ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA


HOVEDSIDE OM JULIE GRATISDESIGN PORTFOLIO FØLG BLOGGEN

Tanker / Meninger / Følelser :

3 ting du ikke visste om meg...

10.11.2016 // kl.21:07 // Tanker / Meninger / Følelser // 3 kommentarer

Det meste på denne bloggen handler for tiden om barn og mammarollen, men i dag tenkte jeg å la dere bli litt bedre kjent med meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Briller
... Jeg er nærsynt og bruker briller mer eller mindre fast. Det begynte med at jeg kun brukte briller når jeg kjørte bil, men jeg har blitt mer og mer avhengig av det og nå går jeg nesten alltid med briller. Jeg har derimot nesten ingen bilder av meg selv med briller fordi jeg pleier å ta de av før jeg tar bilder.

Planlegger
... Jeg er veldig dårlig på å være spontan og trives best når jeg har full kontroll. Jeg er ikke typen som kaster meg på første fly eller drar på langtur uten å planlegge det på forhånd. Jeg kan derfor i noen tilfeller virke litt negativ med en gang jeg får en forespørsel, men det er bare fordi jeg liker å la det synke inn før jeg svarer. Kort tid etterpå kan jeg bli superengasjert og det er ikke sjeldent jeg går inn i en organiseringsrolle.

Dårlig tålmodlighet
... Jeg har i mange tilfeller skikkelig dårlig tålmodighet. Når macen henger seg eller Liam Andrés slår skjea med grøt ut av hånda mi for 5. gang, da kjenner jeg at jeg lett blir irritert. En annen ting som virkelig irriterer meg er når folk ikke kan blinke eller lese trafikken. Bare vis hvor du skal så går alt så mye lettere...

Q: Noe du ikke visste eller noe du kjenner deg igjen i?

 

#hverdag #mamma #mammablogg #brille #briller #personlig #blogg

MomChallenge #5 - Mine Fremtidsplaner

20.09.2016 // kl.21:29 // Tanker / Meninger / Følelser // 1 kommentar

Da er vi tilbake med ny #MomChallengeMomsCollective. Om dere ikke har fått det med dere har vi også utvidet MomsCollective med enda en flott mamma, Alexandra. Så anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes! Men tilbake til ukens utfordring; denne uken tar vi for oss temaet "våre fremtidsplaner".

Jeg har allerede hatt drømmebryllupet og er gift med verdens beste mann. Vi har hus, hund og en fantastisk liten gutt. Jeg er ferdig utdannet og har en jobb hvor jeg daglig får jobbe med mine største interesser. Så jeg vil vel si at jeg har oppnådd mange av de tingene jeg tidligere så på som de store fremtidsplanene.Vår neste store fremtidsplan handler derimot om nytt hus, og den store drømmen er å bygge selv. Et stort hus i moderne stil med fire soverom, to bad, vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning, stor inngjerdet hage og overbygd veranda. Nå sparer vi for fult i BSU begge to og håper å kunne realisere drømmen om et par år. I mellomtiden drømmer jeg meg bort i interiør-kontoer på Instagram, blogger og lager inspirasjonstavler på Pinterest.


 

Q: Hva er dine fremtidsplaner? Delta gjerne i ukens challenge du også ved å svare på ukens utfordring i et blogginnlegg, og tagg det med #momchallenge eller send innlegget på mail til momscollective@hotmail.com - så kanskje nettopp ditt innlegg blir delt på momscollective.blogg.no

 

#momscollective #mammablogg #mamma #hverdag #familie #foreldre #barn #fremtid #fremtidsplaner #planer #drømmer #bryllup #hus #interiør

TILBAKE I NY DRAKT

28.10.2014 // kl.21:23 // Tanker / Meninger / Følelser // 4 kommentarer

Den siste tiden har vært så stressende at jeg nesten har gått i bakken ved flere anledninger.
Føler jeg har hatt så mye å gjøre at jeg har mistet oversikten, og bruker mest energi bare på å prøve å finne kontrollen igjen.

Det virker som alle andre er så rutinerte med sunne middager, treninger flere dager i uken, plettfrie hus og kontroll på alt. En ting er sikkert; jeg har ikke støv på hjernen.. Hos meg er alt støvet på gulv og kommoder, sammen med annet rot som jeg ikke har ryddet opp i enda, og om noen kommer på overraskelsesbesøk får jeg mer eller mindre noia. 

