ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

juli 2016 :

DATENIGHT

31.07.2016 // kl.12:00 // Hverdag // 6 kommentarer

I går dro Jonathan og jeg en tur til Drammen, mens Liam Andrés koste seg noen timer hos bestemor. Godt å bare være kjærester innimellom, selv om vi ikke alltid har lyst å gi han fra oss. 

Vi koste oss med en god middag på Pigen, en rusletur i byen og avsluttet med en kinofilm. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHerlighet - i dag er min siste dag hjemme med gutta mine, og i morgen skal jeg tilbake på jobb! Det er uvirkelig at jeg allerede har vært hjemme i over ett år. 
Dagen i dag skal ihvertfall nytes til det fulle med masse, masse kos ♥

 

#date #kjærester #mamma #mammablogg #pappa #familie #barn #permisjon #mammapermisjon

NYTT TIL BARNEHAGEN

30.07.2016 // kl.09:50 // Barneutstyr // 2 kommentarer

Nå er det bare litt over en uke til Liam Andrés begynner i barnehagen, og vi begynner heldigvis å komme i mål med alt utstyret han trenger. 
Siden jeg begynner på jobb igjen på mandag vil jeg gjerne få ordnet det meste nå, samt starte den store jobben med å merke alle klærne hans. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har vært heldige å finne mye på salg både i fysiske butikker og på nett. Produktene over er fra Stormberg, Babyshop, Barnashus, Lindex, Cubus og Notabene. Q: Noen fler som snart har barnehagebarn? Har dere alt på plass?


#barn #familie #mamma #mammablogg #hverdag #barnehage #barnehagestart #barneutstyr #babyutsyr #barneklær #babyklær #nike 

EN SPENNENDE BLOGGNYHET

28.07.2016 // kl.11:24 // Blogg // 1 kommentarSom jeg nevnte for noen dager siden har jeg flyttet tilbake til blogg.no og nå kan jeg fortelle dere hvorfor.

Jeg har den siste tiden jobbet med et spennende prosjekt sammen med fire flotte mammaer. Sammen har vi startet bloggmagasinet MomsCollective, hvor vi vil dele vår hverdag, interesser og tanker rundt mammarollen. Forsiden vil vise de nyeste mammarelaterte-innleggene fra alle, og i menyen på toppen vil du kunne hoppe fra blogg til blogg.

Håper du vil ta en titt på MomsCollective HER og følg gjerne siden vår på Facebook HER.

Om dere har ønsker til noen temaer vi skal skrive om så rop ut!

 

#blogg #mammablogg #bloggmagasin #mamma #barn #hverdag 

Å STOLE BLINDT PÅ TEKNOLOGI

27.07.2016 // kl.15:45 // Barn // 4 kommentarerPå morgenen i dag opplevde jeg noe veldig ubehagelig som fikk meg til å føle meg som verdens dårligste mor...

Jonathan og jeg har soverom oppe mens Liam Andrés sover nede, noe som fungerer veldig bra siden jeg har babycallen på nattbordet og våkner av det minste lille knirk. I dag derimot våkner jeg av svak babygråt og ser på babycallen som er helt stille. Den må ha gått tom for strøm i løpet av natten, for jeg sjekker den sikkert 10 ganger før jeg legger meg, siden det er nettopp det vi opplevde i dag jeg frykter mest.

Jeg våkner i hvert fall av babygråt uten babycall og løper ned på rommet til lillegutt hvor det står en veldig sint og sliten gutt i senga si. En skikkelig grusom følelse; har han vært våken lenge, eller våknet jeg fort...? Jeg aner ikke.

Jeg tok han opp i armene mine og bar han over til sofaen hvor vi koste masse og sovnet sammen et par timer til.
Huff jeg får helt vondt i hjertet mitt av tanken på at han kanskje har vært våken lenge uten at jeg har hørt han ♥

 

#baby #mamma #mammablogg #søvn #natt #søvnrutiner #babycall 

ET SOMMERPARADIS

26.07.2016 // kl.10:30 // Hverdag // 4 kommentarer

Forrige uke hadde noen nydelige dager i Porsgrunn.
Været var fantastisk så vi fikk oss både en strandtur med foreldrene til Jonathan og et besøk på hytta til tanta og onkelen hans. Hytta deres ligger på en øy helt ned til havet, og er virkelig et sommerparadis. Her koste vi oss i mange timer med soling, bading fra båtene, krabber, scampi og masse annet godt.

