ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

november 2016 :

Hverdagen

22.11.2016 // kl.20:48 // Barn // 2 kommentarer

Hei og god tirsdagskveld! Her kommer et lite livstegn fra oss. Jeg har kommet helt ut av bloggingen og jeg merker det er vanskelig å komme i gang igjen, men nå tenkte jeg og dele noen ord med dere. 

Jeg vet det er skikkelig klisjé, men dagene flyr. Lillegutt er allerede 15 måneder, han går, babler som en foss, gjør bevegelser til forskjellige sanger, stråler som en sol, sjarmerer alle og er en bestemt liten gutt. Han stortrives i barnehagen og jeg på jobb. Hverdagen er hektisk, men samtidig så fin!
Hverdagen er i stor grad preget av rutiner og det er selvfølgelig rart at vi ser lillegutt så få timer om dagen, men allikevel vet jeg at han har det så utrolig bra i barnehagen. Jeg vet at han blir tatt godt vare på, han får utviklet seg og lekt masse med andre barn. Han opplever så mye mer enn jeg kunne tilbydd han hjemme - så jeg er storfan av barnehagehverdagen. Også bruker vi helgene og kveldene til masse kos og lek sammen.  Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffemocca og om en liten time er det tid for siste episode av "gift ved første blikk", som jeg gleder meg til. 

#hverdag #mamma #mammablogg #barnehage #foreldre #familie #rutiner #barn #baby

 

 

3 ting du ikke visste om meg...

10.11.2016 // kl.21:07 // Tanker / Meninger / Følelser // 3 kommentarer

Det meste på denne bloggen handler for tiden om barn og mammarollen, men i dag tenkte jeg å la dere bli litt bedre kjent med meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Briller
... Jeg er nærsynt og bruker briller mer eller mindre fast. Det begynte med at jeg kun brukte briller når jeg kjørte bil, men jeg har blitt mer og mer avhengig av det og nå går jeg nesten alltid med briller. Jeg har derimot nesten ingen bilder av meg selv med briller fordi jeg pleier å ta de av før jeg tar bilder.

Planlegger
... Jeg er veldig dårlig på å være spontan og trives best når jeg har full kontroll. Jeg er ikke typen som kaster meg på første fly eller drar på langtur uten å planlegge det på forhånd. Jeg kan derfor i noen tilfeller virke litt negativ med en gang jeg får en forespørsel, men det er bare fordi jeg liker å la det synke inn før jeg svarer. Kort tid etterpå kan jeg bli superengasjert og det er ikke sjeldent jeg går inn i en organiseringsrolle.

Dårlig tålmodlighet
... Jeg har i mange tilfeller skikkelig dårlig tålmodighet. Når macen henger seg eller Liam Andrés slår skjea med grøt ut av hånda mi for 5. gang, da kjenner jeg at jeg lett blir irritert. En annen ting som virkelig irriterer meg er når folk ikke kan blinke eller lese trafikken. Bare vis hvor du skal så går alt så mye lettere...

Q: Noe du ikke visste eller noe du kjenner deg igjen i?

 

#hverdag #mamma #mammablogg #brille #briller #personlig #blogg

Et kaldt første møte

07.11.2016 // kl.20:41 // Barn // 3 kommentarer

På lørdag våknet vi til masse snø. Liam Andrés har aldri opplevd snø så vi var veldig spente på hvordan han ville reagere. Vi kledde på oss lag på lag og tok turen ut. I begynnelsen synes han det var veldig spennende, men med masse klær og høy snø er det ikke lett å røre seg, og vips tippet hele gutten med hode først i snøen. Da var ikke snø noe gøy mer altså, men det gikk heldigvis fort over. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers kjøpte vi oss noe morsomt på lørdag; Robotstøvsuger. Vi har jo en stor bamse av en hund som drar med masse bøss inn, og i en hektisk hverdag rekker vi ikke støvsuge annen hver dag. Vi har derfor lenge vært nyskjerrig på robotstøvsuger, og den viste seg å være enda bedre enn forventet. Mr. Robot fjerner både sand og hår, tar godt langs alle hjørner og under sofaen. En super investering som vil gi oss en enklere hverdag. 
 

Nå har vi startet uken i et hus som er ryddig og rent, men vi kan ikke gi Mr. Robot all æren for det. I går passet mamma Liam Andrés noen timer slik at vi virkelig kunne få ryddet og vasket skikkelig. Tiden har ikke strekt helt til i det siste - så det var godt å endelig få kommet i mål med to-do listen. Det er jo en uskreven regel at man kun har barnevakt når man skal bort, men det var faktisk veldig deilig å få noen timer alene hjemme også, og når barnevakten står og tripper er det jo det noen man bør takke ja til en gang i blant. Selv om vi ikke har lyst å gi han fra oss for ofte... 

Nå snakker jeg meg bort her - Håper dere har hatt en fin start på uken! 

#mamma #familie #foreldre #barn #baby #snø #vinter #vinterklær #barneklær #vinterutstyr #robot #robotstøvsuger

MOMSCHALLENGE #8 - VINTERTIPS!

02.11.2016 // kl.20:57 // Barneutstyr // Ingen kommentarer

Hei og god onsdagskveld!
Jeg vet det er skikkelig klisjé, men herlighet som tiden flyr! Nå er vi i gang med ny #MomChallengeMomsCollective og denne uken deler vi våre vintertips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liam Andrés sover ute i vogna si hver dag i barnehagen og hjemme i helgene. Nå som det begynner å bli kaldere er det viktig at han har det varmt og godt. I vogna har vi derfor et skinn i bunn også ligger han i en god voksi - dunpose. En ting å være obs på er at selene i vogna kan bli for korte når man fyller den med skinn og pose. Vi har derfor kjøpt løse seler som vi har byttet til, slik at han ligger godt i vogna samtidig som han er festet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under har jeg samlet noen av tingene vi har kjøpt til Liam Andrés til vinteren.
 
1) Vattert jakke fra H&M. 2) Klø-fritt ullundertøy fra Cubus. Jeg vet med meg selv hvor mye jeg hater ull som klør, derfor er jeg veldig kresen når jeg kjøper ull til Liam Andrés - men dette settet er så myk. 3) "posesko" fra H&M foret med fleece. De er ikke laget for å gå ute med, men er veldig kjekke å ha i vogna eller i bilen. 4) Sett med lue og votter fra H&M. Foret med fleece. 5) Fleece votter fra Reflex (Barnas hus). Veldig behagelige votter som han bruker daglig i barnehagen både til å sove med og til å leke med. Veldig kjekke høst-votter. 6) "Posesko" fra Reima. Disse er tette slik at de kan brukes ute og vi bruker de hver dag til og fra barnehagen. Veldig kjekt å "dra på". 7) Hals foret med fleece 8) Superfine og varme vinterstøvler fra H&M. Disse brukes ikke i barnehagen eller til utelek, men mer til pent. 9) Fleece-sett fra Stormberg. Disse settene er vi utrolig fornøyd med og de koster bare 99,- pr. del. 10) Superfin fleecejakke fra H&M (gave fra fadder Charlotte) 11) Forede votter fra Reima

I tillegg til produktene under har vi invistert i et par gode, vanntette vinterstøvler og en god vinterdress.

Det var noen av våre vintertips. Nå vil jeg gjerne høre dine! 
Delta gjerne i ukens challenge du også! Bruk #momchallenge eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no

 

#mamma #mammablogg #barneutstyr #vinter #vinterutstyr #vogn #emmaljunga #voksi #Reima #familie #foreldre #barn #baby

hits