Vi har i hvert fall fått gjort en smart endring i hverdagen og det er å skrive matplan og handle inn for hele uken. Vanligvis drar jeg innom butikken hver eneste dag på vei hjem fra jobben. Sulten og sliten etter en lang dag blir matvalgene sjeldent sunne eller varierte, samt at de nystekte bollene roper på meg og alt for ofte blir med i handlekurven.
Fordelene med å handle inn en dag i uken er ikke bare sunnere og mer varierte middager, men også at jeg sparer både tid,  penger og frustrasjon.

Så da gjelder det bare å få inn noen andre gode rutiner også - så blir det bra. 

Med kaos i hverdagen og null energi har derfor bloggen blitt nedprioritert, men nå er jeg tilbake,
og som du kanskje ser har bloggen fått en make over.
Om du har noen ønsker til innlegg er det bare å si i fra.
Ellers har jeg flere ideer for å gjøre bloggen mer spennende fremover, så følg med.
I morgen skal jeg f.eks vise dere den flotte, nye kåpen min!

Q: Hva synes du om designet? Noen bloggønsker?

 

#blogg #design #bloggdesign #hverdag #matplan #planlegging #rutiner

Sommer

26.02.2014 // kl.22:49 // Tanker / Meninger / Følelser // 4 kommentarer

Brune ben, solbriller, sand, varme, sandaler, solskinn, shorts, sandaler.. Jeg gleder meg til sommeren og krysser fingrene for at den blir varm og solfylt! ♥#sommer #sol #minner #mimring #positiv 

Blogg, blogg, blogg

25.02.2014 // kl.22:25 // Tanker / Meninger / Følelser // 1 kommentar

Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal starte, jeg har nesten glemt hvordan man blogger - sånn føles det, men samtidig har jeg savnet det. 
Jeg savner det overfladiske i hverdagen, den ekstra grunnen til å pynte seg litt. Ta bilder og legge ut, og motta masse positivt fra skjønne folk. Egoboost.Blogging er et merkelig fenomen, men så avhengighetsskapende.
I det siste har jeg vært mer en bloggleser enn en blogger, for jeg må fortsatt innom de faste bloggene minimum engang om dagen - men gjerne flere.
Blogging er deilig - man kan drømme seg bort i andres hverdag på en "ekte" måte. Jeg skriver "ekte" for når sant skal sier har blogging forandret seg fryktelig mye de siste årene.
Når jeg startet å blogge var det langt i fra så populært som nå og man leste og kommenterte andres blogger på en helt annen og en mye mer genuin måte. Kommentarene innehold for eksempel aldri setninger som "besøk gjerne bloggen min" eller "kommenter gjerne tilbake". Den gang var det mer en selvfølge at man besøkte bloggen til den man fikk kommentar fra - ikke fordi man ble bedt om det, men fordi man hadde lyst. Itillegg handlet produkttipsene om produkter bloggeren hadde testet av fri vilje og var så fornøyd med at man ønsket å dele det videre, ingen viste den gang hva en Affiliate-link var

Nei nå roter jeg meg bort - dette var på ingen måte ment som et negativ innlegg om blogging, poenget er at jeg savner det. Jeg savner den lille, rosa drømmeboblen i hverdagen hvor jeg kan dele akkurat det jeg ønsker, og motta tilbakemeldinger på ting som interesserer meg.

Så det jeg prøver å si er  at jeg ønsker å gi bloggen en ny sjanse og håper jeg klarer å komme inn i bloggrytmen igjen!

Om du vil hjelpe meg litt på veien og har noe spesielt du ønsker jeg skal blogge om er det bare å rope ut!

#blogg #blogging #blog #egoboost #selvtillit #hverdag #tanker #bloggrytme

Om en måned...

24.02.2013 // kl.12:07 // Tanker / Meninger / Følelser // 6 kommentarer

Vi har en helt fantastisk spennende påskeferie foran oss!
Til jul i år fikk vi verdens flotteste julegave av bessa; 1 uke safari i Tanzania i påsken! TUSEN TAKK, BESSA!!

Blir en helt utrolig tur som jeg gleder meg masse til!
Om en måned er vi i gang med vår første dag på safari, og jeg er så heldig som skal få dele denne opplevelsen med både bessa, Jonathan, mamma, Eline, Lasse, Frida og Fredrik!

Håper dere gleder dere til masse safari bilder og videoer på bloggen etter påsken.
For jeg har kjøpt både nytt kamera og minnekort på 64 GB.  