Liam Andrés storkoste seg også med masse oppmerksomhet og en liten date med jenta i nabohytta, som bare var en måned eldre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

#sommer #familie #Porsgrunn #sommerparadis #hytte #barn #mamma #mammablogg #sommerferie

Den siste uken med LA

25.07.2016 // kl.12:05 // Barn // 2 kommentarer

Nå har det begynt å krible litt i kroppen og jeg begynner å kjenne på følelsen av at jeg skal tilbake på jobb om bare en uke.
Det er en litt spent og smånervøs følelse av å ikke lenger få nyte dagene med den herlige gutten vår, og at jeg fremover bare vil se han noen få timer om dagen. Etter å ha vært hjemme i over ett år skal jeg nå overlevere stafettpinnen til Jonathan, og guttene skal kose seg sammen noen dager før Liam Andrés begynner i barnehagen 8. august.

Denne uken skal jeg nyte med de fine guttene mine, også starter hverdagen igjen til mandag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser er jeg forresten tilbake på blogg.no. Jeg trivdes godt på Nouw og synes de hadde mange gode løsninger, men det er andre spennende grunner til at jeg nå er tilbake, og det deler jeg med dere snart.

Jeg har flyttet over noen av blogginnleggene mine fra Nouw, men om du ønsker å lese mer er det bare å ta en titt HER.

 

#mamma #permisjon #mammapermisjon #hverdag #mammablogg #barn #baby

UPDATE

18.07.2016 // kl.16:10 // Barn // 1 kommentar

- SØNDAG, 20 MARS, 2016 -

7 MÅNEDER:
I dag er Liam Andrés allerede 7 måneder! Den nydelige og blide gutten vår 💙Jeg tror ikke det er en tid i livet man føler så mye på hvor fort tiden går som når man har små barn.


BABYZEN YOYO:
Vi håper å få til en sydentur til sommeren og har derfor kjøpt en ny trille til Liam Andrés. Babyzen Yoyo er så utrolig praktisk fordi den kan gå som håndbagasje på fly. Den er også utrolig lett å slå opp og sammen. Vi fikk testet den en tur i byen i går og den er helt fantastisk.
 

BARNEHAGEPLASS:
Liam Andrés har fått barnehageplass på den barnehagen vi ønsket, og begynner i barnehagen 8. august. Det blir veldig spennende, men er heldigvis enda en god stund før jeg må "gi han fra meg".
 HVERDAG:
Merker godt at vi begynner å få en stor gutt i hus. Han krever mer og mer av oss mens han er våken, og vi kan ikke lenger legge han ned på gulvet og se en annen vei. Nå åler han ser rundt og det er nok ikke lenge før han begynner å krabbe. Vi må nok snart starte med litt babysikring av huset.
 

MAT & SØVN:
Når det kommer til søvn har vi jo hatt litt utfordringer når det kommer til Liam Andrés. Han har våknet mange ganger hver natt, helt siden han ble født, for å ammes. Det har kun vært for litt mat og kos også har han sovnet igjen med en gang. Vi har jo ikke hatt noen direkte våkenetter og vært heldige sånn sett, men jeg har allikevel ikke hatt en eneste natt med sammenhengende søvn på 7 måneder. Når vi var på 6 måneders kontroll mente helsesøster at grunnen til at han våkner så ofte er fordi han ikke spiser nok på dagtid. Vi ble derfor anbefalt å øke mengden fast føde på dagtid, og at det mest sannsynlig ville føre til mer sammenhengende søvn på natten. Nå får han faktisk 4 måltider om dagen; 3 grøtmåltider og 1. halvt middagsglass, og det begynner å gi utslag på nattesøvnen. Han våkner fortsatt noen ganger, men det er en tydelig forbedring. Så om man har barn over 4 måneder som sover dårlig om natten kan større mengde fast føde på dagtid være verdt å prøve.
 

NATTRUTINER:
Vi har kommet inn i gode nattrutiner og det er så godt. Jonathan har ansvaret for nattstellet og det starter med en posjon grøt før de går på badet og skifter bleie, tar på pysj og pusser tennene. Deretter går de opp og Liam Andrés legges. Det er så godt at han finner søvnen selv nå og kan legges våken. Vi må bare finne en løsning for å holde fast dynen fordi Liam Andrés drar den over hodet hele tiden. Så Jonathan flyr ut og inn på rommet og legger den på plass frem til han har sovnet.


