ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

mai 2013 :

Hjemme fra Kreta

25.05.2013 // kl.21:09 // Kreta 2013 // 22 kommentarer

Da er jeg hjemme etter en nydelig uke på Kreta sammen med mamma! Vi har kost oss veldig masse med sol, strand og masse avslapping! Kjempekoselig har det vært, med en mamma og Julie uke. 

Viser dere noen bilder foreløpig, for har ikke orket å gå igjennom alle enda.
Både jeg og mamma har klart å bli veldig forkjølet, så nå skal jeg slappe av resten av kvelden.
Er det noe jeg ikke har tid til fremover er det å være syk - så dette bør gå fort over!


Vi var på utflut til Elafonissi. En helt fantastisk strand, som virkelig lever opp til kallenavnet; "Europas Maldivene". 
I følge mamma, var det enda flottere!  Kjøpt hus!!

15.05.2013 // kl.18:13 // Hverdag // 7 kommentarer

I dag har vært en utrolig spennende dag. I går var vi på visning på en kjempefin bolig og la inn første bud på huset (vet ikke helt hva vi skal kalle det siden det er en del av en tomannsbolig). I dag har det gått mange telefoner frem og tilbake, også kom lykkemeldingen fra Jonathan; vi fikk det!! En utrolig herlig følelse! Så i morgen kan jeg dra til Kreta med verdens beste godfølelse og mamma <3

Mer av huset kan ses her: https://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=41461213&areaId=20123

Ps! Dette innlegget er blogget fra IPaden, tester ut blogg.no sin "nye" app. Virker veldig bra foreløpig ihvertfall

DateNight

11.05.2013 // kl.11:14 // Hverdag // 2 kommentarer

Den siste tiden har jeg vært i min egen lille finn.no transe og jeg gleder meg så utrolig mye til vi finner den perfekte boligen for oss! Veldig rart og fantastisk å tenke på at vi innen kort tid kommer til å eie vår egen bolig! Jeg er så spent, og mulig vi faktisk har funnet den. Så den kommende tiden blir ufattelig spennende! Tanken på å kunne male og dekorere akkurat slik man vil får meg til å hoppe av glede. Jeg er en person som ikke alltid har så god tålmodlighet når det kommer til ting jeg vil, og ville helst flyttet inn i går.. Sånn har jeg alltid vært - veldig drømmende og utålmodig! Kan sitte i timesvis og se på møbler, farger og interiør, og har allerede innredet og malt om hele boligen!

Har vært en litt stressende og krevende periode for oss med fryktelig mye tanker og ting som må ordnes og prates om, så forrige søndag tok vi oss en "Datenight" hvor vi spiste på Pigen og dro på Kino. Utrolig koselig å komme seg litt ut en gang i blant og bare være kjærester. 


Aldri i tvil om hva jeg skal bestille på Pigen. Verdens beste Club Sandwich!
LAGER BLOGGDESIGN IGJEN

04.05.2013 // kl.18:04 // Bloggdesign // 10 kommentarer

Får fortsatt utrolig mange forespørsler om bloggedesign og hjelp til forskjellig innenfor dette, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Har hatt en periode hvor jeg har følt at jeg har hatt nok med jobb. Men nå har jeg bestemt meg for å åpne opp for designbestillinger igjen.

HER ER EN OVERSIKT OVER HVA JEG KAN TILBY OG PRISER: 
PS! Om du ikke ønsker å bruke penger på design finner du mine gratisdesign HER som du fritt kan benytte deg av. 

1. Oppsetting av gratisdesign på bloggen din: 100,-
Dette innebærer at jeg får profilbilde, header, tekster med mer av deg og jeg legger det inn i ønsket gratisdesign på bloggen din.

2. Design av header: 250,-

3. Design bygget på gratisdesign u/header: 200,- *Se punkt 7,5
Gratisdesign brukes som basis til design, men tilpasset etter dine ønsker; farger, bredde i innlegg med mer.

4. Design bygget på gratisdesign m/header: 400,- *Se punkt 7,5
Gratisdesign brukes som basis til design, men tilpasset etter dine ønsker; farger, bredde i innlegg med mer, samt design av header.

5. Personlig design u/ header: 400,- *Se punkt 7,5
Design bygget etter dine ønsker

6. Personlig design m/ header: 600,- *Se punkt 7,5
Design bygget etter dine ønsker, samt design av header

7. Alternativt design til mindre skjermer: 200,-
Jeg bygger opp et alternativt design som vil vises på bloggen din når den leses fra mobil. Dette innebærer i de fleste tilfeller et smalere design uten sidemeny, større fonter med mer. Rett og slett en mer lesbar blogg for mobil - selvfølgelig i samme stil som ditt vanlige design.