Bilder hentet fra diverse sider via Google....

Luksusen ved å være toppblogger

13.01.2013 // kl.17:59 // Tanker / Meninger / Følelser // 14 kommentarer

Å være på topplisten er en av mange bloggeres største ønske, for som mange tenker;
det å ta noen bilder av seg selv og slenge ut et innlegg i ny og ne, for deretter få masse penger,
gratis produkter og publisitet, må jo være fantastisk.Vel, det er jo virkelig ikke så enkelt! Det å ha en stor blogg krever utrolig mye.
Du skal helst legge ut flere innlegg om dagen med spennende innhold og gode bilder, og om du ikke er god nok eller blogger hyppig nok skal jeg love deg du får høre det! Det er bare å ta en titt i kommentarfeltet til en av bloggene øverst på topplisten.
"Du fortjener ikke plassen på topplisten", "Du bruker for mye sminke", "Du kler ikke hårfargen din", "Du bruker for mye penger"..

Det holder ikke at man gjør mye godt, man skal helst redde verden.
Slik som Kristina Andersen; hun har både vært i Afrika for å hjelpe til, gitt masse til veldedighet og er opptatt av dyrevern, men når hun valgte å kjøpe en flott veske, da fikk hun virkelig høre det!
Jeg gidder ikke en gang å sortere søppelet ordentlig eller å kjøpe økologisk mat, og merker jeg blir imponert over mange av bloggerne som er så flinke og engasjerte.
Jeg skjønner virkelig ikke hva man får ut av å legge igjen slike kommentarer hos andre.
Er du så perfekt selv at du føler at du har retten til å lage deres regler?
Blir du lykkelig av tanken på å såre noen med stygge kommentarer?Nei en ting er sikkert, bloggerne må tåle mye kritikk.
Og ikke minst går det på at de har verdens enkleste jobb, og burde være mer takknemmelig!

Det er ikke så lett som mange tror å drive en bra blogg med mange lesere som har store krav.
Jeg har aldri selv hatt en veldig stor blogg, men jeg har ved noen anledninger fått kjent på presset når noen av de store bloggerne har tatt i bruk mine design. Mail-boksen og kommentarfeltet strømmet over av spørsmål og forespørsler, og tiden fløy mens jeg febrilsk forsøkte å svare alle. Jeg merket jeg faktisk ble lettet når lesertallet gikk ned igjen til et mer overkommelig tall, og presset på meg gikk tilbake til det normale.

Det å ha en stor blogg krever faktisk at du tenker på bloggen ALLTID!
Du må finne ideer til gode blogginnlegg, ha med deg kamera over alt og du har faktisk aldri fri! Bloggleserne dine godtar ikke at du ikke blogger på noen dager fordi du ikke orket eller manglet inspirasjon. Det er ikke greit, og du er en dårlig blogger som ikke setter pris på leserne dine!

Poenget mitt med dette innlegget er at jeg håper dere tenker litt mer over hvor mye det krever å drive en suksessrik blogg med et stort lesertall. Jeg håper vi kan lære å være mer høflige mot hverandre istedenfor å fylle kommentarfeltet med stygge kommentarer. Liker du ikke bloggen eller bloggeren er det ingen som tvinger deg til å lese den!
Sett heller pris på favorittbloggerne dine og løft de opp med hyggelige kommentarer. For når sant skal sies er sjansen større for at de fortsetter å gjøre en god jobb om du gir de gode kommentarer som inspirerer, enn å trykke de ned med kritikk!

Q: Hva er dine tanker rundt dette?


PS! Lik og del gjerne innlegget om du er enig! 

Kjære farmor

27.11.2012 // kl.21:45 // Tanker / Meninger / Følelser // 10 kommentarer

Har vært to tunge dager for familien, men selv om sorgen er stor er jeg sikker på at du har det mye bedre nå, kjære farmor!

Det har vært flott at vi fikk samlet oss, nesten hele familien, med deg både i går og i dag.
Du har vært en fantastisk farmor og jeg er så utrolig glad i deg ♥HØFLIG VS FREKK REKLAME

05.09.2012 // kl.15:37 // Tanker / Meninger / Følelser // 11 kommentarer

Et femomen jeg ser mer og mer av her på blogg.no er; "reklamere for egen blogg i andres kommentarfelt"- fenomenet. Og jeg er nok ikke alene med å få lyst å rive av meg håret over slik oppførsel! Ja, jeg synes ofte det er direkte frekt! Det er så tydelig med kommentarer som; "fin blogg, kommenter tilbake" eller "fine bilder. Jeg har (...) på bloggen min nå, hyggelig om du la igjen en kommentar" at personen ikke har tatt seg tid til å lese innlegget og at dette er en klipp og lim kommentar.