 

INSTAGRAM:
Om du ønsker litt hyppigere oppdateringer fra vår hverdag er det veldig hyggelig om du vil følge meg på instagram; @missjuliehm

 

#barn #baby #7måneder #babyzen #babyzenyoyo #mamma #mammablogg #barnehage #nattrutiner #rutiner #hverdag

MIN FØRSTE MORSDAG

18.07.2016 // kl.15:57 // Barn // 1 kommentar

- TIRSDAG, 16 FEBRUAR, 2016 -

På søndag var det Morsdag og Valentines, og kunne for første gang feire at jeg nå har den nydelige tittelen mamma. En tittel som innebærer så mye kjærlighet, glede og kos, men samtidig også utfordringer og usikkerhet. Mammarollen kommer ikke med en fasit, man må ta en dag av gangen og gjøre så godt man kan. Rådene er mange, men man må også forstå at alle barn er forskjellige, og det som fungerer for noen gjør ikke det for andre. Jeg kan til tider google meg helt bort etter svar, men jeg må lære meg å stole på følelsene mine enda mer og gjøre det som føles rett. Jeg er i hvertfall den heldigste i verden som kan kalle meg mammaen til Liam Andrés - vår lille sjarmør og solståle 💙

Jonathan (og Liam Andrés) hadde virkelig slått på stortromma når det kom til gaver: I morsdagsgave fikk jeg "verdens beste mamma"-kopp og kalender med fine "mamma-sitater", og i valentines-gave fikk jeg parfyme og sjokolade. Ingen tvil om at jeg er en heldig jente ❤Q: Hvordan feiret dere morsdag / valentines? Fikk du noe fint?

#mamma #mammablogg #morsdag #valentines #morsdagsgave #valentinesgave #sjokolade #gave 

DA DU KOM TIL VERDEN

18.07.2016 // kl.14:32 // Barn // Ingen kommentarer

- ONSDAG, 3 FEBRUAR, 2016 -

Helt siden jeg var liten har jeg synes fødsler har vært skremmende og umenneskelig, og tanken på å gjennomgå noe slikt har skremt vettet av meg. Det er nok av skrekkhistorier der ute og det er litt derfor jeg ønsker å dele min historie, og fortelle dere om dagen verdens vakreste lillegutt kom til verden.

Fra dagen jeg fant ut at jeg var gravid og frem til fødselen er det en ting som var gjennomgående i alle samtaler jeg hadde om fødsel. Jeg skulle ha epidural og den skulle settes så fort det var mulig. Jeg ville ikke oppleve det alle beskrev som en ?nær døden opplevelse?. Jeg ville ikke vente med smertestillende til jeg nådde toppen av smerteskalaen eller risikere å havne i mitt verste mareritt, nemlig at jeg ville ha epidural, men at det var for sent eller at anestesilegene var opptatt.Tanken på å ligge i de verste smertene og ikke ha muligheten til å stoppe de skremte vettet av meg, så min plan var enkel. Jeg skulle ha epidural så fort det var mulig, og dette beskrev jeg veldig tydelig i brevet jeg skrev med tanker og ønsker rundt fødsel, som jeg skulle ha med meg til sykehuset.

Onsdag 19. august begynte jeg å kjenne litt murringer i magen, men jeg visste det var vanlig med litt ubehag mot slutten av en graviditet. Termindatoen var 23. august og vi hadde store forhåpninger om at vi ikke måtte gå mange dager over, og disse murringene gav oss et håp om at det ikke var så mange dagene til vi skulle få møte lillegutt.

Jonathan dro på jobb, mens jeg stod opp og dro til moren min. Når jeg kom til mamma la hun fort merke til at magen min var så stor. Jeg var egentlig ganske liten gjennom hele graviditeten og opplevde faktisk bare et par uker før termin at folk ikke helt turte å spørre om jeg var gravid, fordi de var litt usikre. Uansett, denne dagen var magen større enn noen sinne, og vi synes det var gøy at jeg også "endelig så ordentlig gravid ut".


- Fra 19. august 2015 -

Senere dro vi en tur på senteret før jeg skulle møte et par venninner på café. Mens vi var på senteret merket jeg at murringene begynte å bli noe sterkere, og etter litt merket jeg at de kom i en slags rytme.
Kunne det være rier? Det var jo ikke så vondt?
Uansett hva det var, var det lurest å dra hjem og slappe av, så jeg avlyste caféturen.