*7.5 Disse tilbudene kan bygges på med alternativt design til mindre skjermer for 100,- ekstra

Eksempel på et design jeg tidligere har laget med alternativt design til mindre skjermer: 

HVORDAN BESTILLE:
Send en mail til mail@juliehusvaer.com merket "Design bestilling" 
Her skriver du hvilket av tilbudene du ønsker og litt om hvordan du ønsker det skal se ut.

INFO OM BETALING:
Betalingen må skje over nettbank, jeg vil ikke godta penger i posten og lignende.

 

NOEN DESIGN JEG HAR LAGET:

           

Designanbefaling #1

02.05.2013 // kl.19:10 // Bloggdesign // 6 kommentarer

Da har jeg kommet frem til to bloggdesign jeg har valgt å bedømme i første omgang, så får vi se om det blir noen flere runder etter hvert. Det er viktig å husker at smaken er forskjellig og at jeg i disse anbefalingene går helt ut i fra min smak og mening.

Første designet jeg har valgt å bedømme er intrige.blogg.no.
Fikk veldig lyst å komme med noen tilbakemeldinger på dette designet, med tanke på at hun har laget designet helt selv uten noe gratisdesign i bunnen.Jeg synes hun har vært veldig flink til å bygge opp designet sitt ut i fra headeren og fargene i den, noe jeg alltid synes er et veldig godt utgangspunkt. Det skal også sies at headeren er veldig kul! Og at designet er litt annerledes enn alle andre! 

Det er derimot en del småpirk jeg er nødt til å nevne som ville løftet designet mye om det hadde blitt forbedret.
Jeg ville for det første gjort innleggsfeltet litt bredere, samt flyttet det mer mot venstre, og flyttet sidemenyen mer mot høyre slik at disse to feltene hadde fått samme bredde som headeren.
Jeg synes også det hadde vært fint med litt mer luft i designet, og en mer konsekvent bruk av dette; med tanke på at sidemenyen er inntil headeren mens innleggsfeltet har luft over.
Jeg synes også at fargebruken er litt i mørkeste laget og svekker litt av lesbarheten. Overskiftene kunne med fordel hatt en større størrelse og en lysere farge med tanke på at den er plassert på en så mørk lilla bakgrunn. Det kunne også vært fint om det hvite innleggsfeltet gikk rundt overskriften og på den måten både gjorde overskriften tydeligere og gitt den en mer tilhørighet til innlegget.
Når det kommer til luft ville jeg også lagt inn mer av dette i sidemenyen da det blir veldig tett mellom tekster, linker og overskifter.

Alt i alt synes jeg designet er veldig fint, og med litt oppryddig ville det blitt topp.
Jeg er nok i hovedsak mer glad i litt lysere design, og ville derfor i dette tilfellet brukt mye mer luft for å tilføre mer hvitt i designet, noe som ville gjort det mye mer behagelig å lese bloggen.

Neste design jeg vil trekke frem er martineakvam.blogg.no, som jeg synes var helt perfekt!Det er enkelt og gjennomført, og med de flotte bildene hun legger ut i innleggene passer det helt perfekt at designet er såpass enkelt, lyst, luftig og ikke tar oppmerksomheten bort i fra de flotte innleggene! Det som i tillegg gjør prikken over i-en er at bildene i alle innlegg er i samme størrelse som skaper en tydelig og ryddig helhet i bloggen, og gjør den veldig behagelig lese! 

Har rett og slett ikke noe mer å si enn at det var utrolig fint!

Q: Hva synes du om designene og bedømmingen? Enig / Uenig? Del gjerne dine meninger!
Er dette noe dere vil ha mer av?

1. mai

01.05.2013 // kl.13:58 // Hverdag // 3 kommentarer

Herlig med en fridag midt i uka! Den kunne ikke kommet på et mer perfekt tidspunkt! 

Har skjedd så mye den siste tiden; Jonathan har fått fastjobb, vi har fått finansieringsbevis fra banken, leiligheten er sagt opp, og i løpet av tre måneder bør vi være på plass i egen bolig! Og alt dette har skjedd på under en uke. Kan si hjernen har knaket de siste dagene!  
Men for en spennende tid! Og jeg gleder meg masse! 

Ellers skal jeg snart til Kreta med mamma! Vi drar 16. mai, bare to uker til. Det blir utrolig herlig - en uke med masse sol, varme, bading og avslapping! 

Håper å komme mer tilbake til bloggen, savner det, men har rett og slett manglet både blogginspirasjon, tid og ork til å sette meg ved macen å skrive noe fornuftig. 
Men etterpå tenkte jeg å starte med bloggdesign anbefalingene som jeg har skrevet om tidligere.  

Håper dere har en fin fridag!! 

 

hits