Det å kommentere andres blogger er opplagt en god måte å trekke nye lesere til bloggen din på, men jeg kan garantere deg at du skaffer deg både hyggeligere og mer nysgjerrige lesere ved å legge igjen en kommentar rettet til innlegget.

Noe av det verste jeg kan se av slike klipp og lim kommentarer er i de innleggene hvor bloggeren skriver om et alvorlig tema og mottar slike "spam-kommentarer" tilbake.
Et helt ekstremt tilfelle av dette så jeg i går da jeg leste et innlegg om den forferdelige hendelsen i forbindelse med funnet av Sigrid Giskegjerde Schjetne, hvor noen hadde lagt igjen en slik reklame kommentar. Det er i slike tilfeller jeg virkelig lurer på hva folk tenker med! Hvor respektløs går det an å være?

Jeg har aldri lagt igjen en kommentar uten å lese innlegget først. Om innlegget engasjerer meg legger jeg igjen en kommentar, om ikke; klikker jeg meg videre til neste blogg.
Er det ikke slik det burde være? Skal ikke blogging være sosiale medier? Et sted hvor vi kan dele tanker, bilder, filmer og kommunisere med hverandre? Det bør ikke handle om å kun skaffe lesere til egen blogg!
Jeg mener derimot at det er noen unntak i forhold til å reklamere for egen blogg.
Jeg mener at om innlegget ditt i direkte grad har interesse for den aktuelle bloggeren vil det være høflig å informere bloggeren om dette. Altså høflig reklame.
Jeg har 10 Kjappe på bloggen min to ganger i uken, og etter jeg har publisert innlegget går jeg alltid inn på den aktuelle personens blogg og forteller at de er med på 10 Kjappe på bloggen min. Dette mener jeg er en form for høflig reklame. Det blir jo en slags reklame for min blogg, men samtidig ville jeg satt pris på å få beskjed om dette om det gjaldt meg.

Det er nettopp dette jeg mener skiller frekk og høflig reklame. Vil personen ha interesse av "reklamen" jeg utgir? Bare tenk igjennom dette før du publiserer kommentaren din!

Q: Hva mener du om dette?
Mener du det er forskjell på frekk og høflig reklame, eller mener du at all form for reklame skal unngås?

HOW I MET MY BFF

25.08.2012 // kl.18:08 // Tanker / Meninger / Følelser // 4 kommentarer

Her kommer historien, dere ønsket, om hvordan jeg møtte Mari

Historien om hvordan jeg og Mari ble kjent er egentlig ganske utrolig. At det er en mening med livet, skjebne eller noen som sitter å styrer oss skulle man nesten tro ut i fra denne historien.22. Mars i 2009 skrev jeg et innlegg på bloggen min som het "The Future has Arrived" som handlet om hvor jeg ville søke på skoler og at jeg vurderte Notodden. Noen måneder senere fikk jeg en kommentar fra ei jente som het Mari..

Hvem denne jenta var ante jeg ingenting om, og var overbevist om at det var ei jente fra Mo i Rana, Sogn og Fjordane eller noe.. 
Det viste seg derimot at Mari var ei jente fra Vestfossen, og var venninne med "stesøstera" mi. Vi hadde titals fellesvenner, bodde ca. 10 min fra hverandre og jeg hadde sett mange bilder av henne før. Uten å verken tenke over det eller vite hvem hun var.

Når vi kom på skolen første skoledag ble vi samlet i et stort auditoriet. Etter å ha sittet der en stund ser jeg Mari komme inn i rommet. Var egentlig en veldig deilig følelse å i hvert fall vite hvem en person var, selv om jeg ikke kjente henne var det bare mer betryggende. 
Etter fellessamlinga skulle vi gå til klasserommet vårt og møte klassen. Når jeg kom ut i gangen stod Mari og ventet på meg. "Hei, det er du som er Julie?", "Hei, ja, det er du som er Mari, sant?"... 
Og etter det har vi hengt sammen som en glidelås ...