Mamma ble med oss hjem, vi spiste middag og slappet av. Klokken var nå rundt halv seks og takene i magen kom jevnt og trutt. Etter litt begynte vi å telle takene med en rieteller på telefonen, og det viste seg at de kom med 10 minutters mellomrom og varte i ca ett minutt. Jeg vil ikke kalle det dirkete vondt, mer ubehagelig. Jeg slappet av på sofaen og pustet rolig, mens Jonathan styrte rietelleren. Det var en tydelig rytme på det vi begynte å skjønne måtte være rier. De ble sterkere og kom hyppigere. Derfor fikk jeg etter hvert pappa til å komme og hente Kokos, for mye tydet på at denne kvelden ville ende på sykehuset. Jeg husker jeg synes det var en spennende form for smerte, og jeg var ikke redd. Jeg tenkte at hver rie betydde at vi var ett skritt nærmere å møte lillegutt, og jeg klarte å slappe av i kroppen og puste rolig hver gang det kom en ny rie. Etter hvert som riene kom hyppigere pakket jeg ferdig baggen og tok meg en dusj. Vi ringte sykehuset i 23 tiden. Damen sa vi kunne komme for en sjekk om jeg følte for det, men vi måtte være forberedt på at vi sikkert ble sendt hjem igjen siden jeg var 1. gangs fødende og det pleier å ta lang tid. Vi ønsket uansett å dra til sykehuset for å få en pekepinn på hvordan ting lå an.

På sykehuset ble vi møtt av en hyggelig jordmor. Vi fortalte hvordan kvelden hadde vært, og til tross for kramper i magen hadde jeg det bra. Jordmoren sa vi ikke måtte ha for store forhåpninger. Hun skulle gjerne sjekke meg, men vi kom mest sannsynlig til å bli sendt hjem. ?Ingen førstegangsfødende kommer smilende inn her i aktiv fødsel?.

Vi ble tatt inn på et rom og jeg ble sjekket. Til hennes og vår store forskrekkelse hadde jeg faktisk 5, nesten 6 cm åpning. ?Nei her skal ingen hjem, dere skal på fødestua?? Herlighet, vi var faktisk halvveis ? over halvveis, og vi som trodde vi skulle hjem?

Sammen med mine ?krav? om epidural i fødebrevet mitt hadde jeg også skrevet at jeg gjerne ville bruke badekar i begynnelsen, og vi ble derfor flyttet over til et rom med et stort badekar. Det varme vannet var superdeilig, jeg slappet av og vannet lindret godt under riene. Etter en stund begynte riene å bli mer og mer ubehagelige og vi fant ut at vi måtte be om epiduralen siden det kanskje ikke var så lenge igjen. Jordmoren sjekket meg og jeg fikk beskjeden jeg hadde fryktet mest i verden - Anestesilegen ville tidligst kunne komme om en time, og jeg var så nærme at epiduralen ikke ville rekke å fungere før det var over? Overraskende tok jeg den beskjeden mye bedre enn fryktet, fordi riene var helt overkommelige. Selv om riene begynte å gjøre veldig vondt var jeg så heldig at de ikke varte mer enn ett minutt, og det var alltid en pause mellom de, noe som gjorde at jeg fikk slappet av og hentet meg inn igjen før det kom en ny. Det var først fra 8 cm at jeg synes riene var kjempe vonde, men også på dette tidspunktet var det gode pauser mellom de.

Siden det ikke ble noe epidural ble jeg sittende i badekaret. For meg var det den siste delen av fødselen som var mest intens og det er ganske mye jeg ikke husker fra den siste timen. Liam Andrés ble nesten født i vann, men han ville ikke komme ut og etter en del forsøk i badekaret måtte jeg over i en seng for å få litt hjelp. Etter jeg kom over i sengen var det et trykk og 06:05 kom verdens vakreste gutt til verden, 3155g og 49 cm lang, bare litt over 5 timer etter vi ankom sykehuset.


 

Når jeg ser tilbake på fødselen har jeg nesten bare gode følelser. Det var selvfølgelig vondt, men fordi den gikk såpass fort og jeg hadde gode pauser mellom hver rie klarte jeg å bevare roen.

