ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

september 2016 :

Herlig høstdag

25.09.2016 // kl.20:33 // Barn // 3 kommentarer

I dag har jeg kost meg skikkelig med guttene mine! Etter en rolig morgen hjemme, tok vi oss en tur ned til elva i det nydelige været. Kokos løp i hundre og Liam Andrés krabbet rundt og utforsket. Lua og skoene til Liam Andrés er forresten noen av innkjøpene jeg fant til han i går. Så fine ♥

Her er et lite bildedryss fra en herlig dag med den fine familien min. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har dere hatt en fin helg?
 

#familie #høst #tur #barn #eurasier #foreldre #mamma #mammablogg

Storshopping

24.09.2016 // kl.21:01 // Barn // 1 kommentar

Nå merkes det godt at sommeren er over og at vi går mot vinteren. I dag dro derfor mamma, Liam Andrés og jeg på en skikkelig handletur, og fylte opp garderoben til lillegutt med blant annet varme sko, jakker, lue og votter. Vi fant så masse fint og rimelig på H&M og Kappahl, også investerte vi i noen skikkelig gode, varme og vanntette støvler. Tenkte å vise dere bilder i morgen. 
Jeg hadde også behov for å fornye min egen garderobe og fant et par nye bukser, topper, veske og sko. Kan ikke huske sist jeg kjøpte klær til meg selv, så det trengtes. 

Etter storshoppingen møtte vi Jonathan og bestemoren min, og avsluttet dagen med en god middag på Jordbærpikene. De har så fantastisk god Club Sandwich! ♥

Nå står tv-en, sofaen og Smash-posen på planen resten av kvelden... Ønsker dere en flott helg videre ♥

 

#mamma #mammablogg #shopping #new #newin #jordbærpikene #barn #barneutstyr #familie #barn #foreldre

MomChallenge #5 - Mine Fremtidsplaner

20.09.2016 // kl.21:29 // Tanker / Meninger / Følelser // 1 kommentar

Da er vi tilbake med ny #MomChallengeMomsCollective. Om dere ikke har fått det med dere har vi også utvidet MomsCollective med enda en flott mamma, Alexandra. Så anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes! Men tilbake til ukens utfordring; denne uken tar vi for oss temaet "våre fremtidsplaner".

Jeg har allerede hatt drømmebryllupet og er gift med verdens beste mann. Vi har hus, hund og en fantastisk liten gutt. Jeg er ferdig utdannet og har en jobb hvor jeg daglig får jobbe med mine største interesser. Så jeg vil vel si at jeg har oppnådd mange av de tingene jeg tidligere så på som de store fremtidsplanene.Vår neste store fremtidsplan handler derimot om nytt hus, og den store drømmen er å bygge selv. Et stort hus i moderne stil med fire soverom, to bad, vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning, stor inngjerdet hage og overbygd veranda. Nå sparer vi for fult i BSU begge to og håper å kunne realisere drømmen om et par år. I mellomtiden drømmer jeg meg bort i interiør-kontoer på Instagram, blogger og lager inspirasjonstavler på Pinterest.


 

Q: Hva er dine fremtidsplaner? Delta gjerne i ukens challenge du også ved å svare på ukens utfordring i et blogginnlegg, og tagg det med #momchallenge eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no

 

#momscollective #mammablogg #mamma #hverdag #familie #foreldre #barn #fremtid #fremtidsplaner #planer #drømmer #bryllup #hus #interiør

Den hektiske hverdagen

17.09.2016 // kl.10:29 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hei og god lørdag! Her har morgenen allerede startet for tre timer siden, Nickelodeon jr. snurrer på tv-en, og lillegutt suser rundt i stua med baby-gymmen sin som han har begynt å bruke som gå-vogn. Han er ekstremt ivrig på å gå om dagen, men har ikke helt turt å slippe seg enda. 

Den siste tiden har vært veldig hektisk her i huset. Det er ikke en hemmelighet at barnehagehverdagen fører med seg sykdommer, og det har vi virkelig fått kjenne på den siste tiden. Forrige mandag ble jeg ringt etter fra barnehagen om at vi måtte hente Liam Andrés siden han var blitt syk. Først onsdagen en og halv uke senere var han tilbake i barnehagen, og i mellomtiden hadde han smittet både meg, bestemoren, tanta og oldemoren sin. Så vi har vært ganske slått ut den siste tiden. Heldigvis har lærer-pappaen hans tydeligvis et godt immunforsvar, så vi har i hvert fall hatt en fungerende foreldre i hus. 