Er helt utrolig, jeg tenkte bare det var greit å vite hvem men person var, men at vi skulle klaffe så utrolig godt hadde jeg aldri trodd. Etter fem minutter føltes det som om vi hadde kjent hverandre hele livet.
Jeg har ikke tall på antall ganger folk har spurt om vi er søstre eller tvillinger. Det er helt rart. Utseendemessig er vi jo ikke like. Vi sender vel ut en slags søster vibb da.. Ikke vet jeg..


Hvordan livet vårt hadde vært om hun ikke hadde kommentert bloggen min, eller om hvor gode venner vi hadde vært i dag om ikke det hadde skjedd er et tema vi snakker om ofte.. 
Hvordan ville vi kommet i kontakt da? Ville det tatt lang tid, eller kanskje vi hadde endt opp med helt andre folk? Hvem vet. 

Heldigvis er ikke det viktig. Jeg har i hvert fall fått meg en bestevenninne for livet!

BLANDEDE FØLELSER

20.08.2012 // kl.10:57 // Tanker / Meninger / Følelser // 12 kommentarer

Jeg sitter her med litt blandede følelser.
For veldig mange er det første skoledag i dag, men ikke for meg, ikke i år!
Jeg har nå etter å ha gått på skole de siste 16 årene, en fullført Bachelorgrad og et helt nytt liv foran meg.

Det er så rart at et stort kapittel i livet mitt er over.

Jeg husker jeg kom til Notodden for 3 år siden, en redd og forsiktig jente, og pappa fortalte meg om hvor flott tid jeg hadde foran meg og at disse tre årene ville være de beste årene i mitt liv, som jeg ville se tilbake på resten av livet og savne.
Akkurat der og da kunne jeg ikke tro han, akkurat der og da ville jeg bare være med hjem igjen. Hjem til det trygge, det kjente. Ikke blir forlatt alene i Notodden uten noen! 
Vel, lite viste jeg da at pappa hadde helt rett!Disse tre årene på Notodden har vært de beste årene jeg kan tenke meg. Jeg har møtt de mest fantastiske menneskene, jeg har blitt trygg på meg selv, og rett og slett blitt voksen!

Før jeg valgte å studere på Notodden tenkte jeg meg nøye om. Hva var Notodden for et sted?
Blues og rånere? Skal si deg det er så mye mer! Og som student var det helt fantastisk.
Jeg har aldri angret på at jeg valgte et lite studiested fremfor en av de store byene. Det miljøet som vi hadde på Notodden var helt unikt! Vi var som en stor familie og jeg merker på hele meg at jeg kommer til å savne denne fantastiske familien og det livet vi hadde sammen utrolig mye!Det er så mye jeg kommer til å savne med det å være student på Notodden:

- Det å kunne gå ut på byen, StuA, og sette seg ved hvilket som helst bord eller vandre rundt alene for å alltid ha kjentfolk rundt seg.- Det å være en del av Studiestartkomiteen og arrangere fadderuka.- Det å danse på StuA med fantastiske folk på alle kanter- Det å ha photoshoot og sladder-stunder på handicaptoalettet.
Quote fra Espen: Mari, Julie.. Handicappen. NÅ...

- Det å ha sine beste venner rett bort i gata

- Det å sitte å skravle i kantina i mange timer

- Å ha "dagens outfit" photoshoots rundt i gatene mens folk snudde seg og så på oss som om vi var gale.. Skulle tro de aldri har sett stillet-hæler før...- Det å jobbe med spennende prosjekter sammen med de mest engasjerte menneskene

- Det å sitte på café Felicia eller Carbiden i mange timer; skravle, ta bilder, planlegge masse rart, spille spill og bare kose seg. 

- For ikke å glemme alle de morsomme og fine photoshootene vi har hatt!


 

Jeg er veldig glad for å være ferdig som student og jeg er fryktelig klar for å starte nye kapitler av livet, men det er fortsatt litt vemodig at denne fantastiske tiden er over!

Det er i hvert fall en ting som kan ta bort savnet litt, og det er at de beste folka uansett skal være med meg resten av livet! Han ene er jeg jo tross alt forlovet med!

 

Q: Hvilken hendelse i livet ditt tror du du kommer til å se tilbake på å savne?

Om en uke...

19.08.2012 // kl.18:30 // Tanker / Meninger / Følelser // 6 kommentarer


Gleder meg masse til en uke med sol og varme på Sirene Beach, Rhodos' Vestkyst sammen med mamma og Bessa.  
Om en uke har vi allerede fått noen solstråler og sikkert kost oss med vårt første måltid ♥ Satser på masse Tzatziki!! 

