ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Rhodos 2012 :

OPPSUMMERING RHODOS

04.09.2012 // kl.15:52 // Rhodos 2012 // 10 kommentarer

Nå har jeg endelig gått igjennom, valgt ut og redigert bildene fra Rhodos, så her kommer et langt innlegg med bilder, tips og erfaringer. Håper dere liker det! 

HOTEL SIRENE BEACH
Vi bodde på All inclusive hotellet Sirene Beach som ligger på Rhodos vestkyst like uten for Rhodos by (ca. 2 km). Var et veldig fint og koselig hotell med god mat og drikke, og beliggenhet rett ved stranden. Leilighetene (i hvert fall den vi bodde i) lå veldig tett, men vi hadde superkoselige naboer så da gjorde det ingenting at verandaene lå helt inntil hverandre. MATEN
Vi bodde som sagt på et All Inclusive hotell, og som navnet tilsier var alt av mat og drikke inkludert.
Det var flott frokost, lunsj og middags - bufeet, i tilegg til en bassengbar og en annen bar. Bufeetene hadde masse god mat, og min favoritt; masse Tztsiki til både lunsj og middag. Etter hvert blir man jo litt matlei, noe som er naturlig etter en uke med mye av det samme utvalget. Men frokosten ble jeg aldri lei! Ferske rundstykker, egg, bacon og mye annet pålegg.

Når det kom til drikke hadde de masse godt. Nydelig hvitvin og drinken Triple sec ble vår favoritt.
Er ganske behagelig å kunne gå i baren å be om hva som helst uten å trenge å betale. (Eller jo, om du var kresen og ikke ønsket lokal drikke måtte man betale, men det var ikke nødvendig for de hadde et godt utvalg av lokale drikkevarer)
Jeg fikk meg også min egen spesialdrikke der nede; Hot chocolate with icecubes. Det nærmeste jeg kom sjokolademilkshake, men det var SÅ godt! THE BEACH
Hver morgen gikk vi til stranden fremfor å ligge ved bassenget. Det mye roligere der enn ved bassenget også blir man jo brunere av saltvann enn klor. Mye luftigere var det også.
Fordelen med å være på vestkysten er den nydelige brisen. Ikke uten grunn den går under navnet "Blåsestranda".
Ulempen med stranden på vestkysten fremfor østkysten er at vestkysten har litt steiner nede ved vannet. Men med badesko er det helt greit.
Helt verdt å ha litt steiner når man har så herlig vind!
SHOPPING
Rhodosby er delt i to deler; Gamlebyen og Nybyen

I NYBYEN var mine favoritter H&M og Zara, vi fant også TopShop, men jeg tviler sterkt på at dette har noen sammenheng med den i London overhode. Det var en bitteliten butikk med noen få plagg, som ikke liknet TopShop i det heletatt. Men ellers var det masse flotte butikker i Nybyen.

Min favoritt ble derimot GAMLEBYEN. Her var det masse koselige, fine og rimelige butikker. Og selve byen var superkoselig. Gatene bestod av rullestein sementert ned i bakken. Så den var litt ubehagelig i lengden, og jeg ville ikke brukt høye heler der!
Var masse fint å se på, men ble ikke til at jeg handlet så mye. Jeg hadde med meg min fornuftige mor som mente jeg ikke skulle handle masse ting jeg ikke har bruk for. Jeg vet jo hun hadde rett, men jeg var ikke så fornøyd akkurat der og da. Alt var jo så billig!
Uansett.. Flott by som jeg anbefaler deg å ta en tur til! 

Kort oppsummert vil jeg si at Rhodos var et superkoselig sted som jeg gjerne vil tilbake til.
Største minuset med Rhodos er den utrolig lille flyplassen som tar inn alt for mye turister enn den egentlig har kapasitet til. Makan til KAOS!

Ellers er jeg et stor fan av Hellas generelt: maten, temperaturen og folkene.
I forhold til for eksempel Tyrkia kan du i Hellas gå å se i butikkene uten å bli fot-fulgt og mast på, eller gå i gatene uten å nærmest bli dratt inn i butikkene av slitsomme selgere som bruker de samme klamme sjekkereplikkene på alle jenter som går forbi! Merker jeg blir irritert bare av tanken..