Etter fødselen fikk vi også et par fine dager på familierom på sykehuset, og om dere har muligheten til dette er det virkelig å anbefale. Vi hadde vårt eget rom, og både Jonathan og jeg fikk vært sammen med gutten vår til en hver tid. Vi fikk fra første dag dele alle de nye opplevelsene sammen som en familie på 3, noe jeg er veldig takknemlig for. Man har utrolig mange følelser etter en fødsel og er veldig usikker, derfor var det veldig betryggende å kunne ha Jonathan med meg hele tiden.

Jeg ønsket å dele dette med dere for å vise at det også finnes gode fødselsopplevelser, selv om man gjerne hører mest om de vonde. Men uansett hvordan fødsel man opplever, har man i hvert fall verdens beste premie i vente ❤

#mamma #fødsel #fødselshistorie #mammablogg #familie #sykehus #drammensykehus #familierom

AMMEHYSTERI

18.07.2016 // kl.13:58 // Barn // 5 kommentarer

- MANDAG, 7 DESEMBER, 2015 -

Tenk at det mest naturlige i verden skaper så mye oppstyr for tiden? Jeg føler fokuset på dette, og i hvilken grad det er ok å amme offentlig, aldri har vært større.

Dette temaet er noe som opptok meg allerede mens jeg gikk gravid og jeg leste diverse artikler om damer som hadde blitt snakket til og bedt gå å amme på toalettet, fordi de rundt synes det var ekkelt å se at hun matet barnet sitt. Jeg var derfor veldig spent på dette med offentlig amming, og uvitende meg hadde planer om å time slik at jeg matet lille før vi dro, så jeg slapp dette når vi var ute. Lite visste jeg at det ikke er så lett som jeg trodde. Det er ikke noe klokke som styrer når skatten vil ha mat, og det kan til tider være svært hyppig.
Jeg prøver hele tiden å si til meg selv at dette er det mest naturlige i verden, men allikevel er det noe i meg som er redd for å bry de rundt. Redd for å gjøre folk ukomfortable. Det er har blitt mer og mer vanlig å bruke store ammetelt for å ikke vise bitte litt av brystet mens man ammer. Pupper og kropp blir brukt til alt fra å selge hamburgere til biler og flashes på magasinforsider uten at noen bryr seg, men å vise en liten glipp av puppen når man ammer skal være så utrolig ille? For noen år siden var ikke dette et tema en gang, men med sosiale medier, blogger og påvirkningen fra USA kommer også disse tankene mer og mer til oss.

Jeg har heldigvis ikke opplevd noen ubehagelige situasjoner selv, bortsett fra noen blikk, men jeg tar meg allikevel i å bruke mye energi på å skjule meg mest mulig når jeg skal amme, og tenker ofte over hvor mye jeg viser og om de rundt vil føle seg brydd. I begynnelsen kunne jeg til og med ha disse følelsene rundt familie og venner, og spurte om det var ok at jeg ammet, spesielt om vi satt rundt matbordet.

Nå begynner jeg heldigvis å slappe mer av med ammingen. Om noen rundt synes dette er fryktelig ille så får de se en annen vei, er gullet sulten skal han selvfølgelig få mat og ikke på et toalett?

Q: Hva er dine tanker rundt offentlig amming? Har du opplevd noen ubehagelige situasjoner selv?

#mamma #amming #ammehysteri #mammablogg 

ANBEFALING: BÆRESELE - ERGOBABY 360

18.07.2016 // kl.13:48 // Barneutstyr // Ingen kommentarer

- TIRSDAG, 10 NOVEMBER, 2015, 19:22 -

I dag har vi utnyttet det fine været og gått en tur. I det siste har vi begynt å bruke bæreselen mer fremfor vogna. Liam Andrés er veldig avhengig av nærhet og er mye mer fornøyd når han får være inntil mammaen sin fremfor å ligge i vogna, i tillegg må nok mammaen innrømme at hun synes det er veldig koselig også. ​Bæresele var ikke noe jeg hadde tenkt så mye over før lille ble født, men det har absolutt blitt ett av mine favorittprodukter til Liam Andrés.

