 kommentar

Dette har vært en hektisk uke med fult program noe som har gått ut over både bloggen og trening, men det har også vært en utrolig spennende uke. 
Nå var det herlig med helg og å la vekkeklokken få hvile et par dager. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og blogger, med god hjelp fra denne kjekkasen. Denne uken har, som jeg nevnte, hatt ett tettpakket program.
Tirsdag og onsdag var jeg på butikksjefsamling på Scandic Fornebu. Et stort arrangement med ca. 120 personer og spennende program, som jeg hadde hovedansvaret for å arrangere. Samlingen ble veldig vellykket med besøk av både Jan Thomas og kjente forfattere. I går var jeg og Charlotte på besøk hos Kristin. Hun studerer i Spania og var hjemme på en liten snarvisitt,
så det måtte utnyttes. Hun hadde laget fantastisk god middag; Squash lasagne.
Kristin studerer ernæring og er utrolig flink når det kommer til å lage sunne middager og annet innen helse og ernæring. Hun har akkurat opprettet en blogg med dette temaet som jeg anbefaler deg å sjekke ut.
BLOGGEN HENNES KAN DU SE HEREllers må jeg også nevne det fantastiske været vi har om dagen! Jeg blir så lykkelig av å kjenne solen varme, bare veier og behagelig temperatur. Nå kan sommeren bare komme! 


 

Etterpå får vi besøk av kusina mi Marianne og hennes kjære Thomas, så jeg får hoppe i dusjen, komme meg på butikken og få shina over huset. Dette blir en koselig kveld!  

#hverdan #rødløper #redcarpet #notabene #scandicfornebu #scandic #fornebu #ernæring #helse #mat #sunnhet #trening #eurasier #hund #tur

 

DAG 2 - HVA HAR DU I SMINKEMAPPEN DIN?

08.03.2014 // kl.00:50 // 16-dagers utfordring // 7 kommentarer

Dette har vært en hektisk uke med masse å gjøre på jobben.
På onsdag var jeg på kjøpesenteret Torget Vest og holdt foredrag for de ansatte der om "Facebook som markedsføringskanal".
Var veldig spennende å få en slik oppgave, var natuligvis ganske nervøs men det gikk fint og jeg fikk positive tilbakemeldinger - så håper jeg kunne gi de litt tips og inspirasjon.
Til uka er det samling med alle Notabenes butikksjefer på Scandic Fornebu og jeg har hovedansvaret for arrangementet.
Så det er nok å ordne med om dagen, men det er jo så mye spennende at det er bare gøy å ha en hektisk hverdag. 

Over til det innlegget faktisk skulle handle om, nemmelig Dag 2 i 16 dagers utfordringen - og dagens oppgave er: HVA HAR DU I SMINKEMAPPEN DIN? 

Jeg bruker ikke alle disse produktene daglig, men tenkte jeg uansett kunne vise dere alle sminkeproduktene jeg bruker når jeg skal sminke meg litt ekstra. 

1. Primer: Her bytter jeg på mellom Gosh og The Balm. Ikke noe jeg bruker daglig, men alltid når jeg skal på fest eller de dagene jeg ønsker å pynte meg litt ekstra. 

2. Foundation fra  Bodyography i fargen 160 & Isadora kompakt pudder i fagen 18 Camouflage - Til hverdags bruker jeg ofte bare pudderet da jeg synes det har en fin farge og jevner ut hudfargen. 
 

3. Concealer: Her bytter jeg på mellom flytende Skin Perfecter Concealer fra Bodyography i fargen 430 og Multitasking Concealer i pudderform fra Everyday Minerals, en lys og en grønn (nøytraliserer rødetoner - men jeg synes begge gir samme effekt og jeg bruker mest den lyse)

4. Diverse koster: pudderkoster, foundation / concealer - kost, øyeskyggekost, øyebrynskost

5. Kontur: For å "forme" ansiktet bruker jeg Bahama Mama fra The Balm. Denne bruker jeg under kinnbena, langs kjeven for å forminske, på hver side av nesen, på hver side av pannen og annet for å forminske / fremheve de delene jeg ønsker. 