Uansett, Rhodos, et flott feriested! 

 

Q: HAR DU VÆRT I RHODOS? HVA SYNES DU?

LAZY DAYS

29.08.2012 // kl.23:46 // Rhodos 2012 // 2 kommentarer

Vi har det så herlig her, og dagene bare flyr av gårde i latskap! Er utrolig deilig å bare ta det med ro, og jeg gidder verken å pynte meg eller styre masse med speilrefleksen som jeg hadde planer om, så det går dessverre litt utover bloggen! Men er fryktelig deilig å ikke tenke blogg hele tiden, sitte på macen i mange timer eller være perfeksjonist på alt.. Håper dere holder ut med denne "halvveise" bloggingen, og fortsetter å følge meg. 

Som jeg skrev i går; kan lage et mer utfyllende innlegg om turen når jeg kommer hjem! Og det er bare å si i fra om du har noen spørsmål om Rhodos, ønsker tips, erfaringer eller annet - så samler jeg alt i et innlegg når jeg kommer hjem!  

I dag har vi vært en tur i byen igjen, og jeg har fått handlet masse fint! Det kommer det selvfølgelig et innlegg om etter hvert!! 

I DUSJEN

28.08.2012 // kl.23:06 // Rhodos 2012 // 1 kommentar

Har vært helt utrolig med bølger på stranda i dag! Sikkert 2 meter på det verste.
Vi badet litt, rettere sagt ble kastet rundt i bølgene, men på slutten av dagen brukte vi dusjen mest!
Vinden gjør det uansett så behagelig at det er ikke nødvendig med så mange dupp. Unnskyld for få oppdateringer, men vi bruker veldig lite tid på rommet. Mesteparten av tiden går til soling, lange restaurantbesøk og å sitte i baren eller på verandaen med en god drink. Kjekt med All inclusive. I hvert fall når det er så mye godt å velge i mellom!!  

Kan lage noen mer utfyllende innlegg om turen når jeg kommer hjem! 
Bare å rope ut om du har noen spørsmål om Rhodos, ønsker tips, erfaringer eller annet - så samler jeg alt i et innlegg når jeg kommer hjem! 

Let's go to the beach, each...

27.08.2012 // kl.23:16 // Rhodos 2012 // Ingen kommentarer

Har fortsatt ikke noe å klage på! Hotellet er fantastisk, maten er fantastisk, stedet er fantastisk, stranda er fantastisk... Ja, som sagt ikke noe å klage på! 

I dag var vi ved standen for først gang og det var så herlig! Det er litt steiner på stranden her, men med badesko går det supert! Det beste er den deilige vinden som gjør at det er en helt nydelig temperatur! Ellers tok vi en tur inn til Rhodos by i stad. Var mye større enn jeg trodde! Ble så glad når vi fant både Zara, Top Shop og H&M! Gleder meg til å se mer av byen, og gamlebyen har vi ikke rekt enda. Det får bli en annen dag. 

Nå er det natta. Sov godt!  

1. dag i RHODOS

26.08.2012 // kl.21:28 // Rhodos 2012 // 1 kommentar

Så utrolig flott vi har det! Hotellet var over all forventning og maten helt fantastisk! Det første som møtte meg på den store buffeen var en gigantisk bolle med Tzatsiki. Dermed var min feriemeny reddet!

Klokken 12 i formiddag (11 for dere) landet vi i Rhodos. Etter en time med venting på koffertene i en stappfull ventesal gikk turen til Sirene Beach.
Etter å ha sett litt rundt, spist en herlig lunsj og pakket ut la vi oss ut på solsengene et par timer.
Så nydelig det er å kjenne sola varme og å svømme i vann med herlig temperatur! 

Har tatt masse bilder i dag, men har ikke fått tid til å gå igjennom alt, så dere får få en liten smakebit her..Nå skal jeg sove! Både bessa og mamma sover alt, bare jeg som sitter her å blogger.
Greit å få lagt seg litt tidlig! Sov under to timer i natt, så det er nok smart! I morgen skal vi på stranda!  

Nettet er forresten ikke det raskeste, men skal da få oppdatert dere litt fordet!  

Håper dere koser dere hjemme!! 

hits