I den forbindelse tenkte jeg å tipse dere om den fantastiske bæreselen Ergobaby 360. Vi vurderte først en fra Babybjørn, men vi ble anbefalt denne i butikken og har ikke angret. Den er utrolig behagelig å bruke, og lille sitter trygt og godt i selen. Nå bruker vi den i innovervendt posisjon, men den kan også benyttes slik at han sitter utovervendt, på ryggen eller hoften. Siden han er så liten har vi også et eget spedbarnsinnlegg som gjør at han sitter høyere og får ekstra støtte til nakken.#barn #baby #bæresele #ergobaby #ergobaby360 #tur #familie #mammablogg #mamma 
 

HVERDAGEN SOM MAMMA

18.07.2016 // kl.13:27 // Barn // Ingen kommentarer

- TORSDAG, 5 NOVEMBER, 2015 -
 

Det er ikke til å stikke under en stol at det å få barn forandrer livet totalt. Man er selvfølgelig veldig klar over det på forhånd, men det er allikevel umulig å sette seg inn i situasjonen før man plutselig er der. ​
  

SPONTANITET
Ting tar plutselig mye lenger tid, og det er ikke lenger like lett å kaste seg i bilen for å, for eksempel, rekke butikken som stenger om 15 minutter.


Å REKKE AVTALER
Vi har nok alltid vært av de litt trege, de som gjerne venter litt for lenge før man begynner å gjøre seg klar. Nå er det ikke lenger bare vår egen tid som må beregnes, men også en annen med store behov som skal tas hensyn til. Og når du trodde du var i rute og er på vei ut døra må plutselig en bleien skiftes, alle klærne byttes og det trengs kanskje litt påfyll av mat - og vips var man en halvtime forsinket.


DUSJ OG EGENTID
Jeg har aldri i mitt liv satt så stor pris på å dusje som jeg gjør nå. Før jeg ble mamma var dette noe jeg kunne gjøre når jeg ville, men nå har jeg sjeldent hendene frie og det er ikke like lett å få tatt den lange dusjen som man tidligere tok med største selvfølge. Nå går dusjene i lynets hastighet mens man til en hver tid holder øye med babycallen utenfor dusjen. Når man derimot får muligheten til å stå lenge under det varme vannet, og til og med rekker å peele huden og kure håret - det nytes som aldri før!


 

SØVN
Dette er vel det største samtaleemnet med en liten i hus. Om jeg er heldig kan jeg kanskje få fire timer sammenhengende søvn, men det er ikke hverdagskost. Søvnen blir brutt opp gjerne etter bare en eller to timer hvor det er tid for amming. Når man da er så trøtt at øynene nesten ikke holder seg oppe, er det ikke sjeldent at jeg ender opp med å sove sittende i senga med lyset på mens jeg ammer. Og vips våkner jeg 3 timer senere litt små-svimmel, med stiv nakke og gullet sovende i armene. Om jeg da får lagt han ned i kurven sin fortsatt sovende, og jeg kan legge meg ned og slå av lyset - det øyeblikket nytes. Det at jeg tidligere kunne sove 12 timer i strekk er ufattelig!
 

HUSARBEID OG KLESVASK
Man blir veldig effektiv av å ha en liten baby i hus. Her må ett hvert øyeblikk med ledige hender utnyttes slik at man kan få satt på en klesvask eller tatt ut av oppvaskmaskinen. Jeg opplever faktisk at jeg får gjort minst like mye nå som før - nå presses jeg til å være effektiv kontra før hvor jeg hadde så god tid at jeg like godt kunne gjøre det senere.
 

KJÆRLIGHET, USIKKERHET OG TÅRER
Selv om hverdagen har blitt veldig annerledes er den også helt fantastisk. Utrolig at man kan elske noen så høyt som man kun har kjent en liten stund. Det er helt utrolig å se utviklingen som skjer så fort og den herlige følelsen når han smiler til meg. Alle program som handler om små barn kan få meg til å begynne å gråte, og jeg relaterer meg til de på en helt ny måte. Jeg har aldri før gått så forsiktig i trappen som jeg gjør nå når jeg bærer han i armene mine, eller når vi går ned en bratt bakke holder jeg så hardt i vogna at det verker i hendene. Tanken på at noe fælt skal skje han gjør meg kvalm og når han gråter får jeg vondt langt inn i hjertet. Det er uten tvil en stor forandring å ha blitt mamma, men det er også den største gleden jeg har opplevd og jeg er så stolt av den vakre gutten vår!


#mamma #mammablogg #mammahverdag #barn #baby #babytid #følelser #kjærlighet 

hits