Sol ♥ Varme ♥ Shopping ♥ Strand ♥ Sand ♥ All Inclusive ♥ Tzatiziki ♥ Foto ♥ Mamma ♥ Bessa ♥ Melon ♥ Drinker ♥ Brun hud ♥ Klart hav ♥ Basseng ♥ Bikini ♥ Blogging fra varmen ♥


Kreta 2010 / 2011

Q: Har du vært i Rhodos før? Noen anbefalinger?

TENK DEG LYKKELIG

14.08.2012 // kl.10:39 // Tanker / Meninger / Følelser // 6 kommentarer

Her kommer et innlegg jeg har delt før på mine andre blogger, men føler det forsatt er svært relevant og ønsker å dele det med dere her også..(Dere som har lest det før får bare lukke øynene)  

Har du noen gang tenkt over hvor mye kraft det er i tankene og følelsene dine? 
Jeg ble først opptatt av dette for noen år siden når jeg leste boken "The Secret", som Annette Haga skrev så mye positivt om.

I korte trekke handler den om loven om tiltrekning, og at du med rett tankegang og en positiv innstilling vil kunne tiltrekke deg de tingene i livet du vil ha. 

Det høres kanskje litt stort og svevende ut første gang man hører det, og jeg har ofte følt at folk synes jeg er litt rar som legger så mye vekt i dette. Når man derimot tar det ned på et enklere nivå og begynner å tenke tilbake i livet sitt, synes jeg dette budskapet gir mye mening. 

Jeg kan bare tenke tilbake til når jeg var mindre og skulle ha en prøve på skolen. Helt siden var liten har jeg vært innstilt på at matte var mitt sterke fag, mens fag som historie og norsk var vanskelig. Før en matteprøve brukte jeg god tid, jobbet med faget og skrev regel ark. "Jeg er jo flink i matte, så jeg må jo gjøre det bra!" og "dette er spennende" var innstillingen min. Når det derimot var en historieprøve var innstillingen min helt annerledes. "Å det så mange sider", "Hvordan skal jeg huske alt dette", "Dette er så kjeldelig", snek seg inn i hodet mitt. Selvfølgelig ble det utrolig tungt å lese, og resultatet ble heller ikke bedre enn forventet. 
Min innstilling sa til meg at jeg var flink i matte og at dette er gøy, og derfor gjorde jeg det bra. Når det kom til historie var tankene mine bare negative og jeg var sikker på at jeg aldri kom til å huske pensumet, og dette førte til et dårlig resultat.

Det er så viktig å ha en positiv innstilling til det du skal jobbe med og ha tro på deg selv. 
Om du går inn i et prosjekt med en negativ innstilling og liten tro på deg selv kommer det verken til å gi toppkarakterer eller det resultatet du ønsker.

Har du ikke sett hvor ofte barna til skuespillere blir skuespillere selv. Jeg tror mye av grunnen til dette er at disse barna ikke ser på skuespiller som et uovervinnelig yrke å slå igjennom i. De har sett foreldrene klare det bra, er vokst opp med dette, har sikkert fått masse positiv energi fra foreldrene sine og blir proppfulle av selvtillitt.

Jeg har massevis av eksempler på at denne tankegangen fungerer. 
De gangene ting virkelig har gått som jeg ønsket er de gangene jeg har vært helt sikker på utfallet. Hele meg har visst at det skulle bli sånn, jeg har sett det for meg og kjent følelsen av hvordan det kom til å bli.

Jeg synes vi skal bli flinkere til å se på de positive sidene, tenke positive tanker og ha tro på oss selv. 
Vi i Norge har fått janteloven inn med morsmelka, og kan ha problemer med å tenke positive tanker om oss selv. Mange kan bli helt satt ut om noen kommer til deg og spør "Hva er du flink til?". Har opplevd det selv og husker jeg alltid synes det var så fælt når vi måtte sitte slik og skryte av oss selv. 

Men hvorfor er det så vanskelig? Ingen er perfekte, men alle er flink til noe!Jeg sier ikke at du kommer til å få alt du vil og aldri kommer til å oppleve noe negativt igjen, men jeg kan love deg ved å få inn en mer positiv tankegang og positiv energi kommer det til å gi deg et mye enklere og lykkeligere liv!

Nå er jeg veldig nysgjerrig på dine tanker rundt dette emnet. 
Tror du på tankenes kraft og positiv innstilling?

 

hits