ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

desember 2012 :

Ønsker dere en flott nyttårsfeiring!

31.12.2012 // kl.17:04 // Hverdag // 6 kommentarer

Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en koselig nyttårsfeiring sammen med søsteren min Eline, kjæresten hennes Lasse, kusina mi Marianne og hennes kjære Thomas, også min kjære da selvfølgelig! 
Kameraet blir med, så om jeg er flink blir det noen bilder her i morgen! Håper dere får en flott feiring!

Q: Hva er planene for kvelden?  

Oppsummering 2012

30.12.2012 // kl.22:22 // Fest / Hendelser // 4 kommentarer

Tiden flyr og i morgen kan vi starte nedtellingen mot et nytt år. Nytt år, nye muligheter!
Jeg har ihvertfall mange planer og nyårsforsetter som jeg har tenk å fylle det nye året med, men først skal jeg mimre litt over året som har gått!

Dette året har vært fylt av gleder, sorger, usikkerhet, lykke og store forandringer. 

Jeg startet 2012 med 3 uker praksis hos Bergans sin Grafiske avdeling hvor jeg blant annet lagde den nye jaktkatalogen deres. En veldig lærerik erfaring!Etter tre år som Høgskolestudent var tiden kommet for å pakke sammen og flytte.
Bacheloren ble fullført med en lykkelig B, den koselige ekstrajobben min på Peer Gynt var sagt opp, leiligheten ble tømt og jeg tok en siste tur på Cafe Felicia med verdens beste gjeng! Tiden som kom deretter ble en litt usikker tid. Jeg flyttet midlertidig hjem til mamma igjen, søkte jobber, var på intervjuer, jobbet litt som resepsjonsdame for hos Toyota Drammen og jeg bestemte meg for å opprette min egen blogg som jeg arbeidet aktivt med - velkommen til missjulie.blogg.no!Ting begynte å se lysere ut; vi fikk oss en fantastisk flott leilighet i Mjøndalen og Jonathan fikk jobb som lærer på Tranby. 


Jeg begynte å lage Gratisdesign og mottok mange positive tilbakemeldinger, og mange av dere tok i bruk mine design. 
Jeg dro til Rhodos med Bessa og mamma

Jeg lagde design til TCMN og plutselig fikk jeg veldig mange lesere og mange av dere har fortsatt å lese bloggen min, noe jeg setter stor pris på! 
Jeg var på jobbintervju hos Notabene og var så lykkelig når jeg fikk beskjeden om at jeg fikk jobben - Jeg var Notabenes nye Webansvarlig! Vi var på koselig kusine m/menn kveld hos Maria og Thomas i OsloVi dro til Haugesund for å besøke onkelen og tanten til Jonathan ? En lang og koselig kjøretur over fjellet. Jeg kjøpte min første bil ? min søte, lille, røde Yaris.Jeg jobbet to uker i tre forskjellige Notabenebutikker for å lære om Notabene og vareutvalget

Jeg var med på kjøpesenterkonferansen på Quality Hotel Expo Jeg mistet min kjære farmor ♥Jeg bestod oppkjøring og kunne endelig kjøre rundt i den røde bilen min alene! 
Så var det allerede jul og et nytt år er rett rundt hjørnet. Håper 2013 blir fantastisk for dere alle! 

Q: Noen bloggønsker her på missjulie.blogg.no for 2013?
Skal prøve å være mye mer aktiv enn jeg har vært i det siste! 

 

WINTER BIKINI SHOOT

29.12.2012 // kl.20:24 // Foto // 14 kommentarer

I dag har jeg hatt en kald photoshoot med min søster.
Hun er en fantastisk modell og det er alltid veldig gøy å ta bilder av henne! 

Vi tok noen andre bilder også, de skal jeg vise i et senere innlegg. 

Q: Hva synes du om bildene?

Den herlige julen!

26.12.2012 // kl.20:53 // Fest / Hendelser // 3 kommentarerHåper dere har hatt en flott jul! Vi har hatt en superfin julefeiring.
Julaften feiret jeg sammen med Jonathan, mamma, pappa, Eline (søster), Frida (kusine), Fredrik (fetter), tante, onkel, bessa, morfar og pappaen til onkel - En stor gjeng ble vi, og det var superhyggelig! 

Koste oss først med herlig middag som bestod av både Pinnekjøtt og Ribbe. Deretter var det tid for pakkeutdelig, som ble en langvarig og selvfølgelig gledelig stund. Tror vi holdt på i 2 1/2 time jeg, for oss er det nemmelig tradisjon at vi deler ut en og en gave og at alle ser på at den blir pakket opp. Synes det er absolutt koseligst!