Det skal sies at å være skikkelig syk selv og samtidig skulle ta seg av en ettåring har vært en stor utfordring, men nå er vi heldigvis friske igjen alle sammen.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Er så fornøyd med den nye almanakken min som dumpet ned i postkassen her om dagen. Den er bestilt hos personligalmanakk og designet har jeg laget selv -
 

I tillegg til sykdom har jeg også begynt i ny jobb som Grafisk designer og Markedskoordinator, og jeg stortrives. Jeg elsker virkelig å få være kreativ, og den delen av meg får jeg virkelig brukt, utfordret og utviklet i den nye jobben. Jeg er også så heldig at vi har kontor bare 5 minutter hjemmefra og 1. minutt fra barnehagen, så i tillegg til utrolig spennende arbeidsoppgaver er det også fantastisk praktisk. 

Nå skal jeg lage litt lunsj til Liam Andrés også er det snart tid for en dupp i vogna. Etterpå skal vi på 90års lag til farfaren min også drar vi en tur til Porsgrunn i morgen. Ønsker dere en fin helg! 

Q: Har dere noen spennende planer?


#mamma #mammablogg #sykdom #barnehage #barn #familie #hverdag

MOMCHALLENGE #4 - I STELLEVESKEN

03.09.2016 // kl.12:12 // Barneutstyr // 2 kommentarer

Hei og god lørdag! Nå har akkurat gutta kjørt til Porsgrunn for å besøke familien der, mens mor er hjemme og skal faktisk ut på byen i kveld! Det er ikke hverdagskost, men det skal bli veldig hyggelig å få kost seg skikkelig med gode venninner. Nå har jeg mange timer for meg selv til å bare gjøre akkurat hva jeg vil, ta en lang dusj og bruke lang tid på klær, hår og sminke, før jeg skal til ei venninne å spise middag og drikke litt vin. Skal bli herlig ♥ 

Uansett, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Nå nærmer vi oss slutten på ukens #MomchallengeMomscollective, og denne gangen tar vi for oss stellevesken. Så i dag skal jeg vise dere hva vi pleier å ha med i stellevesken til Liam Andrés. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STELLEPRODUKTER: Stellematte, bleier, pudder, våtservietter og bleieposer er selvfølgelig et must. Stellematten fulgte med stellevesken fra Emma Ljunga. Bleiene fra Rema1000 har blitt en stor favoritt, så billige og bra. Natusan våtservietter bruker vi alltid, sinksalven deres styrer vi unna da vi har hatt dårlig erfaring med den, men pudderet liker vi veldig godt. Bleieposer bruker vi også alltid, veldig kjekt å samle alt i den etterhvert som man steller, også liker jeg ikke å etterlate meg brukte bleier i andres søppelbøtte, så jeg tar alltid med meg posen og kaster den ute i søppelkassen før vi drar. 

SKIFTETØY: Ekstra bukse og body er alltid kjekt å ha med.

SMEKKER: Liam Andrés er storforbruker av smekker så en 2-4 smekker er alltid med i stellevesken. 

MAT & SNACKS: Mais-snacks og smoothie er en stor favoritt og er alltid med. Om vi skal være borte lenge tar vi også med middagsglass eller grøt, plastskål og skje. En liten termos med varmt vann kan også være kjekt i mange tilfeller, slik at man ikke er avhengig av å være et sted hvor man kan få dette. Vannflasken er også alltid med, men den har jeg glemt på bildet ser jeg.

BAMSE / LEKE: En leke, bok, bamse eller liknende må også være med. 

Det var hva vi pleier å ha med til Liam Andrés.  
Nå vil jeg gjerne høre; hva har dere med i stellevesken? 
Husk at du også kan delta i ukens challenge så kanskje innlegget ditt blir delt på MomsCollective.blogg.no - bare merk innlegget ditt med #momchallenge eller send det til momscollective@hotmail.com. 
 

#mammablogg #mamma #stelleveske #momscollective #familie #barn #baby #hverdag #barneprodukter #babyprodukter #stelleveske #emmeljunga 

hits