6. Blush: Her bruker jeg en rosa blush fra Everyday Minerals - men jeg ser ikke lenger hva fagen heter. 

7. Øyeskygge: Jeg bruker en palett i bruntoner fra H&M. Siden jeg har brune øyne kan jeg bruke mørke farger på øynene uten at det ser "oversminket" ut. Og i denne platten er det farge nr. 4 jeg bruker daglig. 
Har også en sort øyenskygge jeg bruker for å markere brynene - men den knuste selvfølgelig..  

8. Maskara: Her har jeg lenge brukt One by One Volum Express fra Maybelline New York - Jeg er veldig glad i mye volum på vippene og det synes jeg denne gir. 

9. Eyeliner: Jeg bruker alltid sort eyeliner langs med vippekanten oppe. Her har jeg ikke noe fast merke da jeg ikke merker store variasjonene her. Jeg liker best blyant - ihvertfall til hverdags. Noen ganger til fest kan jeg bruke en våtliner for enda mer "dramatisk" effekt. 

 

#MJblogchallenge #MJblogchallenge2 #sminke #skjønnhet #rutiner #lulus #lulu #makeup #bahamamama #balm #bodyography #everydayminerals

DAG 1 - 10 FAKTA OM DEG SELV

02.03.2014 // kl.23:16 // 16-dagers utfordring // 5 kommentarer

Da starter jeg 16 dagers utfordringen som jeg nevnte i forrige innlegg,
og utfordrer Espen, Viil, Frida, Benedicte og Kristina - Tar du utfordringen?


Om flere vil være med er det bare å slenge seg på, og samtidig send utfordringen videre til 5 bloggere. 

Da starter jeg utfordring nr 1 - 10 fakta om meg selv:

1. Jeg elsker rosa. Ikke når det kommer til klær, sko, vesker osv, men når det kommer til mobildeksel, notatbøker, kofferter, bagger, treningstøy og slike ting faller jeg alltid for det rosa. Min første hjemmeside het faktisk "rosababe" og når jeg var russ fikk jeg navnet "pinklady" på russelua. 

2. Jeg har alltid vært ganske sjenert ovenfor gutter - spesielt når jeg var yngre. Jonathan var faktisk den første ordentlige kjæresten min, og nå fire år senere skal vi faktisk gifte oss. Jeg tenker noen ganger over at det er litt merkelig, siden man alltid hører folk snakke om at "man lærer av alle forhold" og "man skal kysse mange frosker før man finner drømmeprinsen". Men for meg kan jeg ikke se for meg noe bedre og han er helt perfekt for meg. 

3. Jeg vurderer nesten daglig om jeg skal farge håret - og klarer aldri å bestemme meg for om jeg skal være blond eller mørk. Jeg har bestemt meg for at jeg vil være blond brud, så jeg beholder ihvertfall håret lyst frem til august, så får vi se om det skjer noen endringer til høsten. 4. Jeg er en ekstremt drømmende person, og samtidig veldig utålmodig - om jeg får en idé blir jeg helt overfiksert av denne ideen og vil helst at det skal skje nå.

5. Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å bli popstjerne, sanger og kjendis. Jeg har ikke tall på hvor mange "popgrupper" jeg startet med venninnene mine på barneskolen. Jeg var alltid med på oppsetninger på skolen hvor jeg sang, og jeg og ei venninne deltok på Barnas Grand Prix i Drammen. Det å bli sanger var faktisk planen min helt frem til 10. klasse og jeg søkte på musikklinjen på videregående. Rett etter fristen hadde gått ut fant jeg ut at jeg ikke ville det allikevel og sendte inn søknad om å få endre 1. valget mitt til Medier & Kommunikasjon, noe jeg er veldig glad for i dag da jeg har et mye større talent innen dette faget enn sang. 

6. Jeg må alltid sjekke at døra er låst, og det helst to ganger. Jeg har også døra låst selv om jeg er hjemme. Nå gjør jeg det mest av vane - til og med når jeg setter Kokos ut i båndet låser jeg ofte døren og blir overrasket når jeg går får å slippe han inn at jeg har låst døren. 

7. Jeg er besatt av partall, og helst tall som går opp i 2. Når jeg for eksempel skal varme noe i mikroen må jeg alltid telle til 8, 16 eller 32.. Så jeg er veldig fornøyd med at bryllupsdatoen vår blir 16.08.2014 ♥

8. Jeg har veldig dårlige langsyn, men bruker briller kun når jeg kjører bil eller sitter i møter hvor jeg må se på presentasjoner på lerret. Derfor kan jeg ofte virke overlegen når jeg møter folk jeg kjenner på kjøpesenter for eksempel, rett og slett fordi jeg ikke kjenner de igjen før de er 2 meter unna.. Jeg har vel innsett at jeg bør begynne å beholde brillene på litt oftere.. 9. Jeg synes ofte det er veldig slitsomt å ha hund, men så tar jeg meg daglig i å innse hvor enormt glad jeg har blitt i det "lille" vimsehodet vårt, og det skjærer i hjertet om han fått vondt eller om jeg tror noe har skjedd med han. Lille babyen min - verdens vakreste bamse, som faktisk har begynt å like å kose med meg i sofaen.10. Jeg elsker sjokolade og spiser daglig noe form for sjokolade. Jeg er rett og slett avhengig av sjokolade! Når jeg har bestemt meg for å være sunn må jeg fortsatt unne meg en rute mørk sjokolade daglig. 

 

#MJblogchallenge #MJblogchallenge1 #utfordring #blogg #fakta #eurasier #hund #uvaner #blogging #briller #hår #hårfarge

TAR DU UTFORDRINGEN?

02.03.2014 // kl.16:24 // 16-dagers utfordring // 5 kommentarer

Det er ikke alltid like lett å finne bloggmotivasjonen og derfor kan en blogchallenge være veldig bra. Jeg har sett på mange forskjellige utfordringer, men synes ofte de er veldig "overfladiske".
Det er jo ikke noe hemmelighet at jeg liker det litt overfladisk, men jeg synes det er spennende å ha en god kombinasjon.


Derfor har jeg gått igjennom mange forskjellige utfordringer og satt sammen en som jeg synes vil gi en god blanding av overfladiske innlegg og innlegg hvor man skal få frem sine personlige meninger og tanker. INTRODUKSJON & UTFORDRING:
Jeg håper alle som vil være med på utfordringen starer med en introduksjon som forslagene under, og at man utfordrer 5 nye bloggere til å ta utfordringen. 
(PS! Vis også "blogg-høflighet" ved linke til bloggene man henviser til) 

"Jeg deltar på MissJulies16-dagers blogchallenge, og utfordrer videre; NavnNavnNavnNavn, og Navn - Tar du utfordringen?"

"Jeg har blitt utfordret av Navn til å være med på MissJulies16-dagers blogchallenge, Jeg tar utfordringen og utfordrer videre; NavnNavnNavnNavn, og Navn - Tar du utfordringen?"

# HASHTAG:
For å lett se hvem som er med på utfordringen, bruk #MJblogchallenge i alle innlegg som omhandler utfordringen, og til hver dag #MJblogchallenge1 , #MJblogchallenge2 etc

Q: Tar du utfordringen? 

Jeg kommer til å starte utfordringen med del 1 i morgen, og legger ut de 5 bloggene jeg vil utfordre videre.  
PS! Jeg kommer nok ikke til å besvare et punkt hver dag, men heller la den vare litt lenger enn 16 dager. 

NEW IN / Cardigan med skinndetaljer

02.03.2014 // kl.13:13 // Innkjøp // 6 kommentarer

Fant denne herlige jakken på H&M her om dagen. Synes den var så fin og elsker skinndetaljene.
Ser for meg denne hadde passet perfekt over en sort kjole for eksempel. 
Et nytt basic-plagg som kan kobineres med masse forskjellig.  #newin #HM #cardigan #mote #antrekk #kontrast 

hits