ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

april 2014 :

Deilig avslutning på påsken

21.04.2014 // kl.23:01 // Hverdag // 4 kommentarer

Da er det straks tid for å hoppe til sengs, i morgen begynner hverdagen igjen og vi har en herlig påske bak oss. 
Dette må jo ha vært den mest fantastiske påsken med mer eller mindre strålende vær, hver eneste dag.

Nå skal det bli god å komme tilbake til hverdagsrutinene; bytte ut Kvikk Lunsjen med sunnere matvarer, og komme i gang med trening og jobb igjen.  
Men om litt over to uker drar jeg faktisk til Kreta - så det blir faktisk ikke så veldig mange hverdagene før det er ferie igjen. Da går turen til Platanias med mamma og Eline - blir koselig med en jentetur ♥

I dag har vi avsluttet påsken med en koselig tur i skogen. Fordelen med å bo på bygda er de fantastiske turområdene rett uten for døra.Q: Har du hatt en fin påske? Gjort noe gøy?

#påske #ferie #eurasier #hokksund #tur #kreta #platanias 

COACHELLA-MOTE

19.04.2014 // kl.17:24 // Inspirasjon // 7 kommentarer

De fleste har kanskje fått med seg den store begivenheten i California om dagen
- nemmelig musikkfestivalen Coachella.

Om dere som meg følger en del kjendiser på Instagram er den mer eller mindre umulig å gå glipp av.
For min del er det mest inspirerende med denne festivalen alle de fantastiske hippieinspirerte antrekkene med hatter, solbriller, shorts, frynser, blomster, mønster og bare mager. 

♥ Sommerfølelse ♥

Dronningen av Coachella må nesten være Vanessa Hudgens - men nå er ikke denne stilen langt unna hennes hverdagsstil heller... 

Q: Hva synes du om Coachella-stilen?

#Coachella #mote #fashion #antrekk #outfit #kjendis #celebrity #VanessaHudgens #SelenaGomez #AshleyBenson #ShayMitchell #AlessandraAmbrosio #festival #festivalantrekk #inspirasjon

HERLIG PÅSKEDAG

18.04.2014 // kl.19:01 // Fest / Hendelser // 3 kommentarer

I dag har vi hatt en fantastisk koselig dag på Blefjell; mamma, bessa, oldemor, Eline, Lasse, Jonathan, Kokos og jeg! 
Sola har skint i hele dag og vi har kost oss i solveggen med vafler, kvikk lunsj og grillet pølser. Vi tok oss også en liten skitur. Planen var ikke at den skulle bli så kort som den ble, men med så bakglatte ski som jeg hadde var jeg første til å backe ut, og i følge med Eline gikk vi tilbake mens gutta fortsatte litt til..
Men vi fikk ihvertfall tatt de obligatoriske skitur bildene før vi snudde..Nå skal vi slappe av en times tid før vi skal på kino med Eline og Lasse og se Divergent. Eline og Lasse så den faktisk i går også, men Eline synes det var den beste filmen hun hadde sett og ville gjerne se den igjen. Så da blir det "dobbeldate" og kino i kveld.  

Q: Hvordan har du tilbrgat denne fantastiske dagen?

#Blefjell #påske #ski #skitur #kos #familie #divergent #kino

UFORGLEMMELIG PÅSKEFERIE

17.04.2014 // kl.22:24 // Fest / Hendelser // 7 kommentarer

Da er den fantastiske påskeferien her! Jeg har allerede hatt to feriedager, mens jeg jobbet mandag og tirsdag - nå er det ferie t.o.m mandag. 
Denne ferien skal nytes uten så mange planer. Synes det er herlig å ha noen hjemmedager hvor man kan ta ting med ro, og finne på ting litt på sparket. 
I går hadde vi koselig besøk av pappa hvor vi tok oss en deilig skogtur i det nydelige været, i dag har vi for det meste tatt det med ro og i morgen går turen til Blefjell hvor vi skal kose oss med familien og kanskje få tatt årets siste skitur. 

I fjor derimot var påsken langt i fra rolig. Da gikk turen til Tanzania på safaritur.
Vi var så heldige å få denne uforglemmelige turen i julegave av bessa. Det er de mest intense og opplevelsesrike dagene jeg noen gang har opplevd. Vi fikk se fantastiske, ville dyr. Vi bodde i både flotte suiter og telt.
Apropos teltene er det nå i etterkant helt utrolig å tenke på at vi faktisk sov i telt - midt ut i bushen!
Det eneste som skilte oss og løver, hyener, elefanter og mange andre ville dyr var en teltduk og en myggnetting!  
Om natten lå vi å hørte løvene "snakke" sammen fra den ene siden til den andre - og vi viste at midt i mellom lå vi og sov.. Rart vi i det hele tatt fikk sove.. Men jo - det gjorde vi - helt utslitte etter alle inntrykkene! Vi spiste den merkeligste maten - fra lunsjbokser som hadde humpet med oss i bilene i timevis i varmen - og inneholdt alt fra bananbrød, til varm yoghurt, foliepakkede kyllinglår og bananer vi måtte passe ekstra godt på ellers ble de stjålet av små, frekke og superraske aper.
Det beste var muffinsen, som vi trodde inneholdt sjokoladebiter, før vi så litt nøyere og oppdaget at sjokoladebitene hadde ben og faktisk var maur..
Men pytt, pytt - ekstra proteiner, jeg var sulten og den smakte mye bedre enn varm yoghurt og grønne egg.. 


Av alle opplevelsene som inneholdt dyr var nok den største å se to store hannløver spise en gnu (vi viste ikke med en gang hva det var de spiste - men når den ene løven reiste seg opp og kom løpende mot oss med hodet i munnen - var vi ikke lenger i tvil)  mens 30-40 sultne hyener sirklet rundt i håp om å stjele en bit. 
Her er en film jeg laget fra fjordårets fantastiske påskeferie: 

 

#påske #påskeferie #Tanzania #afrika #ferie #safari #mat #sommer #løve #hyene #dyr #masai #masaikriger #HibiscusReiser

ETTERLENGTET HELG

10.04.2014 // kl.19:52 // Fest / Hendelser // 8 kommentarer

I helgen var jeg i Oslo sammen med Mari, Espen og Viil. Var herlig å se de igjen!
Før var vi jo sammen daglig så overgangen er stor til å kun sès en gang i blant. Men så er det jo helt fantastisk når vi endelig er sammen. Skikkelig energi boost ♥

Vi startet lørdag med å ta en shoppingrunde og på Cafe før vi dro hjem igjen til Espen og Mari; ordnet oss, danset, koste oss, vorset litt og hadde selvfølgelig en liten photoshoot før vi tok turen ut.
En fantastisk morsom kveld med verdens beste venner ♥

Bilde 1: Viil, meg & Mari / Bilde 2: Espen, meg & Mari / Bilde 3: Espen & meg

Bilde 4: meg & Mari / Bilde 5: Espen, Viil & meg / Bilde 6: Viil & meg

Nå skal jeg fortsette med finpussingen på bryllupsinvitasjonene som snart må sendes til trykk..
Bare 4 måneder igjen!! ♥ 

#fest #venner #outfit #antrekk #photoshoot #party #NCity

hits