Nå skulle vi egentlig vært i Porsgrunn på juleselskap hjemme hos foreldrene til Jonathan, men min kjære har dessverre blitt syk. Ligger rett ut stakar! Er vist mange som er syke denne jula har jeg hørt, får håpe jeg klarer å komme utenom.

Q: Hvordan har din jul vært? 

I Posten

17.12.2012 // kl.21:14 // Hverdag // 14 kommentarer

I dag når jeg åpnet opp postkassen lå en liten konvolutt med mitt navn på - Førerkortet mitt hadde kommet!
Var herlig å få det, og så fort det gikk! Under en uke etter oppkjøring..Ellers har jeg hatt en superfin dag; startet med møte på jobben og etterpå var det førjul-kos med grøt, Mølje og rebusgaver hos Bessa. En superkoselig tradisjon!

DOBBELDATE

16.12.2012 // kl.20:03 // Hverdag // 4 kommentarer

Var superkoselig på bowling i går med Mari og Sigbjørn. Vi koste oss med tre runder bowling og avsluttet med litt diverse andre spill. Var veldig gøy å bowle igjen. For min del begynte det helt forferdelig dårlig, men tok seg opp etterhvert. 

Siste runde ente veldig jevnt! Men vinneren ble til slutt Jonathan, AKA Bernt.. 

Lørdag

15.12.2012 // kl.17:22 // Hverdag // 7 kommentarer

For et vær! Var ikke så veldig høy i hatten når jeg skulle ut å kjøre - første gang med så mye snø!
Hadde heldigvis med meg Jonathan noe som var veldig betryggende. I dag har vi brukt dagen på julegaveshopping og nå skal jeg straks lage middag; biffsnadder blir det i dag, før vi skal dra å møte Mari og Sigbjørn. Vi tenkte oss en tur på Bowling noe som blir moro! Lenge siden jeg har bowlet! 

Q: Hva er dine planer for denne lørdagen? Hva synes du om å kjøre på dette føret? 

Etter en lang pause..

12.12.2012 // kl.22:13 // Hverdag // 5 kommentarer

Tror jeg har hatt den lengste bloggpausen på lenge.. Var ikke planlagt, men det bare ble slik. 

Den siste tiden har vært veldig hektisk og følelsesfull; både positivt og negativt. Men nå velger jeg å fokusere på det positive og oppsummere litt av den siste tiden.

Må begynne med min store lykke!! I GÅR BESTOD JEG OPPKJØRING!!! 
For en fantastisk følelse når sensor gav den gode nyheten. 
Så i dag har jeg hatt første arbeidsdag hvor jeg kunne kjøre selv! Herlig å kunne slippe å være så avhengig av andre hele tiden!  Ellers går dagene mine til jobbing, og jeg stortrives fortsatt med både spennende oppgaver og superhyggelige kollegaer! 
Nå har vi blant annet opprettet >> Blogg << og blitt mer aktive på >> Facebook <<-- så ta en titt innom og klikk gjerne LIKER!

Var på julebord med Notabene fredag 7. desember, og det var så koselig! 

Antrekket ble den nye kjolen som jeg viste dere noen smådetaljer fra for litt siden, men antrekksbildene ble det fryktelig dårlig med.
Hadde liten tid, og de bildene jeg fikk tatt var feilfokusert eller så fikk jeg med kun halve meg..
Men disse bildene viser litt hvordan jeg så ut ihvertfall;Ellers var jeg på bursdag til Guri på lørdag...


 

.. Og i Oslo på julelunsj med Mari, Espen og Viil på søndag!  Q: Hva har dere gjort den siste tiden da kjære lesere??

 

1. Desember

01.12.2012 // kl.22:02 // Hverdag // 6 kommentarer

Og plutselig var det 1. desember! Har faktisk ikke tenkt over det før jeg våknet og gikk inn på facebook, da var det jo selvfølgelig det som fylte 99% av wallpostene i mer eller mindre grad.
Jeg har faktisk verken skrapt første luke eller fått kjøpt sjokoladekalenderen enda, men det må jeg få gjort. En vanlig sjokoladekalender og Flax-skrapekalender må jeg har vært år, men i år kom 1. desember litt for fort til at jeg rakk å få det med meg.. 

Men så skal det sies at når jeg først skjønte at det var 1. desember så lagde vi jo litt julestemning her hjemme.. 
Det søte treet er kjøpt hos Clas Ohlson (må se ut som jeg kjøper alt hos Clas Ohlson, men jeg elsker billig og morsomt)  

Q: Hvordan har din 1. desember vært? Hvordan kalender har du